Ya orası öyle de ben en iyisi yarın ki ateşe göre hareket ediyin. Hamile kalabilmem iyi bişey de bi de kalabilsem :)Şu an hamile kaldığım için sanki hiç o stresleri yaşamamışım gibi hissediyorum. Çok haklısın ben de öyle hissediyodum ama kendimi de test yapmaktan alıkoyamıyodum. Hamilelikle yatıp hamilelikle kalkıyodum. İlişkiden sonra 2 hafta boyunca belirtilerle kafayı yiyodum. İyi ki hamile kaldım yoksa gerçekten psikolojim bozulacaktı artık. Bi de 3 ayda bu hale geldim benama bak en azından hamile kalabiliyosun bu mükemmel bi şey çok şanslısın niye korkuyorsun ki. Hiç korkma. Kafayı yemekten iyidir negatif.
Canım inşallah hamilesindir idrara geç geçebiliyor. En iyisi kan vermek. Lekelenme gibi bişeyler diyordun o gün sonrasında devam etmedi galibaKızlar günaydın. Benim de bugün 13. günüm. Ateşim daha düşmedi. Sabah test yaptım ama negatif çıktı. Ne dersiniz, artık umutlanmayayım mı acaba? Hamileysem silik de olsa çıkmaz mıydı?
Eşim akşam iş çıkışı buluşup kan verelim diyor ille de. Cuma günü kan vermiştim, sonuç 1,86 çıkmıştı. Benim hep 0,1 çıkardı. Sanırım ondan umutlanıyor o da.
Benim içimde güzel bi his var inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursunYa orası öyle de ben en iyisi yarın ki ateşe göre hareket ediyin. Hamile kalabilmem iyi bişey de bi de kalabilsem :)
Hamilesin gibi geliyor banaCanım inşallah hamilesindir idrara geç geçebiliyor. En iyisi kan vermek. Lekelenme gibi bişeyler diyordun o gün sonrasında devam etmedi galiba
Canım inşallah hamilesindir idrara geç geçebiliyor. En iyisi kan vermek. Lekelenme gibi bişeyler diyordun o gün sonrasında devam etmedi galiba
Benim içimde güzel bi his var inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun
Kızlar çok sağolun destekleriniz içinHamilesin gibi geliyor banahakkında hayırlısı olsun inşallahh.. belirtilerin her yöne çekilebilir, adet belirtisi gibi görünüp hamile belirtisi çıkan çok yazıya tanık oldum, sen de olmuşsundur eminim ☺
Varsa çıkar zatenKızlar çok sağolun destekleriniz içinBende sizin gibi hissetmek istiyorum ama çizgiyi görene kan testi yaptırana kadar acaba mı dicem hep. O yüzden yarını bekliyorum. Şuan zorlasam kanamam başlıcak gibi hissediyorum. Olumlu düşünüyoruz olumlu oluyor ☺
Beklicem yarını canım. Varsa yarına kadar daha da netleşir zaten.Varsa çıkar zatenPozitif düşünelim pozitifi görelim
Valla canım benim birebir adet olacakmışım gibiydi. Ben şu şekilde anlıyorum hamile olduğumu herkeste aynı olacak değil ama anlatayım yine de. Akıntım böyle değişik geliyo. Mesela normalde peçeleye silince peçete ıslanır ya hamile olduğumda akıntım peçeteyi ıslatmıyo ama böyle üstüne sıvanıyo gibi oluyo. Mesela sümüklü böceğin sıvısı güneşte parlar ya. Öyle bi parlaklık oluyo peçetede. Yani çok garip amailk hamile kaldığımda da öyle olmuştu. Bu sefer de o akıntı gelince hamileyim demiştim. Beyaz renk ama sulu değil yani. Peçeteye silince parlak duruyo umarım anlatabilmişimdir. ama herkeste farklı olur bence
Ederim canım etmem mi. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun şu mübarek günlerde.Aynı akıntı bende de varıd. Hatta enfeksiyon oldum diye çok üzülmüştüm çünkü o zamana kadar bu konuları hiç bilmiyordum ağladım bile yeni evliydim Çünkü meğerse hamileymişim. Ama düşükle sonuçlandı maalesef. Bize de dua et canım mübarek günlerde inşallah.
Ederim canım etmem mi. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun şu mübarek günlerde.
Of senin yerine ben stres oldum valla sabahtan beri sayfayı yenileyip duruyorum bi haber var mı diyeNasıl sabretcem bilmiyorum :) zaman durdu sanki bel ağrım var karnım şiş asabım bozuk
Dur yahu sen stres olmada beni rahatlatmaya çalışOf senin yerine ben stres oldum valla sabahtan beri sayfayı yenileyip duruyorum bi haber var mı diyeateşin de yüksek ama. Bu da bi şey sonuçta. Hem de 15. Gün olmuş artık. Adet olsan düşerdi di mi. Niye yapmıyosun test
Kız allah seniDur yahu sen stres olmada beni rahatlatmaya çalıştest yapmamamın tek sebebi adet olcakmış gibi hissetmem şekerim ondan yani. Bu akşamı bi atlatayım hayırlısıyla yarına yaparım. Sanki bu ateşle regl gelmez diye düşünüyorum ama belli mi olur. Bi de ne var biliyor musun bunca zaman hamilelik olmamış şimdi nasıl olcak. Biliyorum saçma düşünce ama biz hamile kalamayanlar hep aynı şeyi düşünüyoruz. Dimi hilallll
kuzum bence sen bi o düşünceden çık benceDur yahu sen stres olmada beni rahatlatmaya çalıştest yapmamamın tek sebebi adet olcakmış gibi hissetmem şekerim ondan yani. Bu akşamı bi atlatayım hayırlısıyla yarına yaparım. Sanki bu ateşle regl gelmez diye düşünüyorum ama belli mi olur. Bi de ne var biliyor musun bunca zaman hamilelik olmamış şimdi nasıl olcak. Biliyorum saçma düşünce ama biz hamile kalamayanlar hep aynı şeyi düşünüyoruz. Dimi hilallll
Psikolojim bozuldu sanırımKız allah seniöyle şey olur mu her ay yeni bi Umut. Ve tablon maşallah çok iyi bence. Aynı benim tabloma benziyo. Burdaki herkesin de en kısa zamanda kalacağına inanıyorum ben. ç
Orası öyle doktorda üzülme bak hamile kalabiliyorsun demişti de işte işin içinde olunca pek o kdar rahat olunmuyor. Sizi de bunaltıyorum işte ama hep destek tam destek dimikuzum bence sen bi o düşünceden çık bencesonuçta kimyasalda olsa hamile kalabildiğini gördün.ve şimdi sağlıklı bir gebelik niye olmasın dimi
tabikide kuzum biz niye varızPsikolojim bozuldu sanırımbirkaç duyguyu aynı anda yaşıyorum
Orası öyle doktorda üzülme bak hamile kalabiliyorsun demişti de işte işin içinde olunca pek o kdar rahat olunmuyor. Sizi de bunaltıyorum işte ama hep destek tam destek dimi
tabikide kuzum biz niye varızbizi bizden başkası anlayamaz.hiç sıkıntı yok.elimizden geldiğince hep destek olmaya çalışırız ❤
Kız Burda normal Yok ki. Hepimiz yiyoruz kafayıbazen burda takılmıyım kafayı yicem diyorum ama sonra iyiki burası ve sizler varsınız diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?