Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ne zamandır takip edemiyordum burayı yazılarınızı okuyorum allahım şu mübarek günlerde hepinize nasip etsin inşallah. Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ben. Şu çocuğu nasıl nelerle yaptım bi görsen gülersin. Adamı tehdit ede ede ağlaya ağlaya yaptım resmen. 4 gece üst üste ilişki oldu evde misafir vardı. Her seferinde misafirleri kovarım evden çıkar giderim seni rezil ederim diye diye oldu ilişki 🙈çok utanıyorum ama yapacak başka bi şey yoktu çünkü o kadar doktora gidiyorum yok çocuğun olmaz Yok bilmem ne. 3 ay daha dene sonra tüp bebek. Böyle şeyleri duydukça çocuk isteğim alevlendi. Zaten ilk bebeğimi de kaybedince yanıp tutuşuyordum evlat hasretiyle. Şimdi Allah’a şükür hamileyim. Eşimi de aslaaaaaaaa yanıma yaklaştırmıyorum. Her seferinde de söylüyorum suratına. Sen istemediğin beni hıçkıra hıçkıra anlattığın o 4 gecenin hesabını 9 ay boyunca vereceksin diyorum. Çok mutluyum şu an da. Bencil herifler. Hiç bi şeyi haketmiyorlar. Bedavadan baba olacaklar bi de. Allahım ya
Sağlıkla kucağına almanı tüm kalbimle dilerim. :dua:

Sağlıkla kucağına almanı tüm kalbimle dilerim. :dua:
Teşekkürler canım ben de hepiniz için dua ediyorum. En kısa zamanda sağlıklı bebekler diliyorum hepinize ve kendime. Hamile kalmakla her şey bitmiyor. Hepsi ayrı bi stres kızlar. Allah yardımcımız olsun 😊

Teşekkürler canım ben de hepiniz için dua ediyorum. En kısa zamanda sağlıklı bebekler diliyorum hepinize ve kendime. Hamile kalmakla her şey bitmiyor. Hepsi ayrı bi stres kızlar. Allah yardımcımız olsun 😊
Amin.. hamileliğin Sağlıkla huzurlu bir süreç olsun inşaallah. . Bizede nasip olsun😍😍

günaydın kızlar ateşim düşmedi testim hala negatif :işsiz: :işsiz: :işsiz: Cordelia Cordelia hilallll hilallll
canım belki henüz idrara geçmemiştir,geç döllenme olmuş olabilir.böyle olsun istemem ama ya da gebelik yoktur belki..beklemekten başka çare yok.olmadı bi kan ver bu belirsizlik bitsin canım ;)

günaydın kızlar ateşim düşmedi testim hala negatif :işsiz: :işsiz: :işsiz: Cordelia Cordelia hilallll hilallll
Günaydın canım. Ateş düşmediği sürece ihtimal var. Bugün testte çıkması lazımdı. Çıkmaması ümitleri azalttı maalesef. hilallll hilallll in adet başlamış. Benim de bugün başlar. Herşeyin hayırlısı canım.

Günaydın canım. Ateş düşmediği sürece ihtimal var. Bugün testte çıkması lazımdı. Çıkmaması ümitleri azalttı maalesef. hilallll hilallll in adet başlamış. Benim de bugün başlar. Herşeyin hayırlısı canım.
aynen canım dün gece 1 gibi kanamam başlamıştı ama şu an gelmiyor tam sökülmedim galiba.öyle tabi hayırlısı olsun yapacak bişey yok.zaten bu ay elimden geldiğince akışına bırakcam.

Benimde bugün adet günü dün akşam biraz pembelik geldi. Sonra kahve lekelenme adet sancım da var. Gelir bugün.. yine bana hüsran yine bana hasret var😍😍

Back