Atanmış kk kadınları, manevi desteğinize çok ihtiyacım var (kpss)

Öncelikle başarılar sınavda, umarım hakkınızda hayırlısı olur. Yalnız ufak bir şey, yalnız yaşamayı bu kadar gözünüzde büyütmeyin, ulaşılması gereken bir hedef değil yalnız yaşamak. Aileyle aranız kötü olabilir, şu an yalnız yaşamak gözünüzde muhteşem bir şeymiş gibi gelebilir ama işin içine girince daha farklı olur. Bu kadar abartmayın yani. Ben 3 yıldır yalnız yaşıyorum, iyi mi evet iyi. Ama yalnız yaşamaya ulaşmak, bu durumu en önemli istek olarak görmek falan çok abartı duygular. Maddi olarak ayaklarınızın üzerinde durunca da öyle büyük şeyler olmuyor. Sizin için hayal olan şeylerin gerçekte o kadar büyük anlamları yok yani.

Boşanma aşamasındaydım. Atanmayı bırakın , hayatta kalabileceğime dair bile umudum yoktu. Çünkü iskeletlerim sayılıyordu ve beni öyle manüpüle etmişti ki , benden bir şey olmayacağıma inanmıştım. O evi terk ettim, kafamda olan dikişlerle ailemin evine geldim. Ellerimi ayaklarımı kontrol edemeyecek kadar kötü durumdaydım, psikolojik ruhen ve fiziken çökmüş vaziyetteydim. Temelim sağlamdı, ama o psikoloji ile KPSS’ye hazırlanamadım. Sadece son 1 ay deneme çözebildim. 15 Haziran 2020’ de o iğrenç evi terk edip, Ekim’de KPSS’ye girdim. Evliliğim boyunca kafama çok darbe aldığım için sürekli kafamı yolup kanatıyordum. Sınavda da aynısını yaptım ve yetişmedi sınavım. Sınav bitince gözetmen hoca sen bu stresle çok yaşamazsın demişti. Atanacağıma dair hiç umudum yoktu. Ve sınavım yetişmediği halde yeterli puanı alıp atandım 🌸 Kendimi alnımdan öpüyorum.Gerçekten kendimi ve zekamı o evde heba etmek üzereymişim. Atanınca bunu anladım. Şimdi Adalet Bakanlığında memurum. Başlayalı 9 ay oldu 🤗 Sizde yapabilirsiniz , kendinize güvenin. Ben size güveniyorum 🤗

Bende çalışmaya çalışıyorum B grubundan plan yapıyorum ama bi bakıyorum ki günde 1 ders ancak bakabiliyorum, sonra planı yeniliyorum. ben sıkıştığımda daha iyi çalışan birisiyim zaman varken çalışamıyorum ama şimdi son 25 gün kaldı inşallah sabah erken başlayıp akşamları da çalışacağım. Konu tekrarları ağustosta hızlıca biterse eylülde deneme +branş denemeleri şeklinde gitmek istiyorum.
İlk sınavım kötü geçti aslında bu benim için bir şans ama bugüne kadar değerlendiremedim, bundan sonra başlayalım artık. Son günler çok önemli. Diğer sınavım kötü geçmiş olsa da yine de birçok bilgiyi son haftalarda öğrenip yaptım.

Ben mezun olacağım sene öylesine girdiğim sınav sonucu aldığım puanla memleketime atandım, mezun olduktan iki sene sonra.
Eşim ise bir yıldır yoğun şekilde çalışıyor, şu an işsiz. Psikolojik ve mental anlamda çok yorucu bir süreç. Umarım gönlünüzce olur, Ankarada öğrenci olmak kadar memur olmakta güzeldir sanıyorum. 💐

Benim de kpss girdigim sene iptal edilmişti. 2010 kpss. Hiç moralinizi bozmayın. Zor bir süreç sizi çok iyi anlıyorum. Bir de şuna çok inanırım eğer bir şey olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir. Ben de okuldan mezun olunca girdigim kpss ile aranamamıştım. Son atamada çok az bir farkla kaçırmıştım. Üstelik atama olan yerler köy ve ırak, suriye sınırında idi. O atamaya bile çok üzülmüştüm. Daha sonraki kpss de yüksek bir puan aldım ve izmir merkeze atandım. Iyik8 dedim son atamadaki köyler olmamış yapamzd8m oralarda.

Kendine ders çalışmaya başlamadan önce beş dk ver ve atanmış hayatının hayalini kur. Sonra çalışmaya basla.

Seni çok iyi anlıyorum bende 2010 atamasiyim. 12 saat sadece yemek molali çalışıyordum. İptal olunca daha da iyi bir puan aldım ve atandım. Başka şansın yok. Oturup kendini motive etmelisin.

Hanımlar aylardır kpss ye çalışıyorum. Kpss A türünden uzmanlık kadrolarına girmek için çabalıyorum. İyi bir hukuk fakültesinden mezun avukatım. Ülkece herkesin malumu, sınavın ilk aşamasına girdikten sonra sınavımız iptal oldu. O gün bu gündür motive olamıyorum, içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor, geleceğe dair hep karamsar düşünüyorum.

Hayalim ablamın ve erkek arkadaşımın bulunduğu Ankara’ya atanmak. Zaten bir süre orada staj yaptım ve çalıştım. Şimdi memur olarak gitmek istiyorum kısmetse. Hep hayalimdir; düzenli bir maaşım olsun, tek başıma ev kiralayıp kendi düzenimi kurayım, kenara azıcık da olsa para atayım ne bileyim ufak tatiller için falan. Sonra ilerisi için erkek arkadaşımla evlilik yoluna girmek istiyoruz (o da benimle aynı meslekten ve 2 yıldır sevgiliyiz kendisiyle).

Çok heves ediyorum ayakları üzerinde tamamen durabilen kadınlara. Daha önce konu açmıştım aile evinde huzurum çok kötü. Kendi kendime yetebilmek, yanımda sevdiğim insanla yaşamak en büyük hayalim.

Sizden ricam birazcık moral, motivasyon. “Zamanında ben de çok karamsarlığa düştüm, yoruldum ama sonra atandım ve şöyle şöyle düzenimi kurdum, hayatımdan mutluyum, sen de yaparsın” şeklinde cümleler kurmanıza, kendi hikayenizi anlatmanıza ihtiyacım var.

Şimdiden çok teşekkürler 🙏🏻
Ben intiharın eşiğindeyken atandım.abartmadan söylüyorum.1, 2 ay devam etseydi sonum gercekten buydu.hayatla hiçbir bağlantım kalmamıştı mutsuzluktan.çok ağladım, her gece uyumadan önce saatlerce ağlıyordum.sonra oldu işte.ben de geç olduğunu bundan sonra olmayacağı düşünüyordum.evet yalnız yaşamak bence de çok güzel birşey.ama insanoğlu herşeye alışıyor.hiçbir şeyi abartma.

Hanımlar aylardır kpss ye çalışıyorum. Kpss A türünden uzmanlık kadrolarına girmek için çabalıyorum. İyi bir hukuk fakültesinden mezun avukatım. Ülkece herkesin malumu, sınavın ilk aşamasına girdikten sonra sınavımız iptal oldu. O gün bu gündür motive olamıyorum, içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor, geleceğe dair hep karamsar düşünüyorum.

Hayalim ablamın ve erkek arkadaşımın bulunduğu Ankara’ya atanmak. Zaten bir süre orada staj yaptım ve çalıştım. Şimdi memur olarak gitmek istiyorum kısmetse. Hep hayalimdir; düzenli bir maaşım olsun, tek başıma ev kiralayıp kendi