Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada isimlere face'den baktım ve kimisinin hesabı varKimisinin profiline mesajlar bırakılmış.
Birileri babasını, annesini, oğlunu, kızını, canını yitirdi ama birileri için bu kişiler bir sayıdan ve isimden ibaret. Birileri için büyütülmeyecek ölümler onların ki, dün gülüp eğlenen, konuşan, seven, canlı kanlı bu insanlar, hayalleri, umutları olan bu insanlar birileri için önemsiz ve artık bunu dile getirmekten bile utanmıyorlar...
Aynen senin aklına gelen maalesef çoğunun aklına geldi çoğu da vicdanlarını rahat ettirmek için aklından bile geçirmiyo aksi taktirde düşünseler azıcık ellerindeki kanı göreceklerdir ihtimal vermek istemeyen düşünmeyi reddedenlerin en az katiller kadar eli kanlıdır Rabbim Bin kez belalarını versingirerken neredeyse çırılçıplak giricez, bombacılar nasıl girdi oraya
aklıma bişiler gelıyor ve bu düşünce çok ürkütücü..gündem anında değişti...
allah sabır versın ailelerine. ateş düştüğü yeri yakar
O düşünmek istemediğim ihtimal dun geceden beri beynimi kemiriyo benim de bu kadar da olmamalı diyorum birileri tamda böyle düşünelim diye yaptı bu haince.....zce ama düşünmeden duramıyorum bu ihtimaliAynen senin aklına gelen maalesef çoğunun aklına geldi çoğu da vicdanlarını rahat ettirmek için aklından bile geçirmiyo aksi taktirde düşünseler azıcık ellerindeki kanı göreceklerdir ihtimal vermek istemeyen düşünmeyi reddedenlerin en az katiller kadar eli kanlıdır Rabbim Bin kez belalarını versin
ay mesajini okurken icim cız ettiGece facebook ta bir çocuğun resmi dolanıyordu.''patlama anında orda olan kardeşimizi arıyoruz '' diye.15-16 yaşlarında...
Şu listede 40 numarayı görünce çok fena oldum ya.O çocuk mu acaba?
Rabbim sabır versin ailelerine,korkunç bişey bu.....
ay mesajini okurken icim cız etti
Benim de arkadasimin bir arkadasi vefat etmiş ama adi bu listede yok
KimbilirNormaldir gercek rakam kim bilir kac?
Suudi baba yi gördüm simdi 4 kizi da ölmüş kendi kurtulmus agliyor. Adli tip in önü ana baba günü millet ölüsünü bekliyor![]()