Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insan istemiyorum desede kizdiginda nasi bi duyguysa her gun yeni heyecan😂😂😂 bugun de yapmak mi lazim. Dun kavgadan baristik diyebyaptik bugun ne yapsam 😂😂😂
aynen aynen 😂 dün bende esip gürlüyordum ama ılişki için yanaşırsa da yok demem diyordum.oda dötün dötün yanaştı zaten.bir gün önce bıktım diye homurdanan adam dün nasıl istekli 😂😂bugünde olursa güzel olur gibi olmazsa da sıkıntı değil bence.kocalarımız sıkıntılı anam bana kalsa ben kendim içinde bugün gene olsun isterim ama olmaz.
ben anladım ki kızlar yumurtlama yaklaştıkça koca canlıları bizden daha çok strese giriyor dün biz de kavga gürültü bağrış çağrış oturdum bi saatte ağladım hırsımı aldım ondan sonra da aldım karşıma konuştum konuştum konuştum adam mum gibi oldu :KK70: :KK70: :KK70:

hayır istemiyorsan istemiyorum de yokkk ben çokkk istiyorum istiyorsan yardımcı ol destek ol

sonra paşa paşa geldi özür diledi ben de amacıma ulaştım :KK70::KK70::KK70:

hayır da her ay aynı tantana ne gerek var ben gün öncesi söylüyorum bak bugünlerde bana lazımsın dışarı yada arkadaş yok diye daha napimmm :KK70::KK70::KK70:
Yaaa harikasınız 😍😍😍 kadının fendi işte 😆 güzellikle boyun eğmezlerse böyle ayaklarımıza kapanırlar 😂😂😂

Bugünde sen görevi üstlen dünden birşey anlanadım bugün rovanşını yapalım dersin😉 ben arada yapıyom işe yarıyor.😀😀 çocuk laromız gelene kadar heryolu deneyeceğiz artık. Bazen ben yaptıklarıma inanamıyorum. 😀😀
valla benimkinin üzerine güzelliklede gitsem ters tepiyor canım.onun canı istemezse ben affedersin bi taraflarımıda yırtsam yok.işte önceki gün üsteledim tartıştık genede denedi ama ilişkinin ortasında bıraktık çünkü gönülsüzdü.hayırlısı bekleyeceğim artık ;)

Kızlaaar daha önce çatlatma iğnesi kullanan var mı? Kaç günde iğnenin etkisi geçer sizce? Sorunda bi araştırdım da 11 gün diyen de var, 15 gün diyen de var 🤔
canım ben 10 gün test yapıyordum tertemiz tek çizgi çıkıyordu yani etkisi gitmiş oluyordu.bazılarında 8.günde etkisini kaybettiği oluyor.kişiye göre değişiyor biraz ;)

canım ben 10 gün test yapıyordum tertemiz tek çizgi çıkıyordu yani etkisi gitmiş oluyordu.bazılarında 8.günde etkisini kaybettiği oluyor.kişiye göre değişiyor biraz :KK66:
Allah Allaaaah bende niye bu kadar geç geçiyor acaba 🤔 dün 10.günümdü çoook silik çıktı, bugün kesin silinmiştir diyordum ki sabah hemen yine gölge çizgi belirdi 😒 Cuma günü kan mı verenden ne 🤭🤭

Allah Allaaaah bende niye bu kadar geç geçiyor acaba 🤔 dün 10.günümdü çoook silik çıktı, bugün kesin silinmiştir diyordum ki sabah hemen yine gölge çizgi belirdi 😒 Cuma günü kan mı verenden ne 🤭🤭
belki minnak bişey gelmiştir ondan silik devam ediyordur 🤗😍 cumaya kadar zaten ateşte belli eder belki ama senin ateşte son dakikaya kadar atraksiyon yaşatmıştı geçen ay 😊

Diyorum kendimw
aynen aynen 😂 dün bende esip gürlüyordum ama ılişki için yanaşırsa da yok demem diyordum.oda dötün dötün yanaştı zaten.bir gün önce bıktım diye homurdanan adam dün nasıl istekli 😂😂bugünde olursa güzel olur gibi olmazsa da sıkıntı değil bence.kocalarımız sıkıntılı anam bana kalsa ben kendim içinde bugün gene olsun isterim ama olmaz.
Hahaha🤣🤣🤣 resmen saldiray gibiyiz😂😂😂 benimkide aradi pek tatli konusuyo bakalim gece neler gostericek🤣🤣🤣

Kızlaaar daha önce çatlatma iğnesi kullanan var mı? Kaç günde iğnenin etkisi geçer sizce? Sorunda bi araştırdım da 11 gün diyen de var, 15 gün diyen de var 🤔
Canim ben gece ay asilama yaptirdim ve merakimdan testi catlatma ignesinin ertesi gunu yaptim kopkoyu hemen cikti. 5. Gunu yaptigimda cok silik bir cizgi cikti. 7. Gunu hicbisey cikmadi. Bunyrye gore degisirmi bilmem ama bende boykeydi

