Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama benim 13. Gün artık adeti bekliyecez belki bir mucize ne bileyim hayorlıso olsun hepimiz için..

aynen canım ya test yapmaya niyetleniyorım tam niyetlendiğimle kalıyorum.en son ne zaman gebelik testi yaptım hatırlamıyorum.1 yılı geçti galiba yapmayalı.şimdi gene niyetleniyorum ama ya leke gelir yada yarın ateş düşer.diyorum ki hazır lekelenmem yok ateşte yüksek eve gidince yapayım

sabırsızlıkla bekliyoruz o zaman hadi inşallah aminnn

Ne desem bilemedim. İnşallah kırmızı iki çizgili test olsun

Ne desem bilemedim. İnşallah kırmızı iki çizgili test olsun
inşallah o çift kırmızıyı görmek hepimize nasip olsunda yapamam heralde.hiç olmazsa böyle beklemenin bi heyecanı var.şimdi akşam yaparım kabak gibi tek çizgiyi görürüm oturur tatsız tuzsuz adeti beklerim

bak bana üç gündür kuruma çizgileriyle kendimi avutuyorum nasip inşallah seninledir bebiş

bak bana üç gündür kuruma çizgileriyle kendimi avutuyorum nasip inşallah seninledir bebiş
inşallah canım ya valla ben senin için progesteronun yüksek çıktığı için ümitliyim.test için daha erken çünkü.yani hamilelik yoksa neden bu kadar yüksek

inşallah canım ya valla ben senin için progesteronun yüksek çıktığı için ümitliyim.test için daha erken çünkü.yani hamilelik yoksa neden bu kadar yüksek
Kuzum beni de progesteronun yüksekliği ümitlendiriyor Rabbim inşallah minik mucizemi nasip etmiştir Aminnn

Kızlar merhaba bayadır doğru düzgün giremiyordum yazma bildirimleri geldiği için bir ton bildirim oluşmuş.. o yızden kaçırıyorum yazıları

Tablolalarınıza bakamıyordum az önce baktım hilallll Cordelia dvtb maşallah kızlar harika tablolalarınız o kadar içten hepinize dua ediyorum Rabbim en kısa zamanda bebeklerinize kavustursun inşallah
Hilal senin genelde hep sabit giderdi bu ay zigzaglı ilerliyor sanki soğan kürü bir fark yaratmış
Dvtb o test pek kuruma cizgisine benzemiyor ben kuruma cizgisini de cok iyi bilirim ama yine de cok umutlandırmak istemiyorum

papatyamrm Kırmızılar gelmeden ümidi kesmiyoruz tablon çok iyi hala

Kızlar yarını iple çekiyorum ilk işim tablolarınıza bakmak hadi bayrama güzel haberlerle girelim insallah ❤

Allah razı olsun canım benim inşallah hayırla sonuçlanır kuruma çizgisi gerçeğe döner kuzum inşallah Aminnn

aminn çok sağol kuzum ❤aynen bu ay bol zigzaglı gidiyorum.bakalım tablom nasıl sonuçlanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…