• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ateş ölçme yöntemi ne kadar doğru??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bburcum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2016
196
96
103
Arkadaşlar merhaba ateş ölçme yöntemi ile birçok bayan hamile olduğunu anlıyor. Ben bir ay boyunca ölçtüm hep 35.8 veya 36 acaba bendemi sorun var. Hamile olup ateşi bu şekilde olan varmi. Malum havalar soğuk ondanmu dusuk acaba diorum

Arkadaşlar merhaba ateş ölçme yöntemi ile birçok bayan hamile olduğunu anlıyor. Ben bir ay boyunca ölçtüm hep 35.8 veya 36 acaba bendemi sorun var. Hamile olup ateşi bu şekilde olan varmi. Malum havalar soğuk ondanmu dusuk acaba diorum

Havalar soğuk olabilir canım ama sonuçta yataktan çıkmadan ölçüyorsun evle dışarısı aynı olmaz ki. Belki ateşin düşmüş yani yumurtlamışsındır ama çatlamamıştır. Tablo varsa gönder bi beraber bakalım.

Canım tablom yok ama dun ve bugün 35.8 diğer günler 36.1 adetime 6 gun var

Canım tablom yok ama dun ve bugün 35.8 diğer günler 36.1 adetime 6 gun var
Ateşin düşmüş belki yumurtlama olmuştur. Adete kadar ölç bakalım yükselecek mi. Geç yumurtlamış da olabilirsin. Ben adete 5 gün kala yumurtladım bu ay. Yani illa ayın ortalarında olacak diye bi kural yok. Önümüzdeki günlerde anlaşılır ateşinden. Aynı saatlerde ve yataktan kalkmadan en az 3 saat uykuyla ölçüyorsun dimi ?

Evet canim hergun 8de ölçüyorum bakalim olccem olana kadar geçen sene benimde geç yumurtlamam oldu ve hamile olduğumu öğrendim ama malesef tutunamadi 7 aydir deniyoruz tik yok cok üzülüyorum

Evet canim hergun 8de ölçüyorum bakalim olccem olana kadar geçen sene benimde geç yumurtlamam oldu ve hamile olduğumu öğrendim ama malesef tutunamadi 7 aydir deniyoruz tik yok cok üzülüyorum

Çok geçmiş olsun. Rabbim tekrarını yaşatmasın çok zor anlayabiliyorum.

Ne kadarlıkken kaybettin. Bi de doktor kontrolünde miydin ?

Bi de iyice emin olmak istiyorsan ovülasyon testiyle birlikte Ateş ölçümü de yap. Garanti olsun.

Amin canim..7 haftalık dı evet doktora gidiyordum sürekli beta hcg bakiyordu bi anda kanamam basladi ve kaybettim. Senin varmı bebişin

Amin canim..7 haftalık dı evet doktora gidiyordum sürekli beta hcg bakiyordu bi anda kanamam basladi ve kaybettim. Senin varmı bebişin

Yok canım. 5 aydır istiyorum bende. Geçen ay soğan bu ay incir kürü yaptım. Ateş ölçümü yaptım. Yarın adet günüm ateşim yüksek devam ediyor gebelik belirtileri de var ama yumurtlamam geç olduğu için testte çıkması biraz zaman alacak.

Ayy hadi inşallah canim bende bu ay yapcam çörekotu bal ve hayit suyu icicem aradada incir yicem. İnşallah güzel haberlerle yazarsin sende

Ayy hadi inşallah canim bende bu ay yapcam çörekotu bal ve hayit suyu icicem aradada incir yicem. İnşallah güzel haberlerle yazarsin sende
Eşine de bişeyler yedir canım boş durmasın o da :):) ben keçiboynuzu kürü yapıyorum ona da bi taraftan.

Back