- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.240
- 248
- 38
sevgili mune den özürdileyerek şunu yazmak istiyorum.
azıcık dini olucak ama sevgili peygamberimiz ....bedir savaşına karar verememiş.günlerce düşünmüş ve ağlamış kendi ümmetinden ve karşı taraftan ölücek olanlar için ağlamış.
ama karşının artık zülümleri sonu savaş gerçekleşmiş bunu şunun için yazdım...bunun gibi nice komutanlarımız savaşı olması gerektiği gibi yapmışlar.
çanakkale de esir düşen askerlerin çocuklarına anlattıklarını okuyun halen gelip ülkemiz de anma törenleri yapıyorlar ve Türkiye övgüler yağdırıyorlar
bizler bu inançca inanıyorken ve savunuyorken
bu sözüm ona kendini islamın kurtarıcı sayanlar yada insanları parçalayan caniler neyin kafasındalar neyin inancındalar.
keşke savaşlar olmasa,savaşlar olmadan dahi insanları katledebilme inancını kendi sapık düşünceleriyle gerçekleştiriyorlar ...
hep yazıyorum bazen tatışmalar olsada reelde bile söylüyorum .bu canilerin dini imanı yok...
bence var adam abd de yaşarken öldürülmemiş bunca yıldır sonuçta.bunun Türkiye si dünyası yok ki,
törer her yerde aynı bence...
özgecana yazdım. kadıköydeki gösterisineede katıldım ve yürüdüm.adamada üzüldüm..Ben bu adama uzuldugunuzu dusunmuyorum. Burada bile karsi tarafa hadi gelsinler samimiyetlerini gostersinler deniyor. Insanlarin samimiyeti "tuuh Allah kahretsin" demekle belli olmaz.
Ben Ozgecan olayina da hicbir sey yazmadim. Konuyu sevgili arkadasim braindamage'nin acmasi icin istisare de bulunduk, çünkü banliydim. .
Ama yazmadim. Acisini yasadim elbet.
Siz hadi muslumanlar gelsin bir sey soylesin derken ben kendimi adamin karisinin yerine koydum..
En zoru bunu yapmak bence.
Kim kocasinin parcalanarak olduruldugunu görmek ister ki??????
sevgili mune den özürdileyerek şunu yazmak istiyorum.
azıcık dini olucak ama sevgili peygamberimiz ....bedir savaşına karar verememiş.günlerce düşünmüş ve ağlamış kendi ümmetinden ve karşı taraftan ölücek olanlar için ağlamış.
ama karşının artık zülümleri sonu savaş gerçekleşmiş bunu şunun için yazdım...bunun gibi nice komutanlarımız savaşı olması gerektiği gibi yapmışlar.
çanakkale de esir düşen askerlerin çocuklarına anlattıklarını okuyun halen gelip ülkemiz de anma törenleri yapıyorlar ve Türkiye övgüler yağdırıyorlar
bizler bu inançca inanıyorken ve savunuyorken
bu sözüm ona kendini islamın kurtarıcı sayanlar yada insanları parçalayan caniler neyin kafasındalar neyin inancındalar.
keşke savaşlar olmasa,savaşlar olmadan dahi insanları katledebilme inancını kendi sapık düşünceleriyle gerçekleştiriyorlar ...
hep yazıyorum bazen tatışmalar olsada reelde bile söylüyorum .bu canilerin dini imanı yok...
bence var adam abd de yaşarken öldürülmemiş bunca yıldır sonuçta.
Bir an olay Türkiye'de gerçekleşti sanıp korktum, neyseki değilmiş.
Ne fark eder insan her yerde insandır!
3ilahi dinde de dinden dönmenin cezası ölümdür. İncil ve tevratta en yakınınız dinden çıkarsa onu öldürünüz diye geçer.
İslamda da aynı şekilde cezası ölümdür. Ayrıca şeriata göre yahudi ve hristiyanlardan da kafa parası alınır ve vermezse öldürülürler.
Farklı dinlerden insanların birbirini öldürmesi, ateist cinayetleri işlenmesi falan şaşırtmasın kimseyi. İlk değil son değil. Bunun sadece müslümanlarla da ilgisi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?