Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah hilallll hilallll bu ay bende ayniyim. Evde resmen hırliyor. Emin ol herseyden gectim sirf kavga cikmasinda cocuk olsun diye ama bu ay sabrim bitti. Dun bugun yumurtlama gunumdu. Alisti canimi siksada nasilsa o gun geldimi haklida olsam alttan alip yanina gidicegime bu ay yapmadim. Cunartesi gece oldu iliski pazar hirladi resmen, sonra ben bakmadim yuzune yanima gelio bu ayda boyle gecmesin diye. Madem biliyosun beni neden uzuyosun. Inadindan 2 gundur yapmadim. Buyuk ihtinalle gecti bu ayda. Sanki kendime yapicam cocugu neyin kafasi bu! Afraya tafraya. Hepsinin burnu bes karis havada. Soyledimde gecerse gecsin bu ayda. 3 senedir cocuk olmadi diyorum ama onun 2 yili ya misafir ya hastalik yada suratiyla gecti! Simdi kendisi kedi gibi. Boylemi ypmam lazimdi anlattikca sinirim tepeme cikiyor

Ben söylemedim ona. geçen gün filmi ayarladım ogünde erken yatacağı tuttu ama yine hamle yapacam. Sen ne izleyeceğinizi söyleme film ayarla film gecesi yapalım de patlamış mısır falan denemekte fayda var😉
bir gün denerim bakalım.bu ay geçti de önümüzde ki ay bakarım.artık rahat takılcaz ya bide öyle deneriz ;)

Ah hilallll hilallll bu ay bende ayniyim. Evde resmen hırliyor. Emin ol herseyden gectim sirf kavga cikmasinda cocuk olsun diye ama bu ay sabrim bitti. Dun bugun yumurtlama gunumdu. Alisti canimi siksada nasilsa o gun geldimi haklida olsam alttan alip yanina gidicegime bu ay yapmadim. Cunartesi gece oldu iliski pazar hirladi resmen, sonra ben bakmadim yuzune yanima gelio bu ayda boyle gecmesin diye. Madem biliyosun beni neden uzuyosun. Inadindan 2 gundur yapmadim. Buyuk ihtinalle gecti bu ayda. Sanki kendime yapicam cocugu neyin kafasi bu! Afraya tafraya. Hepsinin burnu bes karis havada. Soyledimde gecerse gecsin bu ayda. 3 senedir cocuk olmadi diyorum ama onun 2 yili ya misafir ya hastalik yada suratiyla gecti! Simdi kendisi kedi gibi. Boylemi ypmam lazimdi anlattikca sinirim tepeme cikiyor
valla hepimizde birer tane var.etraftada kiminle konuşsam hepsinin kocası hergün olsa hergün yapacakmış.bi bizde var bunlar galiba.gerçi etrafımdaki herkesin çocuğu var.onlar işin zevkinde bizimkiler görev niyetine olunca kaçıyorlar haliyle.geçen yaz tatile gittiğimizde kafa rahattı ya evde kaçan adam orda hergün yaptı.ve hep kendi istedi.bi taraftan da diyom bizmi bozduk adamları 🙈bugün bende dedim benimkine.ben niye uğraşıyorum yuvamız için uğraşıyorum dedim.bende böyle olsun istemezdim dedim.haklısın haklısın deyip durdu. valla hayırlısıyla sağlıkla bi olsaydı da hepimiz refaha erseydik 🙏

valla hepimizde birer tane var.etraftada kiminle konuşsam hepsinin kocası hergün olsa hergün yapacakmış.bi bizde var bunlar galiba.gerçi etrafımdaki herkesin çocuğu var.onlar işin zevkinde bizimkiler görev niyetine olunca kaçıyorlar haliyle.geçen yaz tatile gittiğimizde kafa rahattı ya evde kaçan adam orda hergün yaptı.ve hep kendi istedi.bi taraftan da diyom bizmi bozduk adamları 🙈bugün bende dedim benimkine.ben niye uğraşıyorum yuvamız için uğraşıyorum dedim.bende böyle olsun istemezdim dedim.haklısın haklısın deyip durdu. valla hayırlısıyla sağlıkla bi olsaydı da hepimiz refaha erseydik 🙏
Amin insallah. Valla ben son 6 aydir asilama vs olucagi icin yakasina yapismadim ki. Ama bunlarda soyle bi guven var. Afedersin bunlsrin agzinada etsek sesleri cikmaz nasilsa iliski diye gelirler. Ben bunu zaten biliyodum ama susuyodum. Sanki cocuk olunca bi ben sevicem. Bagirdim valla olmazss olmasin ya cocuk dedim. Yemin ederim hayattan zewk alamaz hale geldim. Diyosun ya sabah kalkar kalkmaz aklima geliyo diye ruyalarimda bile huzursuzum. Icine at at nereye kadar

Amin insallah. Valla ben son 6 aydir asilama vs olucagi icin yakasina yapismadim ki. Ama bunlarda soyle bi guven var. Afedersin bunlsrin agzinada etsek sesleri cikmaz nasilsa iliski diye gelirler. Ben bunu zaten biliyodum ama susuyodum. Sanki cocuk olunca bi ben sevicem. Bagirdim valla olmazss olmasin ya cocuk dedim. Yemin ederim hayattan zewk alamaz hale geldim. Diyosun ya sabah kalkar kalkmaz aklima geliyo diye ruyalarimda bile huzursuzum. Icine at at nereye kadar
sabah benimkinin aklına geliyormuş.o gün çalışma olacağı için strese giriyormuş ;) benimde hiç aklından çıkmıyor gerçi.aynen buna odaklanmaktan günlerimiz nasıl geçiyor anlamıyoruz.adet bitiyor yumurtlamayı bekliyoruz aman gününü kaçırmayalım ılişki olsun.yumurtlama dönemi geçiyor acaba oldumu stresi.sonra hop geri başa.valla ben yapabilirsem salacağım artık.2,5 yıldır her şeyi denedim hep stres sıkıntı ama sonuç aynı.aman yaşım 36 oldu aman geç kalıyorum olduydu olmadıydı derken zaman geçiyor.5 aşılama yaptırdım bir sürü ilaç kullandım gene sonuç yok.birazda boşvermeyi deneyeceğim.umarım yapabilirim.Emin ol çocuk oluncada bir süre sonra sadece sevme bölümünde yer alacaklar.

sabah benimkinin aklına geliyormuş.o gün çalışma olacağı için strese giriyormuş :KK66: benimde hiç aklından çıkmıyor gerçi.aynen buna odaklanmaktan günlerimiz nasıl geçiyor anlamıyoruz.adet bitiyor yumurtlamayı bekliyoruz aman gününü kaçırmayalım ılişki olsun.yumurtlama dönemi geçiyor acaba oldumu stresi.sonra hop geri başa.valla ben yapabilirsem salacağım artık.2,5 yıldır her şeyi denedim hep stres sıkıntı ama sonuç aynı.aman yaşım 36 oldu aman geç kalıyorum olduydu olmadıydı derken zaman geçiyor.5 aşılama yaptırdım bir sürü ilaç kullandım gene sonuç yok.birazda boşvermeyi deneyeceğim.umarım yapabilirim.Emin ol çocuk oluncada bir süre sonra sadece sevme bölümünde yer alacaklar.
Cok dogru gercekten. Valla sal gitsin. Esime soyledim senin soyun devam edicek sen istemiyosan ben hic istemem yeter dedim. Aldigimiz hormon ilaclarida cabasi. Onlarin acisi bizden yaslaninca cikicak. Allah bilir valla. Kuzenimde cocuk istiyofu esi istemediginden yumurtlama gunu kavga ederdi. Ama adrtten sonraki tek iliskiylr hamile simdi. Allah istesin yeterki. Oldumu oluyo

Günaydın kızlarrr
hilallll hilallll canim yumurta catlamis gibi Allah tan degerlendirmissiniz😉
mrssoydas mrssoydas nasil gidiyor canım atesin iyi gidiyor maşallah
Canım bugünkü ateşimden hiçbir şey anlamadım 😕 3.30da sahura kalktım, 5’te yattım, 6.30’da kalktım kızıma, 6.45’te yattım, 7.15’te kalktım o zaman ölçtüm artık 🙄😒

Canım bugünkü ateşimden hiçbir şey anlamadım 😕 3.30da sahura kalktım, 5’te yattım, 6.30’da kalktım kızıma, 6.45’te yattım, 7.15’te kalktım o zaman ölçtüm artık 🙄😒
Tüh bugunku pek saglikli olmamiş🙁
Hairlisi olur insallah canim hamile kalirizda ates ölcmeden kurtuluruz😀

Insan istemiyorum desede kizdiginda nasi bi duyguysa her gun yeni heyecan😂😂😂 bugun de yapmak mi lazim. Dun kavgadan baristik diyebyaptik bugun ne yapsam 😂😂😂
aynen aynen 😂 dün bende esip gürlüyordum ama ılişki için yanaşırsa da yok demem diyordum.oda dötün dötün yanaştı zaten.bir gün önce bıktım diye homurdanan adam dün nasıl istekli 😂😂bugünde olursa güzel olur gibi olmazsa da sıkıntı değil bence.kocalarımız sıkıntılı anam bana kalsa ben kendim içinde bugün gene olsun isterim ama olmaz.

ben anladım ki kızlar yumurtlama yaklaştıkça koca canlıları bizden daha çok strese giriyor dün biz de kavga gürültü bağrış çağrış oturdum bi saatte ağladım hırsımı aldım ondan sonra da aldım karşıma konuştum konuştum konuştum adam mum gibi oldu :KK70: :KK70: :KK70:

hayır istemiyorsan istemiyorum de yokkk ben çokkk istiyorum istiyorsan yardımcı ol destek ol

sonra paşa paşa geldi özür diledi ben de amacıma ulaştım :KK70::KK70::KK70:

hayır da her ay aynı tantana ne gerek var ben gün öncesi söylüyorum bak bugünlerde bana lazımsın dışarı yada arkadaş yok diye daha napimmm :KK70::KK70::KK70:

ben anladım ki kızlar yumurtlama yaklaştıkça koca canlıları bizden daha çok strese giriyor dün biz de kavga gürültü bağrış çağrış oturdum bi saatte ağladım hırsımı aldım ondan sonra da aldım karşıma konuştum konuştum konuştum adam mum gibi oldu :KK70: :KK70: :KK70:

hayır istemiyorsan istemiyorum de yokkk ben çokkk istiyorum istiyorsan yardımcı ol destek ol

sonra paşa paşa geldi özür diledi ben de amacıma ulaştım :KK70::KK70::KK70:

hayır da her ay aynı tantana ne gerek var ben gün öncesi söylüyorum bak bugünlerde bana lazımsın dışarı yada arkadaş yok diye daha napimmm :KK70::KK70::KK70:
😂😂bu ay maşallah bizim kocalar formunda.dediğin gibi her ay aynı tantana.bi bağrış çağrış olmazsa rahat etmiyorlar...işte biz hatayı malum günleri hatırlatmakta yapıyoruz canım.hiç akıllarına sokmayıp normal yanaşsak belki hiç sesleri çıkmayacak ama işte bende aynıyım.ipimi sağlam kazığa bağlayım diye hep hatırlatıyorum günleri.sonuç malum,kavga bağrış çağrış :KK66:

😂😂bu ay maşallah bizim kocalar formunda.dediğin gibi her ay aynı tantana.bi bağrış çağrış olmazsa rahat etmiyorlar...işte biz hatayı malum günleri hatırlatmakta yapıyoruz canım.hiç akıllarına sokmayıp normal yanaşsak belki hiç sesleri çıkmayacak ama işte bende aynıyım.ipimi sağlam kazığa bağlayım diye hep hatırlatıyorum günleri.sonuç malum,kavga bağrış çağrış :KK66:
Bugünde sen görevi üstlen dünden birşey anlanadım bugün rovanşını yapalım dersin😉 ben arada yapıyom işe yarıyor.😀😀 çocuk laromız gelene kadar heryolu deneyeceğiz artık. Bazen ben yaptıklarıma inanamıyorum. 😀😀

Kızlaaar daha önce çatlatma iğnesi kullanan var mı? Kaç günde iğnenin etkisi geçer sizce? Sorunda bi araştırdım da 11 gün diyen de var, 15 gün diyen de var 🤔

Son düzenleme:
Back