Hadi yakızlar benim bayrama bebişle girme umudum kalmadı,bu ay da nasip değilmiş..akıntım hafif pembeli gelmeye başladı.her ay olduğu gibi.yarın ateşim de düşüşe geçer,hatta pat diye çakılabilir...inşallah sizlerden güzel haberler gelir
leke gelince ateşim bişey ifade etmiyor canım artik.lekelenmem başladığında hep ateşim yüksek oluyor zaten.nasip değilmişHadi yaee ama ateşin iyi gidiyordu neden şimdi böyle oldu ki
Ateş iyi bir yumurta çatladığını gösteriyor. Ve adet zamanı düşmezse hamilelik işareti oluyor. Maalesef hamileliği ateşten anlayamıyoruz.Hadi yaee ama ateşin iyi gidiyordu neden şimdi böyle oldu ki
Canım benim olumsuz düşünme hamile oluda adet dönemi lekelenme olanlar da var. Pazartesi yi bekliyelim inşallah kırmızıya dönmesin diyelim. Benimde adet günüm ff ye göre pazartesi.. pazartesi gelsin güzellikle gelsin diye dua edelim. Benim 13 de negatif çıktı ben bile belki bir mucize olur diye bekliyorum.leke gelince ateşim bişey ifade etmiyor canım artik.lekelenmem başladığında hep ateşim yüksek oluyor zaten.nasip değilmiş
Canım adeti bekliyelim hepberaber belki bu güzel ayın bir mucizesi olur bizlereEvet baya test yaptım hep negatif kuruyunca görünen testlerim var. Gerçi umudumu kaybettim bu aydanInsallah dediklerin gerçek olur. Seninde ateş güzel. Bayram sekerimizi alırız el öpmeye gelirler Insallah bu ay :)
Bekleyelim bakalım canım. Çıkmadık candan umut kesilmezmiş.leke gelince ateşim bişey ifade etmiyor canım artik.lekelenmem başladığında hep ateşim yüksek oluyor zaten.nasip değilmiş
Yani ateş yüksek olsa bile hamilelik olmayabilir mi?Ateş iyi bir yumurta çatladığını gösteriyor. Ve adet zamanı düşmezse hamilelik işareti oluyor. Maalesef hamileliği ateşten anlayamıyoruz.
keşke öyle birşey olsa ama sanmam canım.benim rutinim bu.hep böyle geliyor adetim.ha her zamanki gibi başlayıp adet gelmezse oda büyük bi sürpriz olurdu heralde.yarınki ateşim belli eder zaten kendini..ınşallah mucizen gelir canımCanım benim olumsuz düşünme hamile oluda adet dönemi lekelenme olanlar da var. Pazartesi yi bekliyelim inşallah kırmızıya dönmesin diyelim. Benimde adet günüm ff ye göre pazartesi.. pazartesi gelsin güzellikle gelsin diye dua edelim. Benim 13 de negatif çıktı ben bile belki bir mucize olur diye bekliyorum.
orası öyle tabi kuzumda hep aynı şekilde geliyor adetim.yarın ola hayrola diyelim o zamanBekleyelim bakalım canım. Çıkmadık candan umut kesilmezmiş.
Yani ateş yüksek olsa bile hamilelik olmayabilir mi?
Insallah canım yarin adet günüm sabah test yapmalı miyim sence ??Canım adeti bekliyelim hepberaber belki bu güzel ayın bir mucizesi olur bizlere
Bence pazartesi ye kadar bekle zaten adet olmazsan inşallah diyelim ozaman yaparsın..Insallah canım yarin adet günüm sabah test yapmalı miyim sence ??
Tamam canım Insallah bekleyebilirim :)Bence pazartesi ye kadar bekle zaten adet olmazsan inşallah diyelim ozaman yaparsın..
