Gayet iyiaminnn canım benim inşallahpeki tamam mı devam mı yani bugün de düşünüyorum sonra yatış nasıl olur
Geçmiş olsun. Ateş çok çıkmış. Dikkat et kendineHemde çok fena. Hastaneye gidiyorum şuan biranda geldi hastalık bitirdi beni
gelmiş geçmiş olsunHemde çok fena. Hastaneye gidiyorum şuan biranda geldi hastalık bitirdi beni
neyse eş istekli iken bugünü de değerlendirelim sonrasına bakarızGayet iyi
tekrar çok geçmiş olsun canım.inşallah çabucak toparlar hemen iyi olursun kuzumHepinize çok çok teşekkür ediyorum kızlar. Şuan kan verdim sonuçları bekliyorum doktor vücudunda enfeksiyon olabilir dedi dün akşam 38,5tan aşağı düşmedi ateşim. İnşallah biran önce atlatabilirim çünkü bu hastalık beni mahvetti
hayırdır canım sizin neyiniz varHastalara şifa diliyorum bende oglumla hastaneye yattık
Çok geçmiş olsun canım. . Umarım önemli bir durum yoktur. Alalh acil şifalar versin. .Hastalara şifa diliyorum bende oglumla hastaneye yattık
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versinSagolun kizlar oglum virüs kapmis oda kas sistemini etkilemis kas iltihaplanmasi dediler yatis yaptilar persembeden beri yatiyoruz Allah im herkese şifa versin cok zor
Sagol canim simdi biraz daha iyi. Kan tahlilinde ck degeri diye birsey var o düşene kadar hastanedeyiz. Bol sivi tüketmesi gerekiyormus insallah bir an once cikarizÇok geçmiş olsun canım, Allah şifa versindaha iyi mi şimdi bari? ne kadar kalacakmışsınız hastanede? Çabucak iyileşsin toparlasın inşallah yavrun
kuzum benim ya kıyamamSagolun kizlar oglum virüs kapmis oda kas sistemini etkilemis kas iltihaplanmasi dediler yatis yaptilar persembeden beri yatiyoruz Allah im herkese şifa versin cok zor
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Allaha emanet olsunSagol canim simdi biraz daha iyi. Kan tahlilinde ck degeri diye birsey var o düşene kadar hastanedeyiz. Bol sivi tüketmesi gerekiyormus insallah bir an once cikariz
kuzum benim ya kıyamamAllah şifa versin canım
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Allaha emanet olsun
Sagolun kızlar Allah hepinizden razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?