- 3 Ocak 2013
- 698
- 409
- 303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kpss girersiniz fakat kadrolu öğretmen olarak atanamazsınız diye biliyorum,sadece ücretli yapabilirsiniz, öğretmenlik için 4 yıllığa tamamlamanız gerek,2 yıllık bölüm bitirdikten sonra 3001 diye bir kod var önlisans mezunları o kadrodan atanırsınız ama kadrolu öğretmenlik zor.Bu iki yil okuduktn sonra kpss girilck dimi en az ne kadr puan almk lazimm acaba gerci o asamya daha var ama olsunn suan bu bolumu okuyabilme dusuncesi bile beni heycanlandrdi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Peki arkadaşlar 4 yıla tamamlayıp kpss ye girme şansımız var mı bu bölümde. Bende dün ön kayıt yaptırdım bakalım hayırlısı hepimiz için.
Vardir insallah bende o umutla kayit oldum.bende 4yila tamamlayip kurumlar arasi gecis yapmak istiyorum...
Biraz araştırdım ama durum pek parlak görünmüyo anadolu ünv. aöf bölümü kapatılmış ve başka bir aöf de lisans geçiş hakkı yokmuş şuan için sanırım
Atatürk üniversitesini görünce atladım hemen bende orda okuyorum 1. sınıfa geçtim hazırlıktan ama bölüm aynı değil olsun selam vereyim dedim Burdan tüm Atatürk üniversitelilere selam olsunn
Canim bizde orgun egitimli universiteye gecis yapariz orda okuyabiliriz
Hiç sevmediğim bi yerde çalışıyorum şuan, gerçekten sevdiğim işi yapabilicek miyim acaba diye düşünmeye başladım ama üzüldüm şimdi. Evliyim çalışıyorum artı kasımda bebek gelicek inşallah bu durumda örgün okumak benim için çok zor Hayırlısı olsun artık ne diyim. Ama sen vazgeçme bence güzel bi fırsat gerçekten.
ben de ata aöf yü görünce daldım topiğe :) benim de bölüm başka. ben 2 yıllık mezunuyum. lisans tamamlama okuyorum 4 senedir yani 4 sene de 2 sınıfı bitiremedim Allah hepimize kolaylık versin.
not:çalışıyorum ve o yüzden dersin yüzüne bakmadan giriyorum sınavlara
💑💓
Slm canim Allah kolaylik versin hangi bolumu okuyosun
sağol canım hepimize. politam okuyorum ben
💑💓
Politam ilkkez duydum canim acilimi ne acaba Allah kolaylik versin
ben polis memuruyum. 2 yıl polis meslek yüksek okulu okudum. 2 daha burdan güvenlik bilimleri lisans tamamlama Bölümü okuyup lisans diploması alacağım inşallah bitirebilirsem :)
💑💓