Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

oo hem kasık sancıların olmuş hem de göğüslerin şişmiş sen yumurtlamışsın o zaman bakalım bekleyelim 29. gününü

taf progesteron değerinin yüksek çıkma nedeni nedir bilio musunnnn

taf progesteron değerinin yüksek çıkma nedeni nedir bilio musunnnn

yani progesteron hormonu, herhangi döllenme ihtimaline karşın bebeğin tutunabilmesi için vücudumuzda yumurtlamadan sonra artar ama ne kadar artar bilemiyorum :26:

kızlar hcg 6.1 reglime 5-6 gün var nedir bu bilen var mı

ayyyyy hamile olma ihtimalin var çünkü 5in üstü hamileliktirama tabi regl günün gelsin o zaman kesinleşir çünkü malesef ki kimyasal gebelik diye birşey de var inşallah kimyasal değildir hamilesindirrateşin de yüksekmiş zaten 3 gündür öyle yazmıştın

kızlar slm sabah ateşim36.6 çıktı snr test yaptım 2.çizgi silik çıktı bu ne sizcee??

çok erken baktı ooooo
ondan düşük değeri bekleyemedi sabırsız arkadaşım :)

kızlar slm sabah ateşim36.6 çıktı snr test yaptım 2.çizgi silik çıktı bu ne sizcee??

ikinci çizginin silik çıktığı test gebelik testi mi yoksa ovulasyon testi mi:26: gebelik testiyse hamilesin demektir tabi adetine kaç gün var ateş tek ölçüm birşey ifade etmez genelini görmemiz lazım çünkü herkesin ateş değerleri kendine hastır inşallah hamilesindir

hele hele hoşbuldum
kız unutmasam ben de ateş ölçüodum aboneyim yanim buraya :)
ama ölçmem bu ay

taf senın dedıgın gıbı
ovlasyon bugun de çift çizgi verdi
bugunde çalışayımmı ben
istersen bu gece çalışma üşenmiyorsanız sabah çalışın hem spremler de kendini toplar ama gece çalışırsanız yarın gece de çalışın işi garantiye almak lazım değil mi

gebelik testi cnm adetin 23. gününden itibaren ölçüyodum ama bayramda ölçemedim sadece bgn ölçtüm bide adetim 3 gün geçti ondan yaptım ama bi arkadaş kist warsa eğer 2.çizgi çıkabiliyor dedi kafam karıştıı

istersen bu gece çalışma üşenmiyorsanız sabah çalışın hem spremler de kendini toplar ama gece çalışırsanız yarın gece de çalışın işi garantiye almak lazım değil mi

canım sabah calısmak daha ıyı olur ama hemenkalkıp işe gitmem lazım nası yapsam kü
birfikirverrrrrrrrrrrrrr nolluuuurrrr

sen kafanı hiç bulandırma idrar testinde ikinci çizgin silik çıktıysa gebelik var diye yaklaş sende kist var mıydı peki:26: kist olunca HCG hormonu yükselir mi bilmiyorum

sen kafanı hiç bulandırma idrar testinde ikinci çizgin silik çıktıysa gebelik var diye yaklaş sende kist var mıydı peki:26: kist olunca HCG hormonu yükselir mi bilmiyorum

ya cnm geçen ay kist çıkmıştı ama adetle atmıştım tamamen öle bşy duyunca endişelendim

n_a_z canım inşallah hamilesindir ve diğer oğla k arkadaşımız 2 bebeğin olacak diye hatırlıyorum ateşinden belliydi zaten inşallah sağlıklı birşekilde hamiş olduğunuz kesinleşir ikinizinde :)))) darısı bizlere ve isteyen herkese inşallah

2.olacak hayırlısı ile olursa inşallah doktorumu aradı perşembe tekrar baktırıcaz hcg dedi yumurtan döllenmiş ama tutunabilmiş mi henüz o belli değil dedi hayırlısı allahtan inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…