Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya orası öyle de ben en iyisi yarın ki ateşe göre hareket ediyin. Hamile kalabilmem iyi bişey de bi de kalabilsem :)

Canım inşallah hamilesindir idrara geç geçebiliyor. En iyisi kan vermek. Lekelenme gibi bişeyler diyordun o gün sonrasında devam etmedi galiba

Canım inşallah hamilesindir idrara geç geçebiliyor. En iyisi kan vermek. Lekelenme gibi bişeyler diyordun o gün sonrasında devam etmedi galiba
Hamilesin gibi geliyor bana hakkında hayırlısı olsun inşallahh.. belirtilerin her yöne çekilebilir, adet belirtisi gibi görünüp hamile belirtisi çıkan çok yazıya tanık oldum, sen de olmuşsundur eminim

Yok canım devamı gelmedi lekelenmelerin. Ben de sabah bir umut test yaptım ama silik bile değildi. Bakmaktan şaşı oldum bir şeyler göreceğim diye :) Akşam kan testinde sıfırı göreyim de bünyem bir rahatlasın bari.
Sen test yapmayı düşünmüyor musun?

Benim içimde güzel bi his var inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun
Kızlar çok sağolun destekleriniz için Bende sizin gibi hissetmek istiyorum ama çizgiyi görene kan testi yaptırana kadar acaba mı dicem hep. O yüzden yarını bekliyorum. Şuan zorlasam kanamam başlıcak gibi hissediyorum. Olumlu düşünüyoruz olumlu oluyor

Varsa çıkar zaten Pozitif düşünelim pozitifi görelim

Aynı akıntı bende de varıd. Hatta enfeksiyon oldum diye çok üzülmüştüm çünkü o zamana kadar bu konuları hiç bilmiyordum ağladım bile yeni evliydim Çünkü meğerse hamileymişim. Ama düşükle sonuçlandı maalesef. Bize de dua et canım mübarek günlerde inşallah.

Ederim canım etmem mi. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun şu mübarek günlerde.

Nasıl sabretcem bilmiyorum :) zaman durdu sanki bel ağrım var karnım şiş asabım bozuk
Of senin yerine ben stres oldum valla sabahtan beri sayfayı yenileyip duruyorum bi haber var mı diye ateşin de yüksek ama. Bu da bi şey sonuçta. Hem de 15. Gün olmuş artık. Adet olsan düşerdi di mi. Niye yapmıyosun test

Dur yahu sen stres olmada beni rahatlatmaya çalış test yapmamamın tek sebebi adet olcakmış gibi hissetmem şekerim ondan yani. Bu akşamı bi atlatayım hayırlısıyla yarına yaparım. Sanki bu ateşle regl gelmez diye düşünüyorum ama belli mi olur. Bi de ne var biliyor musun bunca zaman hamilelik olmamış şimdi nasıl olcak. Biliyorum saçma düşünce ama biz hamile kalamayanlar hep aynı şeyi düşünüyoruz. Dimi hilallll

Kız allah seni öyle şey olur mu her ay yeni bi Umut. Ve tablon maşallah çok iyi bence. Aynı benim tabloma benziyo. Burdaki herkesin de en kısa zamanda kalacağına inanıyorum ben. ç

kuzum bence sen bi o düşünceden çık bence sonuçta kimyasalda olsa hamile kalabildiğini gördün.ve şimdi sağlıklı bir gebelik niye olmasın dimi

Kız allah seni öyle şey olur mu her ay yeni bi Umut. Ve tablon maşallah çok iyi bence. Aynı benim tabloma benziyo. Burdaki herkesin de en kısa zamanda kalacağına inanıyorum ben. ç
Psikolojim bozuldu sanırım birkaç duyguyu aynı anda yaşıyorum
kuzum bence sen bi o düşünceden çık bence sonuçta kimyasalda olsa hamile kalabildiğini gördün.ve şimdi sağlıklı bir gebelik niye olmasın dimi
Orası öyle doktorda üzülme bak hamile kalabiliyorsun demişti de işte işin içinde olunca pek o kdar rahat olunmuyor. Sizi de bunaltıyorum işte ama hep destek tam destek dimi

tabikide kuzum biz niye varız bizi bizden başkası anlayamaz.hiç sıkıntı yok.elimizden geldiğince hep destek olmaya çalışırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…