Atatürk Üniversitesi AÖF Çocuk Gelişimi (Kazanan, Okuyan, Bitiren herkes :) )

teşekkür ederim içimi rahatlattın gerçekten kaç kere aradım ama hep meşgul
bende aradığımda önce meşguldü. sonra yine aradım düştü. yalnız beklemeye alıyolar ben 5. kişiydim yaklaşık beş altı dakika bekledim sıra bana gelince bağlandı telefon.

bende aradığımda önce meşguldü. sonra yine aradım düştü. yalnız beklemeye alıyolar ben 5. kişiydim yaklaşık beş altı dakika bekledim sıra bana gelince bağlandı telefon.

hepinize çok teşekkür ederim gerçekten 442 230 10 00 ı aradım ulaştım sonunda sizin dediklerinizi dediler beklicez artık tarih vermiyolar çünkü sınavlarda 1 ay sonra başlıyomus artık son gün calısır gireriz

baglantıyı koparmayalım haberleşelim burdan hepinize öpücükler :)))

hayırlısı olsun tekrar

benim kesin kaydımın olduğuna dair mesaj geldi. alcağım dersleri falan da görebildim. ama lsm ye giriyorum sayfa bomboş açılıyor, hiçbişey yok size de öyle oldu mu? nasıl indircem ben dersleri hiçbişey yok sayfada

Son günler nasıl yetistirecegiz konuları, sınava 1ay var ve daha kaydımız bile yapılmadı. pdf dosyalarını indiren arkadaslar indiremeyenlere mail atsa cok mutlu oluruz:))))

sabah mesaj geldi kaydım yapılmış bilgiasyara yükledim bütün üniteleri ilk sınav 18 kasımdaymış ara sınavda bütün ünitelerden sorumlumuyuz onu anlayamadım kurcalamaya devam

arkadaşlar ünitelere facebookta olan gruplardan ulaşabilirsiniz bütün derslerin dökümanlarına ulaşabilirsiniz...

Ankara da oturan arkadaslar, Kızılay - Kök çarşısında zemin katta fotokopiciler var. Orada tüm dökümanlar mevcut. Bu dönemin tüm ünitelerinin çıktısını aldım.

Ben universitede ingilizce dersi almıstım ama muaf olmamısım, neden acaba?

Belge vermeniz gerek diye biliyorum.
Canım ben bu sene unv sınavına gırıp kayıt yaptırmak istiyorum insallah olur

Sormak istediğim bir kaç soru bar cevap verebılırsen cok mutlu olurum

Öncelıkle kaç puan gerekli

Sadece ygs yemi girmeli lys de girmek sartmı

Seneye puanlar yükselirmi

Kontenjan sorunu var mı

Aöf için ygs yeterli canım, lys sınavına girmene gerek yok.zaten 3 üniversitede var,Anadolu üniversitesi,istanbul Üniversitesi ve Erzurum Atatürk Üniversitesi,aöf puanları bu yıl yükseldi 2 yıllık ve 4 yıllık bölümlerin ve kontenjan geldi birçok bölüme hatta hemen hemen hepsine o yüzden bu yıl aöf ye yerleşmeyen bir sürü aday var seneye ne olur bilemem siz hangi bölümü düşünüyorsunuz ona göre puanına bakayım.

Çocuk gelişimi istiyorum canım

Bırde diyelim ki olmadı çocuk gelişimi aöf anadolu ya kayıt yapıp ıkıncı unv olarakta erzurum aöf çocuk gelişimine ye kayıt yapılabılır mı ki

Sanırım 300 altı almamıs dıye okumustum bu bölüm

Cevabın için çok ama çok teşekkür ederim

Çocuk gelişimi taban puanı 410 küsür canım,eğer üniversite mezunu isen ygs sınavına girmene gerek yok seneye Ağustos yada Eylül ayında 2. Üniversite kapsamında kayıt yaptırabilirsin,Anadolu üniversitesinde 2. Üniversite kapsamında kayıt yaptırabilirsiniz,eğer üniversite mezunu isen hiç ygs sınavına girme,eğer 4 yıllık üni mezunu isen 2 yıllık çocuk gelişimini okuduğunda kadrolu anasıfı öğretmenliği yapamıyorsun ama.

Ataturk ünv acıköğretim fakülteside mi 410 la alıyor

Ben onu ygs de barajı gecınce alıyor sanıyorum

Hiç uğrasmayayım o zaman tesekkür ederim bilgilendirme için

arkadaşlar ders notlarına bir türlü ulaşamıyorum bana bir link verebilir misiniz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…