Atatürk Havalimanı saldırısında hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu

Rabbim ailelerine sabır versin çok acı bir durum gerçekten insanların listede yakın akrabaları,anne,babaları,kardeşlerini vefat edenlerin listesinde görmek çok acı bir durum.

Arada isimlere face'den baktım ve kimisinin hesabı var Kimisinin profiline mesajlar bırakılmış.

Birileri babasını, annesini, oğlunu, kızını, canını yitirdi ama birileri için bu kişiler bir sayıdan ve isimden ibaret. Birileri için büyütülmeyecek ölümler onların ki, dün gülüp eğlenen, konuşan, seven, canlı kanlı bu insanlar, hayalleri, umutları olan bu insanlar birileri için önemsiz ve artık bunu dile getirmekten bile utanmıyorlar...

işin garip tarafı burada ağızlarından köpükler saça saça savunanlar da umurlarında değil bunların.. kim bilir vefat edenlerin içinde kaç tanesi oy verdi, kaç tanesi fanatik savunucuydu.. ama bak "abartmayın" dedi çıktılar işin içinden.. hepsinin ederi bu kadar yani..

Aynen senin aklına gelen maalesef çoğunun aklına geldi çoğu da vicdanlarını rahat ettirmek için aklından bile geçirmiyo aksi taktirde düşünseler azıcık ellerindeki kanı göreceklerdir ihtimal vermek istemeyen düşünmeyi reddedenlerin en az katiller kadar eli kanlıdır Rabbim Bin kez belalarını versin

O düşünmek istemediğim ihtimal dun geceden beri beynimi kemiriyo benim de bu kadar da olmamalı diyorum birileri tamda böyle düşünelim diye yaptı bu haince.....zce ama düşünmeden duramıyorum bu ihtimali

Bunları azdıranların allah belasını versin.

Bu masumların suçu ne?? Günahı ne?? Ne uğruna öldü hepsi tek tek?? Hiçç. Koca bi hiç.

Allah kahretsin...

İçler acısı. Karıncaya bile basmamaya gayret gösteririm ama bana şu ışid teröristlerini öldür işkence et deseler zevkle yaparım çoğu insanda yapar.
Geberesiceler sizi destekleyenlerinde Allah cezasını versin böyle paramparça olsunlar

ay mesajini okurken icim cız etti
Benim de arkadasimin bir arkadasi vefat etmiş ama adi bu listede yok

Normaldir gercek rakam kim bilir kac?
Kimbilir
Benim cok tanıdığım var havaalaninda çalışan/ yakin oturan
Duydugum an endiseye düştüm bir cok arkadasim güvende oldugunu bildirmis facebook'ta gerci telefondan sosyal medyaya da girilmiyordu malum internet de yavaslatildi

Suudi baba yi gördüm simdi 4 kizi da ölmüş kendi kurtulmus agliyor. Adli tip in önü ana baba günü millet ölüsünü bekliyor

Icim yandi..

Goruntulere,fotograflara hicbi seye bakmaya yuregim dayanmadi ve en acisi da benim uzaktan yasamaya bile dayanamadigim aciyi o aileler cigeri yana yana yasiyo su an ,Allah sabir versin,hayatini kaybedenler nurlar icinde yatsin.

Allah teroristlerin de yandaslarinin da bin belasini versin.

İnternette ölenlerin fotoğrafları paylaşılmış, bu nasıl bir zihniyet ya? Bunları yayanların bu manzaradan mutlu olduğunu düşünüyorum yoksa kim yapar böyle bir adiligi?

Birileri bu listeyi okudu ve tanıdıklarını gördü, Allah'ım bu nasıl acı. Biz burada böyle kahrolurken onlar ne yapar ki

Bu dünyada iyiler ne zaman kazanacak ey Allah ımmmmmm. bunların ardı kesilmicek esenler otogarından da korkuyorum. Şu an nihat hatioğlunun programı var bir sürü insan toplanmış onların içine girip tam ortlarında patlatmaları bile mümkün. Sen koru Ya Rabbim

Kalbim sıkışıyor. Özellikle ramazanı beklemişler. Öyle alıştirdilar ki biz. Bugün de Mardin de saldırı oldu 2 asker öldü. Ama artık öyle alışmışız ki 'aa doğuda mı olmuş, orda hep oluyor' deyip geçiyoruz. Bunu da unutacaz. Çünkü bizi ilerde yenileri bekliyor. Tıpkı Ankara'ı unuttuğumuz gibi... Allah belalarini versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…