• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Ateş düşürücü bant ?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

kedilalesi

bebiko Italiano-2
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
873
10
623
Diğer
ikizlerim 8,5 aylık ve ateşten çok korkuyorum.sık sık da başımıza geliyor malesef. nette biraz araştırdım ama pek yorum bulamadım. kullanan var mı? bebekleriniz kaç aylıkken kullanmıştınız, faydasını gördünüz mü?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler hanımlar....

ben ilk asisindan beri doktorumuzun tavsiyesi ile kullaniyorum,cok memnunum.Asi sonrasi asi olan yere,ve gerekli gordugumde de alnina ,bileklerine yapistiriyorum(istediginiz boyutta kesilebiliyorlar).Kizimin simdiye kadar sadece bir defa (3-4 gun suren) ciddi boyutta atesi cikti o zaman sadece bantlara guvenemedim.Bant+calpol ve dolven donusumlu olarak verdim.Ben bu bantlari daha cok alnina hani islak bez koyariz ya atesi dussun diye,onun yerine kullaniyorum,yani sadece banta guven duymamak lazim.

ben ilk asisindan beri doktorumuzun tavsiyesi ile kullaniyorum,cok memnunum.Asi sonrasi asi olan yere,ve gerekli gordugumde de alnina ,bileklerine yapistiriyorum(istediginiz boyutta kesilebiliyorlar).Kizimin simdiye kadar sadece bir defa (3-4 gun suren) ciddi boyutta atesi cikti o zaman sadece bantlara guvenemedim.Bant+calpol ve dolven donusumlu olarak verdim.Ben bu bantlari daha cok alnina hani islak bez koyariz ya atesi dussun diye,onun yerine kullaniyorum,yani sadece banta guven duymamak lazim.

İlk aşısı dediğinize göre 1 aylıkken mi başalmıştınız?bugün eczaneye sordum onların da pek bilgileri yoktu ama 1 yaşından önce kullanmayın alerji yapabilir dediler, napsam bilemedim...
anladığım kadarıyla da sizde herhangi bi,r problem olmadı..........

ilk asisi hepatit b ve ates yapmaz o yuzden hic bir onlem almamistim,2.asisinda yani 2 aylikken kullanmaya basladik.Alerji riski oldugundan bahsetmemisti doktorumuz,cok sukur oyle bir sorun da olmadi.Bantlardan asi yerine yapistirmazsam cok kizariyor ve sisiyor kuzumun bacaklari :( .Ben yurt disindan aldim bantlari,burda aramadim henuz ama bulunabilir diye tahmin ediyorum.

Back