Ateist yazar paramparça edilerek öldürüldü

Eh yani, birçok insan zamaninda cani istediginden dolayi dinini degistirmemistir. Dinler biraz emperiyalistler zaten. Hep daha çok mensüplar ararlar, isterler. Sürekli büyüme pesindelerdir. Elbette dinsizleri tolere edemezler, çünkü tolere edildiginde din büyüyemez.

Aman Allah'ım satır mı? Kanım dondu!!! Kardeşim Elhamdülillah bizler de Müslümanız ama dinimize laf ettirmicez diye elin adamını satırla da vahşice katletmiyoruz yani. Bi kere şu katliam olayı bizim dinimizde büyük günah, ve madem o kadar din fanatikleri- keşke bunu da az çok bilselerdi. Akıl fikir versin Rabbim. Ve en önemlisi de güzel eceller, hayırlı ölümler nasip etsin. Her geçen gün ayrı vahşet olayı okumaktan yemin ederim hayattan gram zevk alamaz hale geldim. Hep bi diken üstünde yaşar olduk. Lanet olsun bu psikopat, merhametsiz,sapık,tehlikeli insanlara ya

İnanamıyorum nasıl bir canilik buu nasıl öldirebiliyorlar kimin adına yapıyorlar bunu..

Yakın zamanda ABD de 3 Müslüman genç evlerinde öldürüldü . O gençlerde aynı kahrolası zihniyetin kurbanları değil miydi ?
Abd de oldurulen musluman grcler icin obama dahil bi cok insan yzgun oldugunu dile getirdi ve bunu yapanlar cezalandirilacak. Fakat ayni afalet sistemi bangladeshte yok.

Turkiye de de yok.

Incilde hangi ayet soyler misiniz

Dans islam âlimi değilim ama Kur'an da dinden çıkanı öldürün diye bir ayet yok . Hangi ayet olduğunu paylaşır mısın..

Incilde hangi ayet soyler misiniz

Dans islam âlimi değilim ama Kur'an da dinden çıkanı öldürün diye bir ayet yok . Hangi ayet olduğunu paylaşır mısın..

İnancınızla ilgili böyle bir şey duymak sizi rahatsız etmiş olabilir kusura bakmayın. Ben tartışmamak adına uzatmicam.

Size cevap versem başka yorumlar gelecek. Konu çok dallanıp budaklanacak ve mune beni yicek :)

Hangi ayetleri kast ettiğimi anlamanız zor değil. Ama siz o ayetlern değiştirilmiş ya da yanlış çevrilmiş ya da yanlış yorumlanmış olduğunu söylerseniz bir şey demem.

O yüzden burda kesiyorum bu konuyu :)

Bilsem sormazdim acikcasi, keske o kadar sey yazana kadar iki kelime ile cevap verseydiniz. Iyi forumlar

Abd de oldurulen musluman grcler icin obama dahil bi cok insan yzgun oldugunu dile getirdi ve bunu yapanlar cezalandirilacak. Fakat ayni afalet sistemi bangladeshte yok.

Turkiye de de yok.
Önce ki mesajınızda Amerika da bu tarz olaylar yokmuş izlenimi oluşturduğu için , maalesef bu zihniyetin dünyanın her yerinde olduğuna örnek verdim sadece .

Obama , olaydan 3 sonra ve onca tepkinin ardından üzgün olduğunu dile getirdi evet ...
Önemli olan suçlunun hakettiği cezayı alması her kim olursa olsun , nerede olursa olsun .
Umarım hepsi alır .
Onu da zaman gösterecek , bakalım ...

İnancımızla ilgili böyle bir şeyi duymanın verdiği rahatsızlıktan ziyade, kuranı kerimde böyle bir ayet yoktur dans.

Böyle bir hadis vardır ve bu hadis o dönemde işlenilen bir suçun cezasıyla ve devlet sisteminin muhafazasıyla alakalıdır.

Kuranı Kerimde dinden çıkanın öldürülmesi ile ilgili hiç bir ayet geçmez.
Dinden çıkan kafir olur ve kafirlerin yeri cehennemdir diye ayet vardır..Sanırım bakarada.

ya uyduruk hadisleri kuranda geciyormus gibi gostermeyin yok oyle bir ayet

Şimdi bazı arkadaşlar bana yine kızacak ama, bu dincilerin genelinden tiksiniyorum arkadaş..

Şimdi bazı arkadaşlar bana yine kızacak ama, bu dincilerin genelinden tiksiniyorum arkadaş..
dinciyle dindar olmak cok farklı kavramlar zaten bana kalırsa dinciler dini ve Allahı kendi menfaatlerine gore kullanıyorlar dindar olmakda gercekten Alah korkusuna sahip olmak demek gercekten Allahtan korkan yarattıgı insana hayvana dogaya saygı duyar kimsenin hayatına mudahale etmez kalp kırmaz zarar vermez yargılamaz..su zamanda giyime kusama bakılıyor kapalı sakallı sarıklı vay efendim nekdr baglı dinine keske bu kadar kolay olsa

Medim ayetlerden konuşmasak. Biliyorum bu cevaplar tek tek gelicek şimdi. Ban yemeyelim. Öperim :)

hangi ayetmiş nerdeymiş...madem var böyle ayet onuda yazın

ben ne okudum ne duydum ne gördüm...

islam dini sevgi dini zorlama olmayan bir din inanan inanmayan herkese açık bir din

ama bunu geri kafalı ve dini farklı kullanmak isteyenlerin kendilerince dini değiştirerek zulum yapmayı hoş gösteriri hale getirmeye çalışmaları ne acı

İslam dininde ne olursa olsun zorlama yoktur.
ve en büyük günahlardan birisi cana kıymaktır.
Bu bir vahşet bunu hemen islam la müslümanlıkla bağdaştırmamak gerekir.

yazarın eleştirilerilerini ve kitaplarını incelerseniz hangi gerekçeyle ve ayetlere uygun biçime sokularak katledildigini daha net görebilirsiniz.

yazarın eleştirilerilerini ve kitaplarını incelerseniz hangi
gerekçeyle ve ayetlere uygun biçime sokularak katledildigini daha net görebilirsiniz.

Yani bir cana kıymanın gerekçesi olamaz.
olsada bunu islamla bağdaştırmak saçma olur.
İnanmıyor diye psikopat insan lar tarafından öldürülmesi
sevgi dini islama mal edilemez.

Ortaya bi laf atarken kanitlayacak sekilde atin. Yoksa susun kimsrnin inancina laf soylemeyin
Ben abd de yasidigini ve su ana kadar bu adamin olmemis oldugunu belirterek somut ornekledim siz de oyle yapin.

Islam yada baska bir din; oylr bir ayet varsa soyleyin yoksa susun. Polemik yaratmayin hele laf soyleyip hic kacmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…