Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayin 7 sinde yaptigin teste cizgi var mi canim ben gormuyorum 8 de hafif ondan sonrakindede biraz sence nasil ben fotodan oyle gordum
Sen heyecanlanma yinede 😀

Ay inşallah canım yaa 🙏🙏 ateş Ramazan’da tamamen sapıttı gibime geliyor, hiç sağlıklı ölçüm olmuyor muhtemelen 😒 o yüzden bol atraksiyona hazır ol yine 😁

Ah sorma canım ben iğneden itibaren olmasa da muhtemel yumurtlamadan itibaren her gün test yapıyorum 😂 etkisi ne zaman geçer diye meraktan 😁 bak hatta testlerim 🤭 en alttaki yazısız olanı 13.00gibi yaptım. Nasılsa oruçluyum sucu da almıyorum diye gün içinde ikinciyi yaptım, sabahkinden emin olmak için 😂😂 yarın şoförlüsüne gibi duruyor dimi 🤗
Canım iğnenin etkisi nedeniyle yanlış çıkabilir. İnşallah hamilesindir :dua:

Ayin 7 sinde yaptigin teste cizgi var mi canim ben gormuyorum 8 de hafif ondan sonrakindede biraz sence nasil ben fotodan oyle gordum
Sen heyecanlanma yinede 😀
Yok kız ne heyecanı, o da ne 😛 var var çizgi olmaz mı, orda görünmemiştir. Hatta bugünkü daha silik gibi bile olabilir, Dur tek atıyorum 😁

Eklentiler

• BFFB7BB4-8784-4652-88C0-4AE160607D1A.jpeg
    BFFB7BB4-8784-4652-88C0-4AE160607D1A.jpeg
    74,6 KB · Görüntüleme: 38
Çok şükür cnm hayat koşturmacası devam ediyor.çok sık giremiyorum girince de şöyle hızlı hızlı geçiyorum sayfaları kaçırdığım önemli birşey olursa iyi kötü mutlaka etiketleyin kızlar.
Sen nasılsın cnm
İyi olmana sevindim. İyiyim bende bebek için denemeye devam. Yaza kadar olmaz ise tüp bebek düşünüyorum. Yaşın gidiyor artık😊

günaydın kızlar hayırlı ve bereketli cumalar benim tablo hakkında ne düşünüyorsunuz çalışmalar nasıl Veson Veson Cordelia Cordelia hilallll hilallll çizgi henüz çekilmedi bu ay çok erken yumurtlama oldu bakalım hayırlara vesile olur inşallah aminnn :dua: :dua: :dua:
sağol canım sanada hayırlı cumalar..aslında teste bakarsak erken yumurtlamış görünmüyorsun.çünkü geçen aydı 15.güne pozitif test girmişsin.ateşin çok inişli çıkışlı olduğu için çizgi çekmemiş ama bence bir ili güne kadar çeker ;) çalışmalarda gayet güzel.Allahım inşallah sana bayram hediyeni gönderir bu ay 🙏🙏

sağol canım sanada hayırlı cumalar..aslında teste bakarsak erken yumurtlamış görünmüyorsun.çünkü geçen aydı 15.güne pozitif test girmişsin.ateşin çok inişli çıkışlı olduğu için çizgi çekmemiş ama bence bir ili güne kadar çeker :KK66: çalışmalarda gayet güzel.Allahım inşallah sana bayram hediyeni gönderir bu ay 🙏🙏
aminnn :dua::dua::dua:kuzum hepimize inşallah bayram şekeri olurlar inşallah aminnn :dua: :dua: :dua:

günaydın kızlar hayırlı ve bereketli cumalar benim tablo hakkında ne düşünüyorsunuz çalışmalar nasıl Veson Veson Cordelia Cordelia hilallll hilallll çizgi henüz çekilmedi bu ay çok erken yumurtlama oldu bakalım hayırlara vesile olur inşallah aminnn :dua: :dua: :dua:
Canım 15. Gün çatlamış gözüküyor. Çalışmalar da çok güzel. Allahım bu bayram bebeklerimizin ilk bayramı olsun :dua: :dua: :dua: :nazar: :nazar: :nazar:

Back