Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım iğnenin etkisi nedeniyle yanlış çıkabilir. İnşallah hamilesindirAy inşallah canım yaa ateş Ramazan’da tamamen sapıttı gibime geliyor, hiç sağlıklı ölçüm olmuyor muhtemelen o yüzden bol atraksiyona hazır ol yine
Ah sorma canım ben iğneden itibaren olmasa da muhtemel yumurtlamadan itibaren her gün test yapıyorum etkisi ne zaman geçer diye meraktan bak hatta testlerim en alttaki yazısız olanı 13.00gibi yaptım. Nasılsa oruçluyum sucu da almıyorum diye gün içinde ikinciyi yaptım, sabahkinden emin olmak için yarın şoförlüsüne gibi duruyor dimi
Yok kız ne heyecanı, o da ne var var çizgi olmaz mı, orda görünmemiştir. Hatta bugünkü daha silik gibi bile olabilir, Dur tek atıyorumAyin 7 sinde yaptigin teste cizgi var mi canim ben gormuyorum 8 de hafif ondan sonrakindede biraz sence nasil ben fotodan oyle gordum
Sen heyecanlanma yinede
Ben de iğnenin etkisidir diye düşünüyorum canım, birkaç güne kadar belli olur ak koyun kara koyunCanım iğnenin etkisi nedeniyle yanlış çıkabilir. İnşallah hamilesindir
Tamam canim toplu olanda görmemistim simdi gördüm insallah vardir Allah im ya yarinkini merak ettimYok kız ne heyecanı, o da ne var var çizgi olmaz mı, orda görünmemiştir. Hatta bugünkü daha silik gibi bile olabilir, Dur tek atıyorum
Aynen canim 2-3 gune belli olur Allah im gönlünden geceni nasip ettsin 5-6 gune bende yaparimBen de iğnenin etkisidir diye düşünüyorum canım, birkaç güne kadar belli olur ak koyun kara koyun
Hadi inşallah bundan sonra tekrar cift cizgi çıkmaya başlarNihayeeet iğnenin etkisi geçti iğneden sonra 12.günüm, yumurtlamadan sonraki 9.günüm ☺
Çok şükür cnm hayat koşturmacası devam ediyor.çok sık giremiyorum girince de şöyle hızlı hızlı geçiyorum sayfaları kaçırdığım önemli birşey olursa iyi kötü mutlaka etiketleyin kızlar.Teşekkürler canım benim. Nasılsın?
İyi olmana sevindim. İyiyim bende bebek için denemeye devam. Yaza kadar olmaz ise tüp bebek düşünüyorum. Yaşın gidiyor artıkÇok şükür cnm hayat koşturmacası devam ediyor.çok sık giremiyorum girince de şöyle hızlı hızlı geçiyorum sayfaları kaçırdığım önemli birşey olursa iyi kötü mutlaka etiketleyin kızlar.
Sen nasılsın cnm
sağol canım sanada hayırlı cumalar..aslında teste bakarsak erken yumurtlamış görünmüyorsun.çünkü geçen aydı 15.güne pozitif test girmişsin.ateşin çok inişli çıkışlı olduğu için çizgi çekmemiş ama bence bir ili güne kadar çeker çalışmalarda gayet güzel.Allahım inşallah sana bayram hediyeni gönderir bu ay
aminnn kuzum hepimize inşallah bayram şekeri olurlar inşallah aminnnsağol canım sanada hayırlı cumalar..aslında teste bakarsak erken yumurtlamış görünmüyorsun.çünkü geçen aydı 15.güne pozitif test girmişsin.ateşin çok inişli çıkışlı olduğu için çizgi çekmemiş ama bence bir ili güne kadar çeker çalışmalarda gayet güzel.Allahım inşallah sana bayram hediyeni gönderir bu ay
Canım 15. Gün çatlamış gözüküyor. Çalışmalar da çok güzel. Allahım bu bayram bebeklerimizin ilk bayramı olsun
aminnn canım benim inşallah peki tamam mı devam mı yani bugün de düşünüyorum sonra yatış nasıl olurCanım 15. Gün çatlamış gözüküyor. Çalışmalar da çok güzel. Allahım bu bayram bebeklerimizin ilk bayramı olsun
Hemde çok fena. Hastaneye gidiyorum şuan biranda geldi hastalık bitirdi beniuniq12 hasta mısın?
Çok geçmiş olsun canım. Umarım ciddi birşey yoktur.Hemde çok fena. Hastaneye gidiyorum şuan biranda geldi hastalık bitirdi beni
çok geçmiş olsun canım.Allah şifa versinHemde çok fena. Hastaneye gidiyorum şuan biranda geldi hastalık bitirdi beni
Geçmiş olsun canımHemde çok fena. Hastaneye gidiyorum şuan biranda geldi hastalık bitirdi beni