İnşallah canım. Benim de aynı şekilde diğer aylar hep iniş çıkış olmuş bir tek o ay tek düze gitti. Benim de beklenti yükseliyor ama sonra vücudum adet sinyalleri veriyor gibi hissediyorumAynen ben de hamile kaldığım ayın değerleri ile karşılaştırıyorum hep :) Benim de her zaman inişler çıkışlar olurken o ay istikrarlı gitmiş. Bu ay da istikrarlı olunca beklentim yükseldi haliyle. İnşallah sonumuz güzel olur..
İnşallah canım. Benim de aynı şekilde diğer aylar hep iniş çıkış olmuş bir tek o ay tek düze gitti. Benim de beklenti yükseliyor ama sonra vücudum adet sinyalleri veriyor gibi hissediyorum
Dimi dimi :) o zaman ne yapıyoruz iyi düşünüyoruz iyi oluyorAynı sinyaller bende de var. Ama düşününce hamile kaldığım ayda da vardı :)
Canim benim inan sen hep duamdasiniyiymiş ya düşündüğümden daha azmış.maddi durumu iyi olmayan gene çokta gerçi.evlat için bir şekilde verilir.kuzum ateşin iyi ama ya.bence umutsuz olma.adet belirtimde gelmesi henüz diyorsun.ben senin için umut ederim
çok sağol canım Allah razı olsun ❤ bayrama girmeden güzel haberler alacağımıza inanıyorum.biride sen olursun diye diliyorumCanim benim inan sen hep duamdasinseninde ates olcumunu birakmana sevindim kafan rahat dene bu ay
Dimi dimi :) o zaman ne yapıyoruz iyi düşünüyoruz iyi oluyor ☺
Günaydın ayni benim de hani dedim belki bir derece oynar ama yok :) yalnız dün gece hayatımda hiç yaşamadığım bir migren ağrısı yaşadım. Normalde regl öncesi baş ağrılarım olurdu ama dün olan mahvetti hiçbir şeye benzemiyorduGunaydin. Güncel durum böyle. Sende durumlar nedir? Bu arada bugün erken olduğunu bile bile test yaptım. Tabii ki negatif çıktı. :)
Günaydın ayni benim de hani dedim belki bir derece oynar ama yok :) yalnız dün gece hayatımda hiç yaşamadığım bir migren ağrısı yaşadım. Normalde regl öncesi baş ağrılarım olurdu ama dün olan mahvetti hiçbir şeye benzemiyordu
Bende adet olursam birakicam sabab test yaptim negatif beklicem adetiçok sağol canım Allah razı olsun ❤ bayrama girmeden güzel haberler alacağımıza inanıyorum.biride sen olursun diye diliyorumbıraktım valla ölçmeyi.çünkü bayrama denk gelecek.kafam rahat olsun istedim
Benim regl gelcek belli kiHayırdır inşallah. Ben de dün bütün gece rüyamda yaralı bir serçe ile uğraştım. Bir türlü uçamıyor. Zarar görmesin diye yakalamaya çalışıyorum filan :) Hayırlara çıksın.
hadi yaaBende adet olursam birakicam sabab test yaptim negatif beklicem adeti
ateşin daha düşüşe geçmesi ama canım.baş ağrısı hamilelik belirtiside olabiliyormuş ya ne bileyim ufacıkta olsa bir ümit işte.ateşin düşene kadar bekleyelim bakalımBenim regl gelcek belli kiyarın da ateşim düşmeye başlar. Çünkü bu baş ağrısı normal değil. İlk defa bu derecede yaşadım ağrıyı. Mide bulantısıyla beraber
Evet kan basıncı arttığından dolayı olabiliyormuş ama dün çatladı başım. Bi de misafirlikteydik artık dayanamadım kalkalım dedim ilaçta içmek istemiyorum ama en son bi parol içmek zorunda kaldım. Normalde ince sızı şeklinde gelirdi. İnşallah düşmez ateşimateşin daha düşüşe geçmesi ama canım.baş ağrısı hamilelik belirtiside olabiliyormuş ya ne bileyim ufacıkta olsa bir ümit işte.ateşin düşene kadar bekleyelim bakalım
Amin canim Allahim sinamasin bizi bebekle. Hayirlisi tabi ama inan testi oyle gormeye alismisim donuğum yani nasil anlatayim sanki hic umidim kalmadihadi yaahayırlısı olsun canım.sende bayramı rahat kafa geçirip sonra tüp bebeğe yoğunlaşırsın .Allahım da inşallah ilk denemede nasip eder
Benim regl gelcek belli kiyarın da ateşim düşmeye başlar. Çünkü bu baş ağrısı normal değil. İlk defa bu derecede yaşadım ağrıyı. Mide bulantısıyla beraber
Takip ediyorum zaten tablonuCanım dur bakalım hemen ümitsizlik yok öyle. Yarin ola hayrola. Sabah yine haberleselim
seni çok iyi anlıyorum nasıl hissettiğinide çok iyi biliyorum.hamile kalıpta yavrularımızı kucağımıza alana kadar da o his bizimle olacak.bende öyleyim.hiç umudum yok gibi.tüp bebekte denesem olmaz kafasındayım hep. uzun zaman oldu elim hiç teste bile gitmiyor.göreceğim şeyden emin gibiyim hep..her seferinde eşime,hiç çocuğumuz olmazsa gene benimle mutlu olurmusun diye sormak geliyor içimden sonra vazgeçiyorum çünkü çok sinirlenir.hem çocuğumuzun olmayacağını düşündüğüm için,hem de çocuk olmazsa benimle mutlu olmayacağını düşündüğüm için.ama niyeyse sanki benim suçum gibi yük hissediyorum..bi taraftan da bizim umut etmekten başka çaremiz yok kuzum.zaten umut ediyoruzki her ay aynı istekle tekrar deniyoruz.olacak bi şekilde.ya kendiliğinden,ya tüp bebekleAmin canim Allahim sinamasin bizi bebekle. Hayirlisi tabi ama inan testi oyle gormeye alismisim donuğum yani nasil anlatayim sanki hic umidim kalmadi
Çok güzel tablo canım. Hayırlısı olsun.Merhaba arkadaslar bu tablo nasil sizce?
Takip ediyorum zaten tablonuHayırlısı neyse o olsun diyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?