aynen canım.zaten bekliyordum ateşimin düşmesini.sağlık olsun ne yapalımhilallll canım ateş iyice düşmüş. Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
Kızlar ne zamandır takip edemiyordum burayı yazılarınızı okuyorum allahım şu mübarek günlerde hepinize nasip etsin inşallah. Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ben. Şu çocuğu nasıl nelerle yaptım bi görsen gülersin. Adamı tehdit ede ede ağlaya ağlaya yaptım resmen. 4 gece üst üste ilişki oldu evde misafir vardı. Her seferinde misafirleri kovarım evden çıkar giderim seni rezil ederim diye diye oldu ilişkigünaydınlar kızlar..gene bir yumurtlama dönemi ve gene kavga...gece tam ılişki olacak benimki söylenmeye başladı.normalde çalışmaların sonunda söylenirdi onu alışığımda bu ay daha en başta başladı.yok bıktımda bu işin zevki kalmadıda şu çocuk bi olmadıda,bi olsaydı arkamı dönüp yatacam dainsan karısına her defasında bu sözleri dermi ya.genede sustum ılişki olsun diye.çünkü dün şimdiye kadar hiç yaşamadığım kadar kasık ağrısı yaşadım.ağrıdan yerimde duramadım,kendiside gördü.akıntım çoktu ve gene hafif kanlıydı.o yüzden sustum bari bugün de olsunda bi şansım olur diye. çok çok afedersiniz ilişkiyi sonlandıramadık ereksiyon halinden çıktı ilişkinin ortasında.valla aşkım kusura bakma olmuyor dedi bıraktık.gerçekten bıktım artık.her seferinde sözleriyle kalbimi kırıyor.soğan suyu iç bide böyle deneyelim bu ay söz iyi çalışıcaz falan.bide,her ay bana bu sözleri veriyor.soğan suyuna devam etcem,bugün yarın ılişki için yanaşırsa gene yok demiycem ama ben artık pes ediyorum.Allahımın gücüne gidecek belki o kadar sene uğraşıp olmayan varken benim bunu demem ama yok yani bu adamla ben kendimide yırtsam olmuyor.kendi bilir artık.zaten dün çatladıysa yumurtam geçmiş olsun.ateşimide bugün düzgün ölçemedim.6 da kalktım 36.3 çıktı onu girdim.normalde 7 ye çeyrek kala 10 kala ölçüyorum..sabah sabah çok yazdım kusura bakmayın
bizim bu kavgalı ayımızda gene elimiz boş olarak kapandı zaten.bizde kavga ağlama zırlama olunca o gün o iş hiç olmuyor.o yüzden ağlasam olmuyor kavga etsek olmuyor surat assam olmuyor güzellikle yaklaşsamsa olmuyor.illa kendi canı isteyecek.o yüzden böyle tutturana kadar devamKızlar ne zamandır takip edemiyordum burayı yazılarınızı okuyorum allahım şu mübarek günlerde hepinize nasip etsin inşallah. Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ben. Şu çocuğu nasıl nelerle yaptım bi görsen gülersin. Adamı tehdit ede ede ağlaya ağlaya yaptım resmen. 4 gece üst üste ilişki oldu evde misafir vardı. Her seferinde misafirleri kovarım evden çıkar giderim seni rezil ederim diye diye oldu ilişkiçok utanıyorum ama yapacak başka bi şey yoktu çünkü o kadar doktora gidiyorum yok çocuğun olmaz Yok bilmem ne. 3 ay daha dene sonra tüp bebek. Böyle şeyleri duydukça çocuk isteğim alevlendi. Zaten ilk bebeğimi de kaybedince yanıp tutuşuyordum evlat hasretiyle. Şimdi Allah’a şükür hamileyim. Eşimi de aslaaaaaaaa yanıma yaklaştırmıyorum. Her seferinde de söylüyorum suratına. Sen istemediğin beni hıçkıra hıçkıra anlattığın o 4 gecenin hesabını 9 ay boyunca vereceksin diyorum. Çok mutluyum şu an da. Bencil herifler. Hiç bi şeyi haketmiyorlar. Bedavadan baba olacaklar bi de. Allahım ya
Sağol canım amin cümlemize nasip olsun inşallah. Sıkma canını diyeceğim ama ne kadar sinir bozucu bi şey olduğunu biliyorum arkadaşım. Ya milletin kocalarına bakıyorum nasıl istekliler bi sürü bi şeyler kullanıyorlar çevremde var. Adamlar karılarını ikna ediyorlar. Bizde durum tam tersi olduğu için çok üzülüyor insan. Ne diyim allah akıl fikir versin kocalarımıza. Bizimki bi de her kavgamızda yapmıyorum çocuk falan istemiyorum diyodu sırf beni en çok istediğim şeyle tehdit etmek için. Var ya Bunları düşündükçe çocuğu alıp kaçasım geliyobizim bu kavgalı ayımızda gene elimiz boş olarak kapandı zaten.bizde kavga ağlama zırlama olunca o gün o iş hiç olmuyor.o yüzden ağlasam olmuyor kavga etsek olmuyor surat assam olmuyor güzellikle yaklaşsamsa olmuyor.illa kendi canı isteyecek.o yüzden böyle tutturana kadar devamAllahım sanada sıkıntısız rahat bi halmilelik süreci nasip etsin.sağlıkla kucakla inşallah yavrunu
selam allah bebegını saglıkla kucagına almayı nasip etsin. amin aminn. sen de yarım rahimli misin?Sağol canım amin cümlemize nasip olsun inşallah. Sıkma canını diyeceğim ama ne kadar sinir bozucu bi şey olduğunu biliyorum arkadaşım. Ya milletin kocalarına bakıyorum nasıl istekliler bi sürü bi şeyler kullanıyorlar çevremde var. Adamlar karılarını ikna ediyorlar. Bizde durum tam tersi olduğu için çok üzülüyor insan. Ne diyim allah akıl fikir versin kocalarımıza. Bizimki bi de her kavgamızda yapmıyorum çocuk falan istemiyorum diyodu sırf beni en çok istediğim şeyle tehdit etmek için. Var ya Bunları düşündükçe çocuğu alıp kaçasım geliyo
Teşekkürler canım. Hayır benim sağlı sollu 4 er cm çikolata kistlerim var. İki yumurtalığım birbirine yapışmış arkadan. Onlar da bağırsağıma yapışmış.selam allah bebegını saglıkla kucagına almayı nasip etsin. amin aminn. sen de yarım rahimli misin?
aaa nick in unıcorn ile basladıgı ıcın yarım rahımlısın sandım. ama daha farklı bır durummus senınkı. cok gecmıs olsun canım. peki aldırdın mı kistleri?Teşekkürler canım. Hayır benim sağlı sollu 4 er cm çikolata kistlerim var. İki yumurtalığım birbirine yapışmış arkadan. Onlar da bağırsağıma yapışmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?