benimde adet günümü pazartesi gösteriyor ff. benimde lekelenmem gelmezse ve ateş düşmezse pazartesi yaparım gibime geliyor.Ateş düşmez, adet başlamazsa p.tesi yaparım. Sen?
İnşallah
Aminnn kuzum inşallahİnşallahdvtb papatyamrm Cobanyildizi35 @hilallll ve ben sanırım son günlerdeyiz. İnşallah bu günlerde, göreceğimiz tek kırmızı testteki çift kırmızı olur.
ınşallah canım aminnnİnşallahdvtb papatyamrm Cobanyildizi35 @hilallll ve ben sanırım son günlerdeyiz. İnşallah bu günlerde, göreceğimiz tek kırmızı testteki çift kırmızı olur.
Evet kızlar hadi sizden atak bekliyoruz sırada biz varız çünküİnşallahdvtb papatyamrm Cobanyildizi35 @hilallll ve ben sanırım son günlerdeyiz. İnşallah bu günlerde, göreceğimiz tek kırmızı testteki çift kırmızı olur.
Bu ay o lekeler gelmicek ve güzel haberi alacaz inşalllaahhaminn inşallah canımmbenim zaten bugün yarın lekelenmem başlarsa pazartesiyi beklemeye gerek kalmaz
Amin inşallah canımİnşallahdvtb papatyamrm Cobanyildizi35 @hilallll ve ben sanırım son günlerdeyiz. İnşallah bu günlerde, göreceğimiz tek kırmızı testteki çift kırmızı olur.
Canım 10. Gündeyiz seninle ben. Bugün erken. Ondan çıkmıyor olabilir. Sen de p.tesiyi bekle.Test yapmıyormusunuz kızlarhilallll Cordelia ben yaptım negatif sanırım benim testlerim yanılttı kuruma çizgisi
Evde yapılan testlerden çamaşır suyu yaptım birde köpürdü (köpürünce hamile oluyormuş )
Yumurtlamayı baz alarak bata 4 gün var diğer türlü adet tarihime göre 6 gün var bilemiyorum
Ateş düşüyor sanki
Öyle mi diyorsunCanım 10. Gündeyiz seninle ben. Bugün erken. Ondan çıkmıyor olabilir. Sen de p.tesiyi bekle.
canım valla benim henüz cesaretim yok yapmaya.aslında yumurtlama günüm doğruysa bugün 12.günüm.yapsam varsada yoksada belli olur ama ben lekelenmeyi görüp umudumu kesmek istiyorum.tek çizgi görmekten iyidirTest yapmıyormusunuz kızlarhilallll Cordelia ben yaptım negatif sanırım benim testlerim yanılttı kuruma çizgisi
Evde yapılan testlerden çamaşır suyu yaptım birde köpürdü (köpürünce hamile oluyormuş )
Yumurtlamayı baz alarak bata 4 gün var diğer türlü adet tarihime göre 6 gün var bilemiyorum
Ateş düşüyor sanki
İnşallah kuzum inşallahcanım valla benim henüz cesaretim yok yapmaya.aslında yumurtlama günüm doğruysa bugün 12.günüm.yapsam varsada yoksada belli olur ama ben lekelenmeyi görüp umudumu kesmek istiyorum.tek çizgi görmekten iyidir
senin için de daha erken ama canım ya.aşılamada bile doktorlar hep 12.ya da 13.gün test istiyor.sen daha 10.gündesin.inşallah pozitife döner testlerin
canım ateşinde yüksek sarı akıntı hamile kalanlarda geliyor diyo okumuştum bir yerlerde.inşallah gelmiştir bebiş
Evet baya test yaptım hep negatif kuruyunca görünen testlerim var. Gerçi umudumu kaybettim bu aydanCobanyildizi35 canım tablona baktım test yapmışsın daha önce ama belki test için henüz erkendir.adet zamanın geçince tekrarlarsın testini belki o zaman pozitifi görürsün
hiç belli olmaz canım umudunu yitirme hemen.bazen adet geçmeden testte çıkmayabiliyormuş.inşallah seninde öyledirEvet baya test yaptım hep negatif kuruyunca görünen testlerim var. Gerçi umudumu kaybettim bu aydanInsallah dediklerin gerçek olur. Seninde ateş güzel. Bayram sekerimizi alırız el öpmeye gelirler Insallah bu ay :)
Amin canımhiç belli olmaz canım umudunu yitirme hemen.bazen adet geçmeden testte çıkmayabiliyormuş.inşallah seninde öylediraminnn Allahım hepimize nasip etsin öyle güzel bir bayramı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?