- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 336
bende aradığımda önce meşguldü. sonra yine aradım düştü. yalnız beklemeye alıyolar ben 5. kişiydim yaklaşık beş altı dakika bekledim sıra bana gelince bağlandı telefon.teşekkür ederim içimi rahatlattın gerçekten kaç kere aradım ama hep meşgul
İcin rahat olsun. Bana attıkları msjda evrakları kargoya teslim tarihi 17 Ekim son gün yazıyordu. Ben de son gün gönderdim. Dersleri ne ara calısacagız, sınav bir ay sonra. Daha pdf dosyaları indiremedim, önce sistemden yukleyecekler de oyle gorecegiz.
bende aradığımda önce meşguldü. sonra yine aradım düştü. yalnız beklemeye alıyolar ben 5. kişiydim yaklaşık beş altı dakika bekledim sıra bana gelince bağlandı telefon.
hepinize çok teşekkür ederim gerçekten 442 230 10 00 ı aradım ulaştım sonunda sizin dediklerinizi dediler beklicez artık tarih vermiyolar çünkü sınavlarda 1 ay sonra başlıyomus artık son gün calısır gireriz
baglantıyı koparmayalım haberleşelim burdan hepinize öpücükler :)))
Evraklarınız elimize ulaştı mesajından birkaç gün sonra öğrenci kaydınızın tamamlandığını belirten bir ikinci mesaj daha gelecek.
Ondan sonra http://lms.atauni.edu.tr/ adresine girip dersler vs görülüyor
arkadaşlar ünitelere facebookta olan gruplardan ulaşabilirsiniz bütün derslerin dökümanlarına ulaşabilirsiniz...
ARA SINAVDA SADECE 7 UNİTEDEN SORUMLUYUZ ZATEN ÜNİDE ONA UYGUN YÜKLÜYOR DOSYALARI
dersler 4 er ünitelik ama :S
Belge vermeniz gerek diye biliyorum.Ben universitede ingilizce dersi almıstım ama muaf olmamısım, neden acaba?
Canım ben bu sene unv sınavına gırıp kayıt yaptırmak istiyorum insallah olurBelge vermeniz gerek diye biliyorum.
Aöf için ygs yeterli canım, lys sınavına girmene gerek yok.zaten 3 üniversitede var,Anadolu üniversitesi,istanbul Üniversitesi ve Erzurum Atatürk Üniversitesi,aöf puanları bu yıl yükseldi 2 yıllık ve 4 yıllık bölümlerin ve kontenjan geldi birçok bölüme hatta hemen hemen hepsine o yüzden bu yıl aöf ye yerleşmeyen bir sürü aday var seneye ne olur bilemem siz hangi bölümü düşünüyorsunuz ona göre puanına bakayım.Canım ben bu sene unv sınavına gırıp kayıt yaptırmak istiyorum insallah olur
Sormak istediğim bir kaç soru bar cevap verebılırsen cok mutlu olurum
Öncelıkle kaç puan gerekli
Sadece ygs yemi girmeli lys de girmek sartmı
Seneye puanlar yükselirmi
Kontenjan sorunu var mı
Çocuk gelişimi istiyorum canımAöf için ygs yeterli canım, lys sınavına girmene gerek yok.zaten 3 üniversitede var,Anadolu üniversitesi,istanbul Üniversitesi ve Erzurum Atatürk Üniversitesi,aöf puanları bu yıl yükseldi 2 yıllık ve 4 yıllık bölümlerin ve kontenjan geldi birçok bölüme hatta hemen hemen hepsine o yüzden bu yıl aöf ye yerleşmeyen bir sürü aday var seneye ne olur bilemem siz hangi bölümü düşünüyorsunuz ona göre puanına bakayım.
Çocuk gelişimi taban puanı 410 küsür canım,eğer üniversite mezunu isen ygs sınavına girmene gerek yok seneye Ağustos yada Eylül ayında 2. Üniversite kapsamında kayıt yaptırabilirsin,Anadolu üniversitesinde 2. Üniversite kapsamında kayıt yaptırabilirsiniz,eğer üniversite mezunu isen hiç ygs sınavına girme,eğer 4 yıllık üni mezunu isen 2 yıllık çocuk gelişimini okuduğunda kadrolu anasıfı öğretmenliği yapamıyorsun ama.Çocuk gelişimi istiyorum canım
Bırde diyelim ki olmadı çocuk gelişimi aöf anadolu ya kayıt yapıp ıkıncı unv olarakta erzurum aöf çocuk gelişimine ye kayıt yapılabılır mı ki
Sanırım 300 altı almamıs dıye okumustum bu bölüm
Cevabın için çok ama çok teşekkür ederim