Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kızlaaaaaar benim aylık mesaim başladı yine

İlk sorumla açılışı yapıyorum. Bu ay klomen kullandım ya ben, şimdi hafiften ağrım var, ovulasyon testim de pozitif değil ama bariz koyu. Bir de ben polikistiğim ya, Acaba diyorum sonradan gelen bir yumurta falan vardı da o mu çatlayacak?

Gebelik testi de yaptım tabisi ama anamın ak sütü gibi bembeyaz o ihtimali eledim yani.

Aaaa şimdi aklıma geldi acaba şu da olabilir mi, lh testi ilk idrarla yapılmasın deniyor ya, e ben oruçluyum yani sıvı alımı yok, o yüzden de böyle çıkmış olabilir mi?

Eklentiler

• 0206F8B0-1744-47BA-8F94-1ECC93640179.jpeg
    82,1 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Hepinize çok çok teşekkür ediyorum kızlar. Şuan kan verdim sonuçları bekliyorum doktor vücudunda enfeksiyon olabilir dedi dün akşam 38,5tan aşağı düşmedi ateşim. İnşallah biran önce atlatabilirim çünkü bu hastalık beni mahvetti

tekrar çok geçmiş olsun canım.inşallah çabucak toparlar hemen iyi olursun kuzum

Sagolun kizlar oglum virüs kapmis oda kas sistemini etkilemis kas iltihaplanmasi dediler yatis yaptilar persembeden beri yatiyoruz Allah im herkese şifa versin cok zor

Sagolun kizlar oglum virüs kapmis oda kas sistemini etkilemis kas iltihaplanmasi dediler yatis yaptilar persembeden beri yatiyoruz Allah im herkese şifa versin cok zor
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin daha iyi mi şimdi bari? ne kadar kalacakmışsınız hastanede? Çabucak iyileşsin toparlasın inşallah yavrun

Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin daha iyi mi şimdi bari? ne kadar kalacakmışsınız hastanede? Çabucak iyileşsin toparlasın inşallah yavrun
Sagol canim simdi biraz daha iyi. Kan tahlilinde ck degeri diye birsey var o düşene kadar hastanedeyiz. Bol sivi tüketmesi gerekiyormus insallah bir an once cikariz

kuzum benim ya kıyamam Allah şifa versin canım

Bugün benim 10. Günüm ama inanılmaz bir akıntım var sümüksü uzayan cinsten hiç bu kadar yoğun olmamıştı. Acaba hastalıktan dolayı mıdır? Başına gelen oldu mu hiç?

Kızlaar ben geldim yine testimle, bu sefer her zamankinden farklı olarak gölgeyi gördüm gibi, siz de görecek misiniz bakalım acaba çizgi olmama ihtimali var mı onun?

Eklentiler

• 17E9A0F9-9C0A-4036-BAAD-16417579685A.jpeg
    57,8 KB · Görüntüleme: 53
  • 2E4823BD-4FD4-4A61-AE67-D32F746624BF.jpeg
    69,7 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…