😂😂bu ay maşallah bizim kocalar formunda.dediğin gibi her ay aynı tantana.bi bağrış çağrış olmazsa rahat etmiyorlar...işte biz hatayı malum günleri hatırlatmakta yapıyoruz canım.hiç akıllarına sokmayıp normal yanaşsak belki hiç sesleri çıkmayacak ama işte bende aynıyım.ipimi sağlam kazığa bağlayım diye hep hatırlatıyorum günleri.sonuç malum,kavga bağrış çağrış :KK66:
dvtb dvtb kiar ama kavgadan sonra daha heyecanli oluyo ama 🤣🤣🤣

dvtb dvtb kiar ama kavgadan sonra daha heyecanli oluyo ama 🤣🤣🤣
tabi tabi aynen.bizimkini bi gör dün.yattık ben hiç oralı değilim.bildiğin 1 saat havadan sudan günlük konulardan sohbet ettik.ama ben bekliyorum 😆 sonra çok kısık bi sesle iyi geceler Allah rahatlık versin dedi.bende direk sana da dedim gözümü kapattım.bi sırt üstü yattı tavana baktı kafayı bana hızlıca çevirip bugün yapsak mı ki dedi 😂😂

tabi tabi aynen.bizimkini bi gör dün.yattık ben hiç oralı değilim.bildiğin 1 saat havadan sudan günlük konulardan sohbet ettik.ama ben bekliyorum 😆 sonra çok kısık bi sesle iyi geceler Allah rahatlık versin dedi.bende direk sana da dedim gözümü kapattım.bi sırt üstü yattı tavana baktı kafayı bana hızlıca çevirip bugün yapsak mı ki dedi 😂😂
Bende oyle kafamda kirk tilki gecio ama hic orali degilim. 🤣 pasa pasa yanasti 😂

belki minnak bişey gelmiştir ondan silik devam ediyordur 🤗😍 cumaya kadar zaten ateşte belli eder belki ama senin ateşte son dakikaya kadar atraksiyon yaşatmıştı geçen ay 😊
Ay inşallah canım yaa 🙏🙏 ateş Ramazan’da tamamen sapıttı gibime geliyor, hiç sağlıklı ölçüm olmuyor muhtemelen 😒 o yüzden bol atraksiyona hazır ol yine 😁
Canim ben gece ay asilama yaptirdim ve merakimdan testi catlatma ignesinin ertesi gunu yaptim kopkoyu hemen cikti. 5. Gunu yaptigimda cok silik bir cizgi cikti. 7. Gunu hicbisey cikmadi. Bunyrye gore degisirmi bilmem ama bende boykeydi
Ah sorma canım ben iğneden itibaren olmasa da muhtemel yumurtlamadan itibaren her gün test yapıyorum 😂 etkisi ne zaman geçer diye meraktan 😁 bak hatta testlerim 🤭 en alttaki yazısız olanı 13.00gibi yaptım. Nasılsa oruçluyum sucu da almıyorum diye gün içinde ikinciyi yaptım, sabahkinden emin olmak için 😂😂 yarın şoförlüsüne gibi duruyor dimi 🤗

Eklentiler

• A6D5B167-CB46-404A-A2C6-C57CD82E1246.jpeg
    A6D5B167-CB46-404A-A2C6-C57CD82E1246.jpeg
    88,1 KB · Görüntüleme: 46
  • AA112CDF-0F04-40E4-A161-94BAB803ECBA.jpeg
    AA112CDF-0F04-40E4-A161-94BAB803ECBA.jpeg
    147,5 KB · Görüntüleme: 42
Ay inşallah canım yaa 🙏🙏 ateş Ramazan’da tamamen sapıttı gibime geliyor, hiç sağlıklı ölçüm olmuyor muhtemelen 😒 o yüzden bol atraksiyona hazır ol yine 😁

Ah sorma canım ben iğneden itibaren olmasa da muhtemel yumurtlamadan itibaren her gün test yapıyorum 😂 etkisi ne zaman geçer diye meraktan 😁 bak hatta testlerim 🤭 en alttaki yazısız olanı 13.00gibi yaptım. Nasılsa oruçluyum sucu da almıyorum diye gün içinde ikinciyi yaptım, sabahkinden emin olmak için 😂😂 yarın şoförlüsüne gibi duruyor dimi 🤗
Tatlim valla silik de olsa var mesela bende hic cikmamisti 10. Gün. Simdi testlrre baktimda. Etkisi gecmistir insallah Allahima gun gectikce koyulasir 😍

Bence koyulasacak gibi en son yaptigin bi önceki teste göre birazcik daha pembis ayyy cok heyecanli yarinki nasil cikacak acaba:rolleyes::rolleyes:

Tatlim valla silik de olsa var mesela bende hic cikmamisti 10. Gün. Simdi testlrre baktimda. Etkisi gecmistir insallah Allahima gun gectikce koyulasir 😍
Bence koyulasacak gibi en son yaptigin bi önceki teste göre birazcik daha pembis ayyy cok heyecanli yarinki nasil cikacak acaba:rolleyes::rolleyes:
Dettt heyecanlanmiciiiiim, kafam kadar kocaman pembe çizgi görene kadar yok heyecan neyim yok 😂😂😂 sanki hala etkisi geçmemiş de yarın tamamen silinecek gibi de geliyor 😒🤔

Back