Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim genelde de ateşim düşük seyreder zaten o yüzden 36,7 benim için gayet yüksek bir ateşti. Bugünü de atlatmak istiyorum.uniq12 benim geçen ay ateşim 36.7 idi adet oldum bazen belli olmayabiliyor ateşim adete kadar hep yüksek gitmişti. Nasip her şey
Ama adet belirtilerim başladı. Bu sabah kabızlık gitti bağırsaklarım baya baya hareketli. O yüzden regl olcağıma eminim.Neden olmasın kiii benim de 36.2 ydi pozitif gördüğüm gün. Test yap bence
keşke cesaret edip yapabilsen kuzum.biliyorum o tek çizgiyi görmek hiç güzel olmuyor ama şu stresinde son bulurAma 36.2 ile hamilelik olur mu dersin. Daha önce hamile kaldığım ay 36.7 36.5 arası gidip geliyordu. Off ya aslında test yapsam şu stresten kurtulcam ama elim gitmiyor işte
Canım benim genelde de ateşim düşük seyreder zaten o yüzden 36,7 benim için gayet yüksek bir ateşti. Bugünü de atlatmak istiyorum.
Ama adet belirtilerim başladı. Bu sabah kabızlık gitti bağırsaklarım baya baya hareketli. O yüzden regl olcağıma eminim.
Benim dün adet günümdü olmadım ama belki yumurtlama zamanını yanlış gösteriyor bilemiyorumuniq12 kuzum benim de bu ay ateşim hep yüksekti ama adet olduğum gün düştü belli olmayabilir
Olmazsa akşam eve giderken alayım bir test tabi o zamana kadar gelmezse regl. Dünden beri heran olacak gibiyim çünkükeşke cesaret edip yapabilsen kuzum.biliyorum o tek çizgiyi görmek hiç güzel olmuyor ama şu stresinde son bulur
Benim dün adet günümdü olmadım ama belki yumurtlama zamanını yanlış gösteriyor bilemiyorum
Olmazsa akşam eve giderken alayım bir test tabi o zamana kadar gelmezse regl. Dünden beri heran olacak gibiyim çünkü
Amann ya ne zor iş şu beklemek. Son ana kadar hep stres stresİlk hamileliğim de idrarda silik çıktı ama ben günüm geldiğinde sanki hep adet olacak gibiydim tabi bu kadar tecrübeli değildimstresten mi heyecandan mı bilmrm ama her şey birbirine karışıyor o günlerde☺
Amann ya ne zor iş şu beklemek. Son ana kadar hep stres stresgeçicek bu günler biliyorum ama içindeyken sanki hiç olmıcakmış gibi hissediyor insan
maya_gallo ateş düşmüş
kısmet değilmiş diyelim artık yeni aya yeni umutlarla başlayalım. Benimde 1 derece düştü sanırım benimde bir iki güne gelir diye düşünüyorum.
Valla ne desem bilemiyorum. Bünye alışkın artık olmamasına :) Rabbimin vardır bi bildiği. Ben zaten tüm arkadaşların tablolarına bakıyorum inşallah her isteyen en hayırlı zamanda güzel haberi alırAh canim ya sabah gördüm senin tabloyu. Ne yapalım dedigin gibi bu ay kismet olmadi. Diger aya insallah. Arada tablolarimizi takip edip birbirimizi motive edelim. Zamanlamalarimiz cok benziyor cunku![]()
Var mı canım adet belirtisi şuanValla ne desem bilemiyorum. Bünye alışkın artık olmamasına :) Rabbimin vardır bi bildiği. Ben zaten tüm arkadaşların tablolarına bakıyorum inşallah her isteyen en hayırlı zamanda güzel haberi alır![]()
Tek belirtim heran adet olcakmış hissi. Onun dışında sıkıntım yok.Var mı canım adet belirtisi şuan
Tek belirtim heran adet olcakmış hissi. Onun dışında sıkıntım yok.
Dün olmam lazımdı normalde olmadı bugün hala bekliyorum bakalım kısmet. Çok ümitlenmek istemiyorum sonrası kötü oluyor çünkü. Arada göğüs uçlarım yanıyor gibi oluyor ama daha önce regl dönemi oluyor muydu hatırlamıyorum. Bildiğim herşeyi unutmuş olabilirimBelirsizlikten dolayıda öyle hissediyor olabilirsin kaç gün geçmişti bugün
Dün olmam lazımdı normalde olmadı bugün hala bekliyorum bakalım kısmet. Çok ümitlenmek istemiyorum sonrası kötü oluyor çünkü. Arada göğüs uçlarım yanıyor gibi oluyor ama daha önce regl dönemi oluyor muydu hatırlamıyorum. Bildiğim herşeyi unutmuş olabilirim![]()
Sen var ya boş yere kendine işkence yapıyosun. Al bi test yap işte sen de rahatla biz deDün olmam lazımdı normalde olmadı bugün hala bekliyorum bakalım kısmet. Çok ümitlenmek istemiyorum sonrası kötü oluyor çünkü. Arada göğüs uçlarım yanıyor gibi oluyor ama daha önce regl dönemi oluyor muydu hatırlamıyorum. Bildiğim herşeyi unutmuş olabilirim![]()
Ben de inanılmaz şekilde erkek hissediyorum bebeğimi. Kız çıkarsa şaşırırım gerçekten. İkisi de çok güzel hiç farketmez ama sadece bi his benimki. Hayırlı olsun canım artık alışveriş yapabilirsin istediğin gibiSelam kızlar nasılsınız?Sık sık giremiyorum,güzel haberler var mı?
Bu arada cinsiyet öğrendik teyzeleri.Oğlum olacak inşallah ❤
Ateş ölçme yöntemi sen nelere kâdirsin![]()
Sağ ol canım,sende hislerine güven..Ben başından beri kızım da kız,bunda erkek hissettim.ikisinde de yanilmadim.Allah gonlundekini versin.Ben de inanılmaz şekilde erkek hissediyorum bebeğimi. Kız çıkarsa şaşırırım gerçekten. İkisi de çok güzel hiç farketmez ama sadece bi his benimki. Hayırlı olsun canım artık alışveriş yapabilirsin istediğin gibi![]()