Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar nasılsınız?Sık sık giremiyorum,güzel haberler var mı?

Bu arada cinsiyet öğrendik teyzeleri.Oğlum olacak inşallah ❤

Ateş ölçme yöntemi sen nelere kâdirsin
maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısıda başımıza olsun bizler hala bekliyoruz valla.artık çoğu kişi de girmiyor zaten.biz bekleyenler birbirimize destek olmaya çalışıyoruz kendinede bebişede dikkat et kuzum ❤

Belirti aradıkça buluyoruz canım en net belirti bence adet gecikmesi. İnşallah hamilesindir
Bir günlük gecikmeyi gecikmeden saymıyoruz ama dimi :) inşallah
Sen var ya boş yere kendine işkence yapıyosun. Al bi test yap işte sen de rahatla biz de ben de çok merak ediyorum senin durumunu.
biliyorum canım ama elimde değil işte varsa hamilelik zaten er yada geç belli olmıcak mı. En azından varsa kopkoyu çizgiyi görmüş olurum :) kafamı bulandıran tek şey kabızlığın geçmiş olması. Çünkü ne zaman bağırsaklarım kıpırdasa regl oluyorum.

Benim adet olacagim gun sokmeden once cok agrim olur ama 2. Gun hicbisey olmaz. Bunda 3. Gun oglen rahmimde sanki top var bi anda bi girdi agri yuruyemedim. Gecede devam etti bacagimi atip yatakta donerken yuzustu yatarken bile agridi. Bugun cok az var. Farkli bisey oldu ama ben anlamadim

Ya afedersin wcde oturdum oyle kanamam vardiki kipkirmizi ilk gun sokmeden agrim olur hep sonra olmaz benim. Ama dün sol rahmimde sabki kitle vardi yeri belliydi agrinin yuruyemedim oturamadim yatakta yuzustu yatamadim. Gebelik testi evde yapmistim silik cizgi cikti ama kuruduktan sonra cikti diye dikkate almadim bilmiyorum ki.

Silik çizgide pozitif olabiliyor ilk zamanlar adete yakın silik çıkıyor zaten. Doktora gitmedin mi?

canım bence bi doktora görün ya.keşke testi tekrarlasaydın. Eylullum1 in anlattıklarına da benziyor senin anlattıkların belkide düşük yaptın bilmeden

Canım eğer döngün günü gününe olıyorsa buda bir şey

Canım eğer döngün günü gününe olıyorsa buda bir şey
Genelde günü gününe olur. Ama şöyle bi durum var bir ay erken yumurtluyorum o da bu ay mesela en son erken yumurtladığımda hamilelik olmuştu. Yarın sabahki ateşe göre herşey netleşir hala gelen giden bişey yok çünkü

İNŞALLAH yine vardır o zaman yarın da gelmezse kan ver gitsin

İNŞALLAH yine vardır o zaman yarın da gelmezse kan ver gitsin
Valla canım gelen giden yok hala. Ama öyle bir his ki ucunda sanki zorlasam akıp gidicek gibi. Sürekli wcye gidiyorum bakıyorum ama yok yok. Kan için beklerim diye düşünüyorum yarın ki ateşe de bi bakıyım da ona göre hareket ederim artık. İnşallah şöyle 36,5 lere yükselirde günüm güzel başlar :)

Ne yaptın canım bugün

uniq12 maya_gallo kızlar adetler gelmiş hayırlısı olsun diyelim .gene hep birlikte bir umutla denemeye devam
Bünye alışkın biliyorsun ki :) şimdi öncelik sizde ha gayret. Çalışmaları ihmal etmiyoruz tam gaz devam. İnan var ya artık regl olduğum için üzülmüyorum sanırım nasır oldu tüm duygular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…