Ateist yazar paramparça edilerek öldürüldü

Kesinlikle dini imani yok bunlarin! Çok doğru söylüyorsun

Ben bu adama uzuldugunuzu dusunmuyorum. Burada bile karsi tarafa hadi gelsinler samimiyetlerini gostersinler deniyor. Insanlarin samimiyeti "tuuh Allah kahretsin" demekle belli olmaz.
Ben Ozgecan olayina da hicbir sey yazmadim. Konuyu sevgili arkadasim braindamage'nin acmasi icin istisare de bulunduk, çünkü banliydim. .
Ama yazmadim. Acisini yasadim elbet.

Siz hadi muslumanlar gelsin bir sey soylesin derken ben kendimi adamin karisinin yerine koydum..
En zoru bunu yapmak bence.
Kim kocasinin parcalanarak olduruldugunu görmek ister ki??????

özgecana yazdım. kadıköydeki gösterisineede katıldım ve yürüdüm.adamada üzüldüm..
no problem benim için bilgece

Hersey gibi, dindede, mantiginla düsüneceksin, aklinla sorgulayacaksin, eger körü körüne inanirsan, aklini ve mantigini kullanamazsan siddetli bir sekilde dünyayi kendi istedigin dine cevirmek istersen, tabiki cani olursun. Aklinca yaptiklari cok büyük sevap, adida Cihat. Cihat Allah düsmanlari ile cesitli yollarla mücadele etmek demek. " Kafirlere, malinizla, caninizla ve dilinizle cihad ediniz, emredilir. Oysa o kafirde Allahin yarattigi kul degilmidir ???
Oysa herseyi sevmeyecekmiydik, yaradandan dolayi ??? Peki neden öldürme yetkisini kendimizde buluyoruz ? Din ahlak demek, ahlaki olmayan müslüman olamazki.

Bunun ne dindarlıkla,ne islamla alakası var.Düpedüz canilik..İnsanlık ne zaman din konusunu içselleştircek bilemiyorum.Ateistim ama bence din Tanrı ile kul arasındadır.İnsanların boşu boşuna nedenlerle katledilmesinden bıktım artık.

Insanların inançlarını yargılamak ve onları cezalandırmak kimin haddine?!!

İyi o zaman, farklı olan herkesi katledelim.

Bunun islamiyeti geçtim insanlıkla alakası yok, kimse bana kızmasın yanlış anlamasın bende müslümanım ama bir insanı inanmadığı için katleden başka bir din mensubu yok. Nedir bu cahllik bu bağnazlık kafa kesmeler falan. Herkes inanmak zorunda değil. Herkesin sorgulama hakkı var. Benim en yakın arkadaşım ateist 1000 kişiye değişmem onu, hayatımda onun kadar yardımsever, hayvansever, merhametli bir insan görmedim.

Yazik ateist oldugu icin öldü, oysa herkesin kendi tercihidir.
Tabiki bizim su cirkin mankenimiz gibi daldan dala dinden dine gecis yapanlari kastetmiyorum. Zaten ciddiyede almiyorum yalaka hanimefendiyi. Ama insanlar kendisi secmeli dinini. Ve sectikten sonrada bunu herkes Kabul etmeli. öldürmemeli´.

Ne fark eder insan her yerde insandır!

Türkiye'de insanlar fazlasıyla hoşgörüsüz. Bir insan "ateistim" diyemiyor korkusundan. Başlığı okuyunca da olayın Türkiyede gerçekleşmiş olabileceğini düşündüm. Anlatmak istediğim buydu. Ünlemler koyup ahkam kesmeye lüzum yok.

caniliği terörizmi islamla birlikte anıyorlar yaa deli oluyorum.
resmen canavarlık

3ilahi dinde de dinden dönmenin cezası ölümdür. İncil ve tevratta en yakınınız dinden çıkarsa onu öldürünüz diye geçer.

İslamda da aynı şekilde cezası ölümdür. Ayrıca şeriata göre yahudi ve hristiyanlardan da kafa parası alınır ve vermezse öldürülürler.

Farklı dinlerden insanların birbirini öldürmesi, ateist cinayetleri işlenmesi falan şaşırtmasın kimseyi. İlk değil son değil. Bunun sadece müslümanlarla da ilgisi yok.

Yazmayayım yazmayayım diyordum ama siz yazmışsınız. :)

Hakikaten şaşırıyorum "islamla alakası yok bunun onlar canii! " deyip olayı yumuşatmaya çalışanlara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…