öldurene neden acınır: orumcek beynine mi, yobaz bir inancı muslumalıkla karıstırdıkları icin mi?bu Müslümanlık mı işte asıl mesele bu...yazık hem ölen canlara yazık hem öldürenlere
şöyle bir şey var ...kimse inancına laf edilsin istemez kitabına peygamberine yaradana laf söylensin istemez,ama inanmıyorsa o onun seçimi ordakı sınırı ayarlamak gerekiyor ...
bırakacaksın o kendi hayatını yaşasın inananda kendi hayatını...
^^dinde zorlama yoktur^^ diye koca bir ayet varken inanmayan yada başka bir şeye inanı zorluyamazsın ki.
kalkıp bir de öldüreceksin,bide bunu din için yapıcaksın o zaman öldüren insanlar da yeterli inançları yok
çünkü inançlı insan başkasına da saygı duyan insandır.
kendi inandığına zorluyan değil.
öldurene neden acınır: orumcek beynine mi, yobaz bir inancı muslumalıkla karıstırdıkları icin mi?
Turan Dursunun üstümde emegi çoktur.Bu ülkede de Turan Dursun ve niceleri ateist diye öldürüldü. Yobazlığın caniliğin canavarlığın ülkesi yok ne yazıkki.
Kimsenin bir başkasını inançlarından dolayı öldürmeye hakkı yok . Korkunç okurken ürperdim .
Tehdit alıyomuş keşke fuara katılmasaydı bence de .
Turan Dursunun üstümde emegi çoktur.Topragi bol olsun. Unutturmamak gerek.
Gitmeseymiş keşke diyende olmuştu. Fuara katılmasaydı da bir şekilde o caniler bunu yapacaklardı.
Bunu bir görev gibi gördüklerinden...
umarım bu sitede her görüşten düşünceden insanlar bunu kınarlar. umuyorum[/QUOTE/]
Hiçbir insan bu şekilde ölmeyi hakketmez.
Sirf farklı yaşadığı ve düşündüğü için birini öldüren canidir benim gözümde.
öyle olmalı zaten ve konu inanan inanmayana gelmemeli,ve hiç kimse ama hiç kimse bir başkasının elinden ölümü hak etmez böyle bir düşünce yok
olmamalı hele ki bunu din adına yapıyorum diyen o aklı olmayan kişilere gerçekten acıyorum.
hiçbir din bunu emretmez.ne düşünce de olursa olsun.
Bütün dinlerin ortak emirlerinden biri de ÖLDÜRMEYECEKSİN emridir.
aynen ve savaşalar da bile sadece savaştıklarını öldür halkı yaşlıyı çoluğu çocuğu değil.kendini savunamayan yaralı birini bile öldürmeyceksin...
hatta esir alınanlara misafirmiş gibi davranacaksın böyle savaş kuralları var ama şimdiki canilerde ne acıma ne kural tanıma en önemlisi vicdan yok vicdanı olmayandan inançlı biri zaten çıkmaz
senden beklediğim cevaptı. yanıltmadın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?