Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hilallll Cordelia günaydın kızlar. Ateşim hakkında ne düşümüyorsunuz? maya_gallo sen nasılsın? Ateş eski haline dönmüş.
günaydın canım.kuzum biliyorsun çok umutlu olduğumuz tablolar bile adetle sonuçlandı..senin tablona bakıncada umutlanmamak elde değil.maşallah şu an için çok iyi gidiyor.inşallah minik mucizen seninledir

günaydın canım.kuzum biliyorsun çok umutlu olduğumuz tablolar bile adetle sonuçlandı..senin tablona bakıncada umutlanmamak elde değil.maşallah şu an için çok iyi gidiyor.inşallah minik mucizen seninledir
Doğru diyorsun aslında en güzell tablolr bile bazen hüsranla sonuçlandı. Son 2 günüm kaldı zaman da maşallah durdu sanki başımda pis bir ağrı var ama 6 gün kaldan beri böyle. Offf offff. Zaman akıp geçse keşke

test yapmayı düşünmüyorsun galiba günün geçmeden son günler öyle oluyor maalesef geçmek bilmiyor benim adet öncesi migrenim 1 kere tutar,seninde öyleydi galiba.ama senin bu sefer günlerdir var hadi inşallah diyelim ya

Yok canımcım ya 2 gün sabredicem artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Yarın da ateşim düşmezse bir umut dicem artık. Ama evet baş ağrım ilk defa bu kadar erken başladı hayırlara çıksın inşallah

aminn kuzum inşallah.beninkine hiç dikkat etmiyordum ne zaman tutuyor diye.bu ay dikkat ettim adete 4 gün vardı migrenim tuttu.

hilallll Cordelia günaydın kızlar. Ateşim hakkında ne düşümüyorsunuz? maya_gallo sen nasılsın? Ateş eski haline dönmüş.

Canım ya ben senin tablonu bulamıyorum. Linki tekrar paylasmani istesem ayıp olur mu? Benim de daha ateş düşmedi. Genelde 36'nin altına indiğinde adet oluyorum. Gerçi biraz önce açık kahverengi lekelenmem oldu. Hayırlısı artık. İnşallah senden güzel haberler alacağız.

O
aminn kuzum inşallah.beninkine hiç dikkat etmiyordum ne zaman tutuyor diye.bu ay dikkat ettim adete 4 gün vardı migrenim tuttu.
her ay farklı oluyor işte. İlk zamanlar hep farklı şeyller hissettiğimde tamam tuttu daha önce böyle olmuyordu çünkü diyodum. ama artık öyle dememeyi öğrendim :) her sabah uyandığımda düşer diye bekliyorum nedense Bu sabah ölçtüm 5 dakka sonra yine ölçtüm 36,4 çıktı. Bakalım yarını iple çekiyorum

Canım ilk sayfaya gidersen bulursun tabloyu. Herkesin nickinin altında var tablosu. Belki yerleşme kanamasıdır bekleyip görcez

uniq12 canım benim lekelenmeler arttı gibi ya. Ara sıra sildigimde görüyordum ama bir damla camasirima da gelmiş şimdi. Sanırım biz bu ay da tutturamadik. İnşallah senden güzel haber gelir Allah'ın izniyle..

Hadi ya daha erken ama sanki. Önceden de lekelenme oluyor muydu?

hilallll canım nasıl gidiyor? Ateş ölçmemek iyi mi? Çünkü bende aynısını düşünüyorum her gece o stresle yatıp kalkmak istemiyorum artık. Bi eksikliğini hissettin mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…