öldurene neden acınır: orumcek beynine mi, yobaz bir inancı muslumalıkla karıstırdıkları icin mi?bu Müslümanlık mı işte asıl mesele bu...yazık hem ölen canlara yazık hem öldürenlere
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ateist yazar paramparça edilerek öldürüldü
- Konu Sahibi okypete
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?şöyle bir şey var ...kimse inancına laf edilsin istemez kitabına peygamberine yaradana laf söylensin istemez,ama inanmıyorsa o onun seçimi ordakı sınırı ayarlamak gerekiyor ...
bırakacaksın o kendi hayatını yaşasın inananda kendi hayatını...
^^dinde zorlama yoktur^^ diye koca bir ayet varken inanmayan yada başka bir şeye inanı zorluyamazsın ki.
kalkıp bir de öldüreceksin,bide bunu din için yapıcaksın o zaman öldüren insanlar da yeterli inançları yok
çünkü inançlı insan başkasına da saygı duyan insandır.
kendi inandığına zorluyan değil.
Kuran'da savaşmakla ve dini yaymakla alakalı olan ayetlerde öldürün kelamları geçer. Bu insanlarda akılları sıra cihat yaptıklarını, dine hizmet ettiklerini ve bunun karsılığında cennete gideceklerini düşünen insanlar.
Dinde zorlama yoktur kısmını aklı selim insanlar görür, cani olanlar ise dediğim ayetleri kendine örnek alır, kendine göre yorumlar misal Nisa/89.
Birde nasıl bir nefretse paramparca etmişler adamı.
öldurene neden acınır: orumcek beynine mi, yobaz bir inancı muslumalıkla karıstırdıkları icin mi?
ne yaptıklarını bilmedikleri için ve o akılları dini nasıl algıladıgı secemedigi için ve bir türlü o işlerindeki canavarı göremedikleri için ve her düşünceye kendilerini kapatıp iyi bir şey yaptıklarını sandıkları için acıyorum...
onları cani görebileceğim en kötü şekilde görüyorum sadece bu olaydaki katilleri kast etmiyorum.dini kullanarak törer estirenlere herkese acıyorum acımakla birlikte lanet ediyorum ...
keşke inançtan önce azıcık insan olmayı becere bilseler
Turan Dursunun üstümde emegi çoktur. Topragi bol olsun. Unutturmamak gerek.Bu ülkede de Turan Dursun ve niceleri ateist diye öldürüldü. Yobazlığın caniliğin canavarlığın ülkesi yok ne yazıkki.
Kimsenin bir başkasını inançlarından dolayı öldürmeye hakkı yok . Korkunç okurken ürperdim .
Tehdit alıyomuş keşke fuara katılmasaydı bence de .
Gitmeseymiş keşke diyende olmuştu. Fuara katılmasaydı da bir şekilde o caniler bunu yapacaklardı.
Bunu bir görev gibi gördüklerinden...
Turan Dursunun üstümde emegi çoktur. Topragi bol olsun. Unutturmamak gerek.
Büyük şans:)
Gitmeseymiş keşke diyende olmuştu. Fuara katılmasaydı da bir şekilde o caniler bunu yapacaklardı.
Bunu bir görev gibi gördüklerinden...
Evet aklına koyan yine yapacaktı belki , daha önce de benzer cinayetler olmuş o nedenle tedbirli davransa iyi olurdu , hayatları soz konusuydu nihayetinde .
Keske olmasa keşke ama kendisinden farklı olana yasam hakkı tanımayan insanlar hep var ve ne yazık ki hep olacaklar sanırım .
Elimizde sadece keşkeler kalıyor maalesf ...
umarım bu sitede her görüşten düşünceden insanlar bunu kınarlar. umuyorum[/QUOTE/]
Hiçbir insan bu şekilde ölmeyi hakketmez.
Sirf farklı yaşadığı ve düşündüğü için birini öldüren canidir benim gözümde.
öyle olmalı zaten ve konu inanan inanmayana gelmemeli,ve hiç kimse ama hiç kimse bir başkasının elinden ölümü hak etmez böyle bir düşünce yok
olmamalı hele ki bunu din adına yapıyorum diyen o aklı olmayan kişilere gerçekten acıyorum.
hiçbir din bunu emretmez.ne düşünce de olursa olsun.
