Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hilallll canim adet olmussun yazamadim. Canini sikma en azinda icin temizlendi. Bende bayramdan sonraki adetle tup bebege gitmeye karar verdim. Bu ayki ates hic umit vermiyor.olmadi heralde yine
he ya geldi gene iki gözümün nuru bu ay üzülmedim valla.kendimi hazırlamıştım zaten az ılişki oldu olmaz diye hayırlısı olsun kuzum senin içinde.belli mi olur belki tüp bebeğe gerek kalmaz bayrama bebişle girersin benim şu 3 yıl bi dolsaydı bende soluğu tüp bebekte alacam

adeti bekleyeceğim canım yoksa çok üzülüyorum @hilallll
canım üzülmemek elde değil tabiki ama ne desem bilemiyorum.insan en ufacık bir ihtimal için bile umut etmekten vazgeçemiyor.Allah gönlüne göre versin inşallah

13. Gün testin negatif çıkmadı iyi şeyler düşündürmüyor. Muhtemelen hamile değilsin. Cuma gününe kadar adet olmazsan tekrar test yaparsın canım.
bilemedim adet gelene kadar ümidim var ve eski tabloları inceledim biraz 14-15-16.günlerde pozitif olanlar var iyi örneklere bakmamız lazım ve birbirimize olumlu destek olmamız gerektiğini düşünüyorum

aksi halde adete bi hafta kala öğrenen de var

Canım ateşin iyi gidiyor tabiki de umudu kaybetmiyoruz. Regli geçip 1hafta sonrasında bile negatifi görenleri biliyoruz. Sonra bi bakıyorlar hamile :) o yüzden adet olana kadar umut vardır düşüncesine sarılıyoruz

Neden 3 yil bekliyosunki 2 asilamadan sonra rapor cikartiyor ozeller. Bende o yuzden 2 asilama yaptim.

Neden 3 yil bekliyosunki 2 asilamadan sonra rapor cikartiyor ozeller. Bende o yuzden 2 asilama yaptim.
yok canım bana çıkartmadılar.ben 4 aşılamayı devlet hastanesinde 1 aşılamayıda üni.hastanesinde yaptırdım hepsin de 3 yıl dolmadan rapor vermiyorlar tüp bebek için.evet rapor için 2 tane iğneli aşılama şartı var ama 3 yıl şartıda var.özellerde durum nasıl oluyor ne kadar fiyat çıkarıyorlar bilmiyorum tabi

Canım ben özel bi muayenehane ye gidiyorum 3 aşılama şansın var dedi yıl falan söylemedi sonra tüp bebek dedi eğer bu ay olmazsa bidaha ki ay aşılama yapacak 1000tl ben alırım 200 de laboratuvar alır dedi özel hastanelerde 2500 gibi bi ücrete yapılıyormuş doktorun dediğine göre

özel muayenehane olduğu için belki dememiştir bilemiyorum.evet özellerde aşılama o civarlarda oluyormuş.bana da devlet hastanesinde 3 tane ilaçlı 2 tane de iğneli aşılama hakkım olduğunu söylediler.ben 3 ilaçlı ve 1 iğneli aşılamayı devlette,1 iğneli aşılamayıda üniversite hastanesinde yaptırdım.aşılama ücreti ödemedim ama ilaçları kendim aldım.hatta bu son aşılamamda üni.hastanesinde sana yeteri kadar aşılama yapılmış artık tüp bebeğe geçelim dediler.bi heyecanlandım tüp bebek yaptırabiliyormuyum diye sordum.sonra evlilik süreme baktı aaa senin daha 3 yıl olmamış dedi.aynısını devlet hastanesinde de dediler.bu konuda zaten kafam çorba.

Anladım canım inş. Tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın. Özel hastaneler ve muayenehaneler bizler için maliyetli açıkçası bu ay olmazsa bidaha ki ay aşılama dedi dr. 1200 tl yi bile düşünüyorum Allah hem eksik etmesin hem muhtaç etmesin dr. lara resmen sömürüyorlar. Allah yardımcımız olsun

aminnn canım.inşallah Allah hepimize doğal yolla sağlıklı gebelikler nasip eder

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. aşılamadan sonra 9. Günüm adetime 5 gün var ateş tablomu ekliyorum. Güzel giden ateşim iki gündür düştü adet olacağım anlamına mı geliyor. Gebe olsam ateş düşmüyor değil mi

canım aşılama olunca adetin gelişini pek kestiremiyorsun. yani normal döngü gibi olmuyor.bende normalde yumurtlamadan sonra 13.ya da 14 günde adet olurum ama son aşılamamda 11.gün olmuştum ve benimde o güne kadar iyiyken birden düştü ateşim ve adet oldum.ateşin baya düşmüş.inşallah korktuğun gibi değildir

anladım canım teşekkür ederim cevap verdiğin için ben de öyle düşündüm zaten. Kısmet artık. Hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…