Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç zararı olmuyor diye okudum bende o dönem çok tedirgindim kuzum .. ama için rahat etmeyecekse 1 günden bir şey olmaz..
1 haftadan sonea etki ediyor zaten 1 haftayı geçirdin inşallah yerleşme düşüdür 🙏 Bebeğin inşallah seninledir 🙏🙏

Nasıl istersen öyle yap canım. Meyveliturta19 Meyveliturta19 kullandığı ay hamile kaldı. O ne diyecek bakalım.
işte karar veremedim kuzum.yanlış birşey de yapmak istemiyorum.1 gün eksik yapmam soğan kürünün faydasını etkiler mi bilemedim

Hiç zararı olmuyor diye okudum bende o dönem çok tedirgindim kuzum .. ama için rahat etmeyecekse 1 günden bir şey olmaz..
1 haftadan sonea etki ediyor zaten 1 haftayı geçirdin inşallah yerleşme düşüdür 🙏 Bebeğin inşallah seninledir 🙏🙏
inşallah öyledir canım 🙏 devam etmezsemde içime sinmez galiba.bugün akşam da içeyim de yarında sabah ki ruh halime göre bakarım artık ;) siz nasılsınız kuzum.bi sıkıntı yok demi iyisinizdir inşallah 🙏

inşallah öyledir canım 🙏 devam etmezsemde içime sinmez galiba.bugün akşam da içeyim de yarında sabah ki ruh halime göre bakarım artık :KK66: siz nasılsınız kuzum.bi sıkıntı yok demi iyisinizdir inşallah 🙏

Içersende icin ferah olsun ben tam 15 gün boyunca yaptım hatta.. 16. 17. 18. günlerde aksam tok karnina bi tatli kasigi elma sirkesi içtim arkasından bol suyla 😊 Enfeksiyondan iyice kurtulmak için

Tablonda farklılık var ama baya kür etki etmiş en azından saglık acisindan temizlenmis oldu .. yaninda da bebiş harika olacak 😍

Bende doktordan az önce geldim kanamamnın sebebi plesanta rahim girişinin oraya yerleşmiş alt tarafa. Normalde yukarıda ve arkada olması lazımmış. Kendimi yorduğum ve ağır kaldırdığım zaman rahim kasılıp plesantada kanama meydana geliyormuş..
Sürekli dinleneceğim sezeryan, erken doğum riskim varmış. Bebek büyüdükçe yukarı doğru çıkabilirmiş.. ama yine çok yeterli çıkmaz dedi

Çok şükür sebebi öğrenebildim

Içersende icin ferah olsun ben tam 15 gün boyunca yaptım hatta.. 16. 17. 18. günlerde aksam tok karnina bi tatli kasigi elma sirkesi içtim arkasından bol suyla 😊 Enfeksiyondan iyice kurtulmak için

Tablonda farklılık var ama baya kür etki etmiş en azından saglık acisindan temizlenmis oldu .. yaninda da bebiş harika olacak 😍

Bende doktordan az önce geldim kanamamnın sebebi plesanta rahim girişinin oraya yerleşmiş alt tarafa. Normalde yukarıda ve arkada olması lazımmış. Kendimi yorduğum ve ağır kaldırdığım zaman rahim kasılıp plesantada kanama meydana geliyormuş..
Sürekli dinleneceğim sezeryan, erken doğum riskim varmış. Bebek büyüdükçe yukarı doğru çıkabilirmiş.. ama yine çok yeterli çıkmaz dedi

aynen canım sağlık açısından en azından iyi oldu bu kür.inşallah bebek içinde vesile olur🙏🙏

çok dikkat et kuzum.işte geçen gün bahsettiğim arkadaşım vardı ya.son aya kadar düşük tehlikesi vardı şimdi o günler rüya gibi geliyor diyen arkadaşım.onunda bebek hep aşağıda duruyordu.erken doğmasın diye baya uğraştılar.sürekli yattı oda.çok şükür sağlıkla aldı kucağına.inşallah sende sağlıkla alacaksın yavrunu kucağına.ikinizde Allaha emanet olun kuzum 🙏🙏

Merhaba kizlar ben bu ay ates olcmedim hatta kpss hazirlanmak icin cocuk fikrinden vazgecmistik ama hamileymisim 2gun once ogrendim bunlarda testlerim haber vermek istedim

Alttaki 2 gun once ustteki bugun bat 14 15 mayis
IMG_20190513_134555.jpg

Merhaba kizlar ben bu ay ates olcmedim hatta kpss hazirlanmak icin cocuk fikrinden vazgecmistik ama hamileymisim 2gun once ogrendim bunlarda testlerim haber vermek istedim

Alttaki 2 gun once ustteki bugun bat 14 15 mayisEki Görüntüle 2268368
Maşallah hadi gözün aydın tebrik ederim darısı başımıza olur inşallah aminnn :dua: :dua: :dua:

aaa çok güzel bir haber bu canım 🤗 tebrik ederim.sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏💕

İnşallah erken doğum olmaz canım. Herkese söylüyor Dr lar onu. Sağlıkla gelsin :nazar:

Çok sevindim. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim :nazar: :dua::nazar::KK200: Ayağını sür canım

Bol bol dinlenmeceler ozaman canım😉 dikkat et kendine ve minnağına😍😍

Senden ne haber? Ne durumdasın?
Cumartesi akşamı koyu kırmızı kan damladı progestan fitil kullandım. Sahurda kahve lekelenme olunca pazar oruç tutmadım. Bugün de tutmadım. Tekrar progestan kullansam mı kullanmasam mı bilemedim. Bugün lekelenme olmadı. Benimkiyle kavgalıydık biraz önce barışma oldu. İlişkiden sonra gelen akıntıda açık kahveydi. Nasıl bir işdir anlamadım.🤔🤔 sence ne yapayım progestan kullanayım mı? Yarın oruca niyetlenmeyi düşünüyorum. Bu arada gögüs hassatiyeyi yok hiçbirşekilde başka belirti yok.ateşde düştü bugün

Cumartesi akşamı koyu kırmızı kan damladı progestan fitil kullandım. Sahurda kahve lekelenme olunca pazar oruç tutmadım. Bugün de tutmadım. Tekrar progestan kullansam mı kullanmasam mı bilemedim. Bugün lekelenme olmadı. Benimkiyle kavgalıydık biraz önce barışma oldu. İlişkiden sonra gelen akıntıda açık kahveydi. Nasıl bir işdir anlamadım.🤔🤔 sence ne yapayım progestan kullanayım mı? Yarın oruca niyetlenmeyi düşünüyorum. Bu arada gögüs hassatiyeyi yok hiçbirşekilde başka belirti yok.ateşde düştü bugün
Kullan mutlaka zararı yok varsa folic asitte kullan. İlişki olmasın dikkatli ol. Ateş düşüşü önemli değildir. Ama tutunmaya çalışıyorsa sen dikkat et dinlen mutlaka.

Kullan mutlaka zararı yok varsa folic asitte kullan. İlişki olmasın dikkatli ol. Ateş düşüşü önemli değildir. Ama tutunmaya çalışıyorsa sen dikkat et dinlen mutlaka.
Folic asit kullanıyorum. Birazdan progestan da alırım çok teşekkürler canım. Senin de ateş güzel. En çok bu bayrama hepimiz müjdelerle girsek diye dua ediyorum😍😍😘😘

Back