günaydınlar kızlar..gene bir yumurtlama dönemi ve gene kavga...gece tam ılişki olacak benimki söylenmeye başladı.normalde çalışmaların sonunda söylenirdi onu alışığımda bu ay daha en başta başladı.yok bıktımda bu işin zevki kalmadıda şu çocuk bi olmadıda,bi olsaydı arkamı dönüp yatacam da
![Pouting face :rage: 😡](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f621.png)
insan karısına her defasında bu sözleri dermi ya.genede sustum ılişki olsun diye.çünkü dün şimdiye kadar hiç yaşamadığım kadar kasık ağrısı yaşadım.ağrıdan yerimde duramadım,kendiside gördü.akıntım çoktu ve gene hafif kanlıydı.o yüzden sustum bari bugün de olsunda bi şansım olur diye. çok çok afedersiniz ilişkiyi sonlandıramadık ereksiyon halinden çıktı ilişkinin ortasında.valla aşkım kusura bakma olmuyor dedi bıraktık.gerçekten bıktım artık.her seferinde sözleriyle kalbimi kırıyor.soğan suyu iç bide böyle deneyelim bu ay söz iyi çalışıcaz falan.bide,her ay bana bu sözleri veriyor.soğan suyuna devam etcem,bugün yarın ılişki için yanaşırsa gene yok demiycem ama ben artık pes ediyorum.Allahımın gücüne gidecek belki o kadar sene uğraşıp olmayan varken benim bunu demem ama yok yani bu adamla ben kendimide yırtsam olmuyor.kendi bilir artık.zaten dün çatladıysa yumurtam geçmiş olsun.ateşimide bugün düzgün ölçemedim.6 da kalktım 36.3 çıktı onu girdim.normalde 7 ye çeyrek kala 10 kala ölçüyorum..sabah sabah çok yazdım kusura bakmayın