Bütün dinlerin ortak emirlerinden biri de ÖLDÜRMEYECEKSİN emridir.
aynen ve savaşalar da bile sadece savaştıklarını öldür halkı yaşlıyı çoluğu çocuğu değil.kendini savunamayan yaralı birini bile öldürmeyceksin...
hatta esir alınanlara misafirmiş gibi davranacaksın böyle savaş kuralları var ama şimdiki canilerde ne acıma ne kural tanıma en önemlisi vicdan yok vicdanı olmayandan inançlı biri zaten çıkmaz
senden beklediğim cevaptı. yanıltmadın beni
aynen ve savaşalar da bile sadece savaştıklarını öldür halkı yaşlıyı çoluğu çocuğu değil.kendini savunamayan yaralı birini bile öldürmeyceksin...
hatta esir alınanlara misafirmiş gibi davranacaksın böyle savaş kuralları var ama şimdiki canilerde ne acıma ne kural tanıma en önemlisi vicdan yok vicdanı olmayandan inançlı biri zaten çıkmaz
Kesinlikle katılıyorum. Böyle olaylari duyunca o kadar çok üzülüyorum ki. Hem ölen kişiye hem de öldürenin inancima verdiği zarara çok ama cok üzülüyorum. Ayni zamanda ofkeleniyorum da böyle bir katliamı din adina yaptiklarini soylediklerinde. Allah büyük ve elbette soracaktir onlara yaptıkları bu zulmün hesabını!
senden beklediğim cevaptı. yanıltmadın beni
Okypete karşımdaki kişiyi inanc düşünce olarak görmem ben. Günlük hayatımda da böyle. karşımdaki etiyle kemigiyle insandir ve her insan saygiyi hakkeder. Herkesin de bu konuda bu şekilde düşünmesi ve hareket etmesi gerektir.
İnsanların ortak hareket noktası vicdan olduğu zaman bunları asacagiz. Çünkü insani düşüncesi yaniltir ama vicdani yaniltmaz.
sevgili mune den özürdileyerek şunu yazmak istiyorum.
azıcık dini olucak ama sevgili peygamberimiz ....bedir savaşına karar verememiş.günlerce düşünmüş ve ağlamış kendi ümmetinden ve karşı taraftan ölücek olanlar için ağlamış.
ama karşının artık zülümleri sonu savaş gerçekleşmiş bunu şunun için yazdım...bunun gibi nice komutanlarımız savaşı olması gerektiği gibi yapmışlar.
çanakkale de esir düşen askerlerin çocuklarına anlattıklarını okuyun halen gelip ülkemiz de anma törenleri yapıyorlar ve Türkiye övgüler yağdırıyorlar
bizler bu inançca inanıyorken ve savunuyorken
bu sözüm ona kendini islamın kurtarıcı sayanlar yada insanları parçalayan caniler neyin kafasındalar neyin inancındalar.
keşke savaşlar olmasa,savaşlar olmadan dahi insanları katledebilme inancını kendi sapık düşünceleriyle gerçekleştiriyorlar ...
hep yazıyorum bazen tatışmalar olsada reelde bile söylüyorum .bu canilerin dini imanı yok...
şunu yazmayı unuttum,osmanlı zamanında savaşı hatırlamıyorum googleye baksam bulurum ama aklıma geldi yazayım.
savaş zamanı esir alınan askerler haliyle bir yerde toplu tutuluyormuşo zamanın sultanı emir veriyor diyor ki esirlerin günlük yaşamlarını düzenleyin ve onların inancı gereği ufak bir yeri kilise yapın bu emri veriyor.
ama şimdikiler parçalamak için fırsat kolluyor neymiş inanmıyormuş sana ne sen kimsin ki ona ceza verme yetkisini kendin de görüyorsun
ben bu konularda biraz gerilip çok yazıyorum susayım en iyisi
savaş zamanı esir alınan askerler haliyle bir yerde toplu tutuluyormuşo zamanın sultanı emir veriyor diyor ki esirlerin günlük yaşamlarını düzenleyin ve onların inancı gereği ufak bir yeri kilise yapın bu emri veriyor.
ama şimdikiler parçalamak için fırsat kolluyor neymiş inanmıyormuş sana ne sen kimsin ki ona ceza verme yetkisini kendin de görüyorsun
ben bu konularda biraz gerilip çok yazıyorum susayım en iyisi