Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayin 7 sinde yaptigin teste cizgi var mi canim ben gormuyorum 8 de hafif ondan sonrakindede biraz sence nasil ben fotodan oyle gordum
Sen heyecanlanma yinede

Canım iğnenin etkisi nedeniyle yanlış çıkabilir. İnşallah hamilesindir

Ayin 7 sinde yaptigin teste cizgi var mi canim ben gormuyorum 8 de hafif ondan sonrakindede biraz sence nasil ben fotodan oyle gordum
Sen heyecanlanma yinede
Yok kız ne heyecanı, o da ne var var çizgi olmaz mı, orda görünmemiştir. Hatta bugünkü daha silik gibi bile olabilir, Dur tek atıyorum

Eklentiler

• BFFB7BB4-8784-4652-88C0-4AE160607D1A.jpeg
    74,6 KB · Görüntüleme: 38
İyi olmana sevindim. İyiyim bende bebek için denemeye devam. Yaza kadar olmaz ise tüp bebek düşünüyorum. Yaşın gidiyor artık

sağol canım sanada hayırlı cumalar..aslında teste bakarsak erken yumurtlamış görünmüyorsun.çünkü geçen aydı 15.güne pozitif test girmişsin.ateşin çok inişli çıkışlı olduğu için çizgi çekmemiş ama bence bir ili güne kadar çeker çalışmalarda gayet güzel.Allahım inşallah sana bayram hediyeni gönderir bu ay

aminnn kuzum hepimize inşallah bayram şekeri olurlar inşallah aminnn

Canım 15. Gün çatlamış gözüküyor. Çalışmalar da çok güzel. Allahım bu bayram bebeklerimizin ilk bayramı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…