• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ate ate artık ıncelecek

OiRPATA

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2008
1.516
18
318
Ankara
selam kk 2008 den bu zamana kadar icine yazdim cizdim agladim zirladim icimi doktum ve cici arkadaslarimda dinledi. . cogu seyime ortak oldun cok tesekkurler. . .gelelim mevzuya buralara geldigimde 107 kg ve mutsuzdum 90 ile gorusmemize ara verdim. . 6 ay sonra 99.4 olarak yine geldim. .senin aracilign arkadaslarimin yardimiyla 97 oldum. . ama 2010 da ben mezun olmak istiyorum. . bu topic in amacida yaptiklarimi yazmak en azindan benim gibi olanlarin birazcik yardim etmek. . turkbayragi

birazcik gunluk birazcik diyet birazcik moral tadinda ilk merhabam ile hosgeldim alanima. . .sevgili modlarim sorun olmaz dimi konum?

oncelikle gecen sene yaptiklarimi gozden gecirmek adina yazayim. . bol spor ve fazla yasaklari olmayan diyetimle 2 ayda 92 olmustum.. elma sirkesinin faydalarini gormustum. .

kendi kendime paylasmaca. . . . obezsen 2.sinifsin arkadasim senin yasama hakkin yok gorsel kirliliksin dunyada. .yolda yururken balik etli tiplerin parmagi ile gostererek ben bu kadar varmiyim diye arkadaslarina sorulacak kocaman bi sorusun cvp lari duymamak ise sansa bagli. . bi cafe veya parkta tum bakislari ustune cekme gibi bi durumun var. . halbuki unlu bi sahis degilsin sadece obezsin. .

...................................................................

Son düzenleme:
bravo ironic nasil yaptin canim sen 60 olmayi? yazdiklarinin hepsi basima .geldi geliyorda. .allahtan evliyim diyecem lakin evlilikte flort kadar acimasiz espirilere maruz kaliyor insan

..........................................................................................................

Son düzenleme:
kendimce paylasmaca. .. obezler enteresan insanlardir. . deli gibi zayif olmak ister . .ama cilgin gibi de yemek yerler kimi obez sirf bu laflardan hirs almak yemek tuketir kimi obez de zevk icin yer. . . bana yapilan bi espiriyi yazayim . . ate senin yemeklerin kesin guzeldir dedi birileri bende yo o alakasi yok dedim o zaman bu kg nasil yaptin didi yiyerek didim hem ne alaka kg ile guzel yemek yapmanin didim umit ustayi gormuyonmu didi. . tamam umit ustada obez ama benzetilmek yikti beni. . bundan 1 ay oncede ate cok zayiflamisin ayni akrep nalan gbi olmusum gbi ve surulerbe espirilere magruz kaldi bu beden. . otobus bileti hakkinda yapilanlari hala duymaktayim

boyum 171 ve şuana kadar düştüğüm en alt kilo seviyemse 53...
valla mankenlere taş çıkartıyordum yemin ederim o kiloda..sırnaşık şeysırnaşık şey tabi o zaman aşırı düzen vardı disiplin vardı hayatımda.radikal kararlar almıştım beslenme konusunda..şimdi saldımm azda olsa yiyorum abur cubur..sevgili kocacğım sağolsunn elleriyle besliyor ama artık geri çeviriyorum onuda..bak şimdi geldi şişman çağlarım aklıma ağlamaklı oldum yasenağlama

kendimce paylasmaca. .. obezler enteresan insanlardir. . deli gibi zayif olmak ister . .ama cilgin gibi de yemek yerler kimi obez sirf bu laflardan hirs almak yemek tuketir kimi obez de zevk icin yer. . . bana yapilan bi espiriyi yazayim . . ate senin yemeklerin kesin guzeldir dedi birileri bende yo o alakasi yok dedim o zaman bu kg nasil yaptin didi yiyerek didim hem ne alaka kg ile guzel yemek yapmanin didim umit ustayi gormuyonmu didi. . tamam umit ustada obez ama benzetilmek yikti beni. . bundan 1 ay oncede ate cok zayiflamisin ayni akrep nalan gbi olmusum gbi ve surulerbe espirilere magruz kaldi bu beden. . otobus bileti hakkinda yapilanlari hala duymaktayim

ben başkalarının görüntülerini alay konusu edenlere insan bile diyemiyorum..söylenecek çok şeyim var içimde onlarla ilgili ama malum kk kuralları gereği susuyorum

evet sahurluk hazirlaym falan derken geceye kaliyorum. . aynen canim benim durum suan oyle esimden once aile anliyor. . masallah 5 kg dogmak her kula nasip olmaz. . ben 2 kusur dogmusum benim kg problemide 20 li yaslara girmeyle basladi vitamin takviyeleri basladi istah acilmasi ile sure geldi ama 80 hic gormemistim . .hamilelik dogum sut icin yemek yemeler derken 107 de kala kaldim. .

Aman ironicim sakin kg alma gelme benim taraflara yeminle stres icinde yasiyor insan . . kocisine de soyle katlem katlem yag deposu olmak pek hos olmuyor. . insanlarin fiziki ile dalga gecenlere aynen bende bisi diyecem ama a aynen k k kurali. .

kendimce paylasmaca. . .obezsen muhtemelen mucize diyet yada hap beklersin hapi ic hop sabaha 60 kg ol ama bilmezler ki ole bi hap diyet yok aslinda bilirler ama inanmak istemez. . sok diyetler le 5 verip 10 almayida dusunmezler. . tek tur besinler le yapilan sacma diyetler makarnasi vs diyetleri. . tamam kg veriliyor o diyetlerle ama istegine ulasinca normal beslenmeye gecince kus kadar yensede cal degerinde ki dengesizlik hop almaya basla. kg oturarak yemeyerek verilmez bunu anlamaz benim gibi obez. ya sagliktan kaybedilenler. ? canli ornekler cok . . misal kalp kasi diye bi mevzu var 1 insan ayda 8 kg ustu kg veriyor ise dr ye gitmesi farzi mubahtir. .asiri su tuketimindn zehirlenmeler. . ve nice rahatsizlik ardindan gelir. .

neyse benden bu kadar. . obez derken ve yazdiklarim kendimle alakali arkadaslar kimse ustune alinmasin. . kisaca sunu diyeyim kendime beynimde hep bu dunya fit bunyeleremi ait sosyal haklar onlarami verilmis sorulari cok gecti. . dogruya dogru aynada kendime cplk baktigimda resmen harita gordum daglik kesim gibi. . gercekten vasat bi durum. . sismanim halimden memnunum diyen hic kadin gormedim. . mesela ata sozlerine siginan ben ata sozune bile isyan durumundayim . . 1 dirhem et 1000 ayip ortmez ancak ustumuze kefen orter. . bu bir gercek . . ailem genetik rahatsizlik furyasi sanki . . piyangoyu 2 kez yakaladim astim hipotroit suan sahsimda mevcut. . bu kg ile ilerlercem seker hastaligi kacinilmaz olacak. . benim kg vermemek gibi sorunum olmaz aslinda ilaclarimi duzenli alip ve daha dengeli beslenip birazda sporla ne yag kalir ne kg bunu biliyorum ama cok yoruluyorum hep bumu hep boylemi yasijam bunalimlarindan. .artik durmak yok devamini getircem

kahvalti. 2 dilim kepek ekmegne yumurtali peynirli harc surup firinladim 1 domates 1 salatalik ve sekersz cayla tuketdim. . . ara ogunlere 2 hurma ile gecistiriyoruz pakalim. .

ablacım sni tbrk ederm. sdc sen paylaşım yapmana rağmen devam ediyosun yzmaya. bn sni takip ediyorum.yediklerine bakıp fikir ediniyorum. şuan diyette değilim ama 23 eylül tam bir dönüm noktası olcak bnm için =) bşarılar ablacm

Tesekkurler canim . . burayi kendime gunluk yaptim canim icimden geceni yazacam. . reel de paylasmak imkansiz ama burda insan daha osgur oluyor. . birde benim gibi olan arkadaslar var onlarida takip edip bisiler ogreniyorum. . 23 eylul neyin donum noktasi?

hareket berekettir diyerekten kizimla binanin onunde 10 dk top oynadim topun pesinde ben kostugum icin bana etkisi olmur ins. . .

Back
X