- 8 Ocak 2019
- 899
- 975
- 23
Ben de aynı sebepten ovulasyonu bıraktım eşimde testleri gördükçe kızıyorduselam canım.ovulasyon testi yaptığım zamanlar bende çok stres oluyordum.bu ay ben ateşte ölçmüyorum.no stres no kavga![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aynı sebepten ovulasyonu bıraktım eşimde testleri gördükçe kızıyorduselam canım.ovulasyon testi yaptığım zamanlar bende çok stres oluyordum.bu ay ben ateşte ölçmüyorum.no stres no kavga![]()
Aminnnn Sagol canım kendimle birlikte hepinize dua edecegim insallah. Benimde tam yumurtlama günleriHayırlı kandiller canım. Kandil gecesi birbirmize bol bol dua edelim. Bata 12 var döngüm 32 - 35 arası değişiyor çok zor geliyo beklemek. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Bence tüp benek merkezleri forumunda bu iki merkezi araştır canım. Oraya gidenlerin fikirleri daha aydınlatıcı olur senin için. Ben Konya be Ankara’da yaptırdım mesela o merkezlerle ilgili hiç bir bilgim yok.Merhaba kızlar daha önce de sormuştum cevap gelmedi ama yine soracam size ben tüp bebeğe karar verdim. Bunun içinde araştırıyorum ama iki yer arasında kararsız kaldım bahçeci fulya ve memorıl şişli bu merkezler hakkıda bilginiz var mı? İkisinin de laboratuvarları çok iyimiş. Ama hangisine gitmeliyim bilemedim.. yardım edermisiniz.
Teşekkürler canım. İnan 2 haftadır okuyorum ama 2 side iyi ve ikisi arasında tercih yapmakda zorlanıyorum. Yurt dışında olduğum için ancak internetten araştırıp karar vereceğim.Bence tüp benek merkezleri forumunda bu iki merkezi araştır canım. Oraya gidenlerin fikirleri daha aydınlatıcı olur senin için. Ben Konya be Ankara’da yaptırdım mesela o merkezlerle ilgili hiç bir bilgim yok.
Hayırlısı olsun inşallah hakkında. Orda tedavi gören birilerinin yorumları senin için daha iyi olur. Bende ikisini de iyi biliyorum ama merkezlere gitmediğim için efektif bir yorum yapamayacağımTeşekkürler canım. İnan 2 haftadır okuyorum ama 2 side iyi ve ikisi arasında tercih yapmakda zorlanıyorum. Yurt dışında olduğum için ancak internetten araştırıp karar vereceğim.
Teşekkürler canım ilgineHayırlısı olsun inşallah hakkında. Orda tedavi gören birilerinin yorumları senin için daha iyi olur. Bende ikisini de iyi biliyorum ama merkezlere gitmediğim için efektif bir yorum yapamayacağım
Hayırlısı olsun canım.. sen nerede düşünüyorsun?Ben de önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlayacağım. Hayırlısı olur inşallah![]()
Sağol canım. Valla bilmiyorum, Geçen sefer medicana idi. Acıbadem yada bahçeci düşünüyorum. Bayram geçsin. AraştıracağımHayırlısı olsun canım.. sen nerede düşünüyorsun?
Ayyy Maşallah size. Sağlıkla al kucağına. Etkileyebilir. Dr a sorarsın.Kizlar merhaba biz bugun kalbi duyduk bu da fotografimiz :) Eki Görüntüle 2274925 ama seker belirtilerim vardi yukleme yapildi 50 gr 1 saatlik sonuc 196 cikti sanirim yuksek 130 140 olmaliymis en fazla doktor gitmisti gosteremedim instagramdan bi doktora sordum yuksek diyet baslanmali dedi. Sabah yataktan cikmadan midem bulanmasin diye 4 5 cubuk kraker yemistim o cok etkiler mi sizce? Doktor acmisin diyince evet dedim bunu soylemeyi unutmusum.
Sagol canim darisi basina. Sordum etkilemezmis yukleme tok karna da yapiliyormusAyyy Maşallah size. Sağlıkla al kucağına. Etkileyebilir. Dr a sorarsın.
Şimdi ben araştırıyorum. Bahçeci fulya ve memorıl şişli arasında düşünüyorum. Bende önümüzdeki ay gelip görüşmeyi düşünüyorum.Sağol canım. Valla bilmiyorum, Geçen sefer medicana idi. Acıbadem yada bahçeci düşünüyorum. Bayram geçsin. Araştıracağım
Hayırlı olsun canım.. sağlıkla ilerlesin inşallah. .Kizlar merhaba biz bugun kalbi duyduk bu da fotografimiz :) Eki Görüntüle 2274925 ama seker belirtilerim vardi yukleme yapildi 50 gr 1 saatlik sonuc 196 cikti sanirim yuksek 130 140 olmaliymis en fazla doktor gitmisti gosteremedim instagramdan bi doktora sordum yuksek diyet baslanmali dedi. Sabah yataktan cikmadan midem bulanmasin diye 4 5 cubuk kraker yemistim o cok etkiler mi sizce? Doktor acmisin diyince evet dedim bunu soylemeyi unutmusum.
O zaman dikkat et. Diyet çok önemli. Un kızartma börek falan tüketme. Izgara Salata vs. Diyetisyen verir liste. Sakın ihmal etme. Daha da yükselir Allah korusunSagol canim darisi basina. Sordum etkilemezmis yukleme tok karna da yapiliyormus
Ayy tanışırız kısmet olursa.Şimdi ben araştırıyorum. Bahçeci fulya ve memorıl şişli arasında düşünüyorum. Bende önümüzdeki ay gelip görüşmeyi düşünüyorum.
Bayramdan sonra kontrole gidicem bakalim o zaman verir heraldeO zaman dikkat et. Diyet çok önemli. Un kızartma börek falan tüketme. Izgara Salata vs. Diyetisyen verir liste. Sakın ihmal etme. Daha da yükselir Allah korusun![]()