- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Slm canım. Bebek konusu ayrı cinsellik konusu ayrı. Öncelikle eşin ilk evlendiğinde nasıldı bu isteksizlik bebekle mi başladı zaten varmıydı bunları değerlendirin. Bu konuda destek tedavi görmeli. Buradan yorum yapmak çok zor. Bunun standardı ne nasıl oluyor bilmiyorum. Ortalama haftada 2-3 kez olmalı sizin yaşlarda tahminim. Bebek konusunda ise aynen bu şekilde takıntı yapma. Moralini bozma. Olacak inşallah.kızlar selamlar.hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun...gene dert sıkıntıyla geldim bu ay ateş ölçmüyorum.inanın adet olduğum günü bile unuttum.eşimede ne bebek ne bişey hiç bişey demedim.kendim istesem bile onun gelmesini bekledim hep.en son 4 gün önce ılişki olmuştu.açık anlatacağım için özür dilerim..ılişki olması için yanaştı.çok afedersiniz o ön sevişme modundayken birden durdu.aşkım çok afedersin ama ben cinsellikten soğudum.hiç aklıma da gelmiyor canımda istemiyor dedi.bende hiç üstelemedim.tamam aşkım canın istemiyorsa niye zorla oldurmaya çalışıyorsun dedim.ama o zamanda bebek için hiç bişey yapmıyorum bunun vicdanen rahatsızlığını duyuyorum dedi.yani gene beni istediğinden değilde bebek için olsun diye istemiş gece sürekli uyandım ve her uyandığımda bu aklıma geldi.çok üzüldüm.eşimle bu durumu konuşmak istiyorum.ama doğrumu olur yanlış mı bilemedim
Bende ki duruma gelince, ben ilk defa bu ay kafamdan attım sanırım. Takıntıdan kurtuldum. İki kez ben uyudum eşim çalışma olsun dediği halde. Bayram nedeni ile k.v de idim. Olmadı falan. Hiç dert etmedim. Yumurtada çatlamıyor zaten... Sanırım kabullenme sürecine girdim.