Atatürk Havalimanı saldırısında hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
448
Kocaeli
Dün gece Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen terör saldırısında 36 kişi hayatını kaybetti, 147 kişi yaralandı. Kimlik tespiti çalışmaları tamamlandı, 18 kişinin cenazesi ailelerine teslim edildi.

Atatürk Havalimanı’nda 36 kişinin yaşamını yitirdiği terör saldırısının ardından gece saatlerinde Adli Tıp Kurumu önüne cenazeleri teslim almak için gelen ailelerin acılı bekleyişi devam ediyor. Saldırıda ölenlerden 4’ünün Suudi arabistan, 1’inin Ukrayna, 1’inin de İran uyruklu olduğu öğrenildi.

18 CENAZE TESLİM EDİLDİ

18 cenaze, işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi. Saldırıda hayatını kaybeden diğer 18 kişinin Adli Tıp’taki işlemleri sürüyor; 3 teröristin cesedi de Adli Tıp Kurumu’nda bulunuyor.

6’SI YABANCI UYRUKLU

Öte yandan yaşamını yitiren 36 kişiden 4’ününSuudi Arabistan, 1’inin Ukrayna, 1’inin de İran uyruklu olduğu belirtildi. Suudi Arabistan uyruklu Meryem, Kerimi, Zehra ve Hüda Amiri’nin Sabah saatlerinde cenazelerinin teslim alındığı öğrenildi.

Bu arada, ailelerin Adli Tıp Kurumu önündeki bekleyişi sürüyor. Kimlik tespiti çalışmalarına göre, hayatını kaybedenlerin kimlikleri şöyle:

http://www.milliyet.com.tr/son-dakika-haberleri-ataturk-gundem-2270668/

Acaba tanıdığım var mı diye kalbim yerinden cikacakmiscasina atarken okudum. Ölenleri düşündüm, onların yakınlarını..En sondaki ceset parçalarını..Dün ne heyecanlarla oradaydilar, sevdiklerine kavuşacaklardi, evlerine dönüyorlardi belki, ya da uzun suredir bekledikleri tatile gideceklerdi. Şimdi ise "ceset parçaları" oldular

O kadar çok yaralı varki korkarım dahada ölü sayısı artmasa Rabbim su mübarek ramazan günü bizlere bunlari yaşatanlari ıslah etsin

Türkiye'yi yasa boğan hain saldırıdan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Dün akşam İstanbul Atatürk Havalimanı'nda üç canlı bombanın düzenlediği saldırı Türkiye'yi sarstı. İstanbul Valiliği saat 13:00 itibariyle 41 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"28.06.2016 tarihinde Atatürk Havalimanında meydana gelen menfur terör saldırısı neticesinde 29.06.2016 (bugün) saat 13:00 itibariyle;

41 kişinin hayatını kaybettiği belirlenmiştir. Hayatını kaybedenlerden 37 kişinin kimliği tespit edilmiş, bunlardan 10’unun yabancı uyruklu, 3’ünün ise çifte vatandaş olduğu anlaşılmıştır. Hayatlarını kaybeden 19 kişi yakınlarına teslim edilmiştir.

Hastanede yaralı olarak bulunan 239 kişiden 109’u taburcu edilmiş, 130 kişinin tedavilerine devam edilmektedir.

Menfur saldırı ve faillerine yönelik detaylı inceleme çok yönlü olarak sürdürülmektedir. Bu haince saldırıda hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz."

Birebir aynı seyleri düşündüm ve hissettim
Aralarında tanıdık biri var mi diye büyük bir endişe ile okudum ve en sona geldiğimde kötü oldum
Iclerinde benimle ayni soy ismini taşıyan biri var ama o isimde kimseyi tanımıyorum
Benim de yakin arkadaslarim.var havalimanina yakin semtlerde oturan hatta havalimaninda çalışan
Onlara bir sey olmadı diye sukrederken birilerinin onlar kadar sansli olmadığını dusunmek bile üzüyor sonucta ölenler de insan onlarin da yakinlari sevdikleri var

İçim yanıyor dün akşamdan beri, çok çok çok üzgünüm ölen masum insanlar, birilerinin en iyi Arkadaşı, sevgilisi, eşi dostu, evladı yitti gitti. Pisi pisine sakat kalanlar hayatlarını hep o Allahsızlar Yüzünden kolsuz bacaksız kör geçirmek zorunda kalacaklar. Elimizden hiç birşey gelmiyor Allah'ım sen kötülere fırsat verme diye dua etmekten başka. Ne yapa biliriz ne yapmamız gerekiyor bilmiyorum. Hep beraber camdan çıkıp avazımız çıktığı kadar bağırsak yeter desek. Sırada ne var neresi var? Bu sefer PKK mı Işid mi Dhkpc mi hanginiz?

O insanların hepsi dün bu saatlerde yaşıyorlardı , kim bilir ne hayalleri vardı hepsinin , hepsi yarım kaldı
Mekanları cennet olsun , nur içinde yatsınlar , Allah yakınlarına sonsuz sabırlar versin.

O insanların hepsi dün bu saatlerde yaşıyorlardı , kim bilir ne hayalleri vardı hepsinin , hepsi yarım kaldı
Mekanları cennet olsun , nur içinde yatsınlar , Allah yakınlarına sonsuz sabırlar versin.

Gece facebook ta bir çocuğun resmi dolanıyordu.''patlama anında orda olan kardeşimizi arıyoruz '' diye.15-16 yaşlarında...
Şu listede 40 numarayı görünce çok fena oldum ya.O çocuk mu acaba?
Rabbim sabır versin ailelerine,korkunç bişey bu.....

İçim cız etti şu mübarek günde Allah belanızı verir inşallaahhh.Kendi pisliginizde bogulursunuz.

ceset parcaları nedir demek ki sayı 43 tanınmayacak haldeler

Umarim su ceset parcalari bomba tasiyan serefsizlerdir. Ve ebedi cehennemde yansinlar insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…