- 10 Eylül 2017
- 3.512
- 4.012
- 133
Hhahha doğru diyorsun. Hele bebekler olsun sanırım o zaman kafayı yemenin ne demek olduğunu anlıcazKız Burda normal Yok ki. Hepimiz yiyoruz kafayı![]()
![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hhahha doğru diyorsun. Hele bebekler olsun sanırım o zaman kafayı yemenin ne demek olduğunu anlıcazKız Burda normal Yok ki. Hepimiz yiyoruz kafayı![]()
![]()
bende hep diyorum burası iyi ki var.çünkü bu kadar stresi paranoyak halleri kimse çekmezbazen burda takılmıyım kafayı yicem diyorum ama sonra iyiki burası ve sizler varsınız diyorum
![]()
Evet etrafımdaki insanlara hatta en yakın arkadaşıma bile bu kadar naz niyaz yapmıyorum eee yeter be demesin diye :) cansınız hepinizbende hep diyorum burası iyi ki var.çünkü bu kadar stresi paranoyak halleri kimse çekmezbiz hep birbirimiz gibi olduğumuzdan birbirimize tuhaf gelmiyoruz
![]()
Canım mevsim geçişinden olabilir. Herhangi bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum doktorlar 2 günden az oluyorsa sorun olabilir diyorlar.kızlar benim iki üç aydır 6-7 gün olan adetim 3-4 güne düştü nerdeyse neden olabilir sizce?
stres diye düşünüyorum ben üç aydır adetin ikinci yada üçüncü günü kontrole gidiyorum ya o beni çok geriyor ondan mı acabaCanım mevsim geçişinden olabilir. Herhangi bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum doktorlar 2 günden az oluyorsa sorun olabilir diyorlar.
Ah o stres bizi ne hallere düşürüyor. Herşey etki ediyor canım ama takma kafana sorun olmaz. Benimde eskiden 6 gün sürerdi şimdi 4. Gün tamamen kesiliyorstres diye düşünüyorum ben üç aydır adetin ikinci yada üçüncü günü kontrole gidiyorum ya o beni çok geriyor ondan mı acaba![]()
Canım benim de öyle oldu dr normal dedi sonraki ay hamile kalmıştım inş. Senin de öyle olurkızlar benim iki üç aydır 6-7 gün olan adetim 3-4 güne düştü nerdeyse neden olabilir sizce?
Valla canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bekleyelim bakalım belki geç döllenmedir. Benim gelen giden yok. Yarını bekliyorum çok heveslenmedenKızlar kan verdim sonuç 1,12 çıktı. Cuma 1,86'ydı. Benim normalde ne gecikmem olurdu ne de kan sonucum böyle kusuratlı çıkardı. Yine kimyasal mı oldu acaba? Bir an önce regl olmak istiyorum artık.
uniq12 canım inşallah sen hamilesindir.
Kizlarr yardim edin adetim 5 gun gecikerek geldi. Ama kipkirmizi ve cok siddetli bi sekilde. Bugun 3. Gunum sabah yururken sol yumurtalikmi rahimmi bi agri girdi. Yururken canim yandi ve hala agriyor. Ne olabilir korkuyorimbelkide böyle nasır bağlayıp biraz boşvermek bizim için daha iyi olur kuzum.çok kafamıza takıyoruz.şu an hayatımızın odak noktası çoğumuzun bebek..başka bişey düşünmez hale geliyoruz.dün eşim şans oyunlarından birini oynamış.tutturursak sana şu arabayı alacam falan diye yüksekten sallıyordudedim arabayı napacam direk en iyi yerde tüp bebek yaptırırım dedim direk.yani ondan başka hiç bişey gözümde yok.buda iyi değil.salalım artık kendimizi
![]()
kuzum inan bi fikrim yok yaKizlarr yardim edin adetim 5 gun gecikerek geldi. Ama kipkirmizi ve cok siddetli bi sekilde. Bugun 3. Gunum sabah yururken sol yumurtalikmi rahimmi bi agri girdi. Yururken canim yandi ve hala agriyor. Ne olabilir korkuyorim
ateşin bi tik düşmüş ama henüz adette gelmemiş canım.ufacıkta olsa o umut hala var bencehilallll benim umutlar hazirana kaldı canım ya. Halbuki az da olsa içimde bir umut vardı
Kizlarr yardim edin adetim 5 gun gecikerek geldi. Ama kipkirmizi ve cok siddetli bi sekilde. Bugun 3. Gunum sabah yururken sol yumurtalikmi rahimmi bi agri girdi. Yururken canim yandi ve hala agriyor. Ne olabilir korkuyorim
Ama 36.2 ile hamilelik olur mu dersin. Daha önce hamile kaldığım ay 36.7 36.5 arası gidip geliyordu. Off ya aslında test yapsam şu stresten kurtulcam ama elim gitmiyor işteateşin bi tik düşmüş ama henüz adette gelmemiş canım.ufacıkta olsa o umut hala var benceolmazsa da umutla beklemeye devam edeceğiz napalım...ama bayrama girmeden birinizden güzel haber alsaydık süper olurdu
![]()
Ama 36.2 ile hamilelik olur mu dersin. Daha önce hamile kaldığım ay 36.7 36.5 arası gidip geliyordu. Off ya aslında test yapsam şu stresten kurtulcam ama elim gitmiyor işte
Neden olmasın kiii benim de 36.2 ydi pozitif gördüğüm gün. Test yap benceAma 36.2 ile hamilelik olur mu dersin. Daha önce hamile kaldığım ay 36.7 36.5 arası gidip geliyordu. Off ya aslında test yapsam şu stresten kurtulcam ama elim gitmiyor işte