Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Join Now, Free'ye tıkla. Email adresini ve şifreni yaz. Hemen kayıt olabiliyorsun zaten. Emailini kontrol edersin, eğer giriş yapamazsan. Kolay gelsin.

Kızlar ateş ölçme tablosu yapıyorsunuz ya FF diye bir sitede. Oraya yeni üye oldum, ateş tablomu oluşturmaya başladım. Ateşimi yazdığım günler mavi bir noktayla belirtiliyor orada. Bazılarının için dolu, bazıları da içi boş mavi. Arasındaki fark nedir acaba?

Bunun cevabını bilen yok mu?

oğlak75 nasılsın kahverengi akıntın hala devam ediyormu bende dün gece eşimin ısrararı ile 12 de gebelik testi yaptım gündüz yaptığımda 2.ci silik çıkmıştı su falan dikkat etmedim test boşa gidcek dedim ama 10 dk. içinde çıktı 2.ci çizgi sabahkine göre daha netti 4 yıldır hep yaparım ama ilk kez gördüm rabbim inş. pztesi kandada çıkar dua edin bana bide kasık ağrıların falan hala varmı seniin benim bugün falan ara ara oldu bazen adet olacağım sanıyorum ağrının şiddetinden değil aslındada sürekli kendimi dinliyorum :94:

Roncacığım bugün gittiğimde 20mm lik çatlamamış yumurtam olduğunu söyledi onun için söktürücü, verdi:KK70: Sonrasında ne olucak bilmiyom adetin 2.günü gel dedi ama tablodaki zaman yumurtlama olmadı gibime geliyo yeni yumurta oldu gibime geliyo:KK48:

Roncacığım bugün gittiğimde 20mm lik çatlamamış yumurtam olduğunu söyledi onun için söktürücü, verdi:KK70: Sonrasında ne olucak bilmiyom adetin 2.günü gel dedi ama tablodaki zaman yumurtlama olmadı gibime geliyo yeni yumurta oldu gibime geliyo:KK48:

Merhaba mirage1983, Ov. testi topiğinin ilk sayfasından itibaren okumaya başladım ve şuan 70.sayfalara geldim. Ovulasyon testi kullananlar arasında sende varsın. Nasıl sonuç? Ben sipariş verdim ve gelince yapmaya başlayacağım inşallah. Şuana kadar kullandığın başka yöntemler var mı? Ateş ölçümü, ov. testi dışında? Sonuç aldın mı peki? İnşallah gönlünce olur, tabi herkesin de... Sevgiler.

Son düzenleme:
Hhhehehehe tatlım benim yapmadığım şey kalmadı ovülasyonda yaptım ama benim adetler düzensiz olduğundan net sonuç alamadım kistlerle uğraştım 4-5 ay en büyüğü 6 cm oldu adetlerim düzenlensin diye progestan kullandım ve kist olmasın diye bu ay hap kullanmadım bugün doktora gitti 20mm çatlamamış yumoş var dedi söktürücü verdi bu zamana gelene kadar soğan suyu rahim filmi takip hepsini yaptırdım ama olmadı kuzu bundan sonra kısmet bakalım ne olucak başka bişi yapmadım ben eşimde kontrolden geçiyo hep kuzu okadar yapılacak tahillerin hepsi yapıldı:KK53: çok büyük sorunlar yok ama benim ovülasyon sonuç vermedi çünkü adet tutmadı 12 gün ovülasyonda çift çizgi gördm

Ama benim adet sorunu var kuzu ondan tutmadı sonuç gözüküyo ama net sonuç vermedi bana sana inş.yarar bende yapıyorum arada dün yaptım gene silik çıktı :KK74:

mirage geçen ay bende öyle oldu adet olmadım diye doktora gittim
20 mm yumurta var dedi banada adet söktürücü vercekti ben yumurta işe yaramazmı dedim
o zaman bekleyelim dedi.ben yumurtanın çatlamasını beklerken adet oldum
bu ay cyclo prognova diye bir ilaç içiyorum

mirage1983 hayırlısı olur inşallah. Benim de kistim var. Doktorum gebelik olursa onunla birlikte gidebilecek bir su kisti olduğunu söyledi. Progestan verdi. İlk ay kullandım 32 günde adet oldum. Bu ay da kullanıcam bakalım kaç günde adet olucam... Ne zaman yumurtalamam oluyor onu bilmiyorum ben. Onu öğrenmek için test aldım. Bakalım bu ay görecegiz... Hakkımızda hayırlısı inşallah.

Ben hiç sormadım kuzu ya işe yararmı diye banada söktürücü verdi adetin 2.günü gel kontrol edelim dedi
ya kısmet artık kistim olmasında ben kist diye gittim son üç aydır 29 günde oluyodum bugün 30.gün olmadım kist var dedim çatlamayan yumurta dedi kist değil önlem almazsak büyür dedi
sigarayı yasa,kladı günde 1 tane içiyodum o bile etkilermiş öyle dedi :KK52::KK52:

Zararsız kist seninkide kuzu takip et ağrın olursa git hemen adet olmadanda git arada kontrol ettirmek iyi oluyo son 3 ay kist için takibe alındım bebek ile uğraştım ama sadece kist olmaması bile beni rahatlattı
kistin ne kadar kuzu büyükmü ufakmı bu kistlede hamiş kalabiliyosun engel olmuyo bilgin vardır zati senin :KK74:

Kistim 2.5-3 cm sanırım. 2 sefer gittiğimde de hala aynı olduğunu, büyümediğini söyledi. Gebelikle gidecek sanırım bu dedi doktorum. Kisti gidermek için bi ay doğum kontrol hapı kullandım. Gitmedi kistim. O yüzden doktorum da zaman kaybetmeyelim bebek istiyosun, gebelikle de gider o kist, önemsiz dedi. Sonra Progestan verdi. Bakalım bekleyip göreceğiz... Birkaç ay doktora gitmemeyi düşünüyorum. Kendiliğinden hamile kalamazsam, evliliğimin üzerinden 1 yıl da geçmiş olursa o zaman gitmeyi düşünüyorum. 5.5 ay oldu evleneli. Ve aslında hesap yaptım, doğru dürüst 2 ay çalışmışız. Bu sebeple biraz beklemedeyim bakalım. Hayırlısı inşallah... Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Bekle tabi kuzu daha çok erken senin için ve kistler ufak benim 5.5 cm falan oluyodu takiple sen tutturursun allahın izniyle

İnşallah mirage'cım. Allah büyüktür, dileyen herkese versin. Önce bize sağlık versin Rabbim, sonra da hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. :)

kızlar advanced woman calender i kullanan var mı?ben kullanıyodum netten indirmiştim ama bugün bişiler oldu takvimin içindeki günler kayboldu.ateş ölçümlerimi yumurtlamayı falan ordan takip ediyodum.tekrar indirdim ama yine aynısı oldu takvimin içindeki günler yok...

X