Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hanımlar umarım birileri bu konuyu görür ve bilgilerini paylaşır farklı siteler yaklaşık 5 yıl önce açılmış yeni ve güncel bi sayfa olsun ATES ÖLÇERKEN HAMİLE KALANLAR LÜTFEN BUYRUN BİLİGİLERİNİZE İHTİYACIMIZ VARAteş ölçümü ile hamile kalanlar bilgileriniz paylaşırmısınız.
canım ateş ölçme topiği var kocaman bende orda hamile kaldım buyur gel arkadaşlar çokta yardımcı olur hergün tablolarımıza bakıp yorum yapardıkAteş ölçümü ile hamile kalanlar bilgileriniz paylaşırmısınız.
Merhaba güncel bi sayfa bulamamıştım col teşşekür ederim topiğin tam ismi nedir acaba baktım bulamadımcanım ateş ölçme topiği var kocaman bende orda hamile kaldım buyur gel arkadaşlar çokta yardımcı olur hergün tablolarımıza bakıp yorum yapardık
gebelik hamilelik olan yere girceksin sabit konulardaMerhaba güncel bi sayfa bulamamıştım col teşşekür ederim topiğin tam ismi nedir acaba baktım bulamadım
Merhaba benimde adete 4 gün var bugün kan testi yaptırdım 4.12 çıktı sizce hamilelik varmıdır belirtilerde var
Merhaba benimde adete 4 gün var bugün kan testi yaptırdım 4.12 çıktı sizce hamilelik varmıdır belirtilerde var
İnş ya kafam karıştı4.12 beta hcg değerinse sınırda canım iki gün sonra bir daha baktır bence.
Kimi testler 5 üstünü gebelik olarak algılıyor canım. Eğer öyleyse 5'e az var. Geç döllenme olmuş olabilir ya da batın gelmemiş olabilir veya kimyasal gebelik olabilir bir ihtimal panik veya stres olma iki güncük daha bekle canım.İnş ya kafam karıştı
İnş hayırlı haberler alırım cumaya kadar beklicem bakalımKimi testler 5 üstünü gebelik olarak algılıyor canım. Eğer öyleyse 5'e az var. Geç döllenme olmuş olabilir ya da batın gelmemiş olabilir veya kimyasal gebelik olabilir bir ihtimal panik veya stres olma iki güncük daha bekle canım.
İnşallah. Hakkında hayırlısı olsun canım. Hayırlı haberlerini bekliyorum canım.İnş hayırlı haberler alırım cumaya kadar beklicem bakalım
Cvp için teşşkküler. Peki bu yöntemle nekadar sürede hamile kaldınMerhaba ben ilk çocuğuma ateş ölçme yöntemi ile hamile kaldım. Döngüm çok düzensizdi. Ovulasyon testi destekli ateş takibi ile ilk denememizde hamile kalmıştım. Siklus sürecinin ilk günü ile birlikte her sabah yataktan kalkmadan aynı yerden ölçüm yapıp not ediyorsun. Yumurtlama öncesinde bir düşüş oluyor ve ardından tekrar yükseliyor. Belli bir seyirde gidiyor adet günü adet olmadıysan ve ateşin arttıysa hamilesindir. Bu ay yoğun kararsızlık içinde birkaç denememiz olmuştu. Acaba dedim ve hamile değildim ve birkaç gün önceden düşüş başladı. Yıllar sonra tekrar siklus sürecimi ölçmeye başladım bakalım hayırlı olsun.