Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende hep diyorum burası iyi ki var.çünkü bu kadar stresi paranoyak halleri kimse çekmez biz hep birbirimiz gibi olduğumuzdan birbirimize tuhaf gelmiyoruz
Evet etrafımdaki insanlara hatta en yakın arkadaşıma bile bu kadar naz niyaz yapmıyorum eee yeter be demesin diye :) cansınız hepiniz

kızlar benim iki üç aydır 6-7 gün olan adetim 3-4 güne düştü nerdeyse neden olabilir sizce?
Canım mevsim geçişinden olabilir. Herhangi bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum doktorlar 2 günden az oluyorsa sorun olabilir diyorlar.

Canım mevsim geçişinden olabilir. Herhangi bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum doktorlar 2 günden az oluyorsa sorun olabilir diyorlar.
stres diye düşünüyorum ben üç aydır adetin ikinci yada üçüncü günü kontrole gidiyorum ya o beni çok geriyor ondan mı acaba

stres diye düşünüyorum ben üç aydır adetin ikinci yada üçüncü günü kontrole gidiyorum ya o beni çok geriyor ondan mı acaba
Ah o stres bizi ne hallere düşürüyor. Herşey etki ediyor canım ama takma kafana sorun olmaz. Benimde eskiden 6 gün sürerdi şimdi 4. Gün tamamen kesiliyor

Kızlar kan verdim sonuç 1,12 çıktı. Cuma 1,86'ydı. Benim normalde ne gecikmem olurdu ne de kan sonucum böyle kusuratlı çıkardı. Yine kimyasal mı oldu acaba? Bir an önce regl olmak istiyorum artık.

uniq12 canım inşallah sen hamilesindir.

Valla canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bekleyelim bakalım belki geç döllenmedir. Benim gelen giden yok. Yarını bekliyorum çok heveslenmeden

Kizlarr yardim edin adetim 5 gun gecikerek geldi. Ama kipkirmizi ve cok siddetli bi sekilde. Bugun 3. Gunum sabah yururken sol yumurtalikmi rahimmi bi agri girdi. Yururken canim yandi ve hala agriyor. Ne olabilir korkuyorim

maya_gallo ateş düşmüş kısmet değilmiş diyelim artık yeni aya yeni umutlarla başlayalım. Benimde 1 derece düştü sanırım benimde bir iki güne gelir diye düşünüyorum.

Kizlarr yardim edin adetim 5 gun gecikerek geldi. Ama kipkirmizi ve cok siddetli bi sekilde. Bugun 3. Gunum sabah yururken sol yumurtalikmi rahimmi bi agri girdi. Yururken canim yandi ve hala agriyor. Ne olabilir korkuyorim
kuzum inan bi fikrim yok ya benim adetim hep şiddetli ve çok ağrılı olur.affedersin oram dışarı çıkacakmış gibi ağrıdığını bilirim.çok tedirgin olduysan bi doktora git istersen canım.düşük gibi bişeymi desem o nasıl oluyor onu da bilmiyorum

hilallll benim umutlar hazirana kaldı canım ya. Halbuki az da olsa içimde bir umut vardı
ateşin bi tik düşmüş ama henüz adette gelmemiş canım.ufacıkta olsa o umut hala var bence olmazsa da umutla beklemeye devam edeceğiz napalım...ama bayrama girmeden birinizden güzel haber alsaydık süper olurdu

Canım düşük ağrısı adetten çok farklı oluyor yürürken bile zorlanıyorsun,içinden bir şey koptuğunu hissediyorsun resmen ve çok sancılı geçiyor kanamada yoğundu yani benim böyleydi. İnşallah düşük değildir doktora git bence şüphen varsa keşke test yapsaydın 5 gün içinde

Ama 36.2 ile hamilelik olur mu dersin. Daha önce hamile kaldığım ay 36.7 36.5 arası gidip geliyordu. Off ya aslında test yapsam şu stresten kurtulcam ama elim gitmiyor işte

Ama 36.2 ile hamilelik olur mu dersin. Daha önce hamile kaldığım ay 36.7 36.5 arası gidip geliyordu. Off ya aslında test yapsam şu stresten kurtulcam ama elim gitmiyor işte

Bence yap kafan rahat etsin canım hamile değilsen de hormonlar ve stres reglinide geciktirebilir. Her türlü kendine zarar bence varsa da ne güzel bebiişi öğrenirsin yoksa da önümüzdeki ay için tedbir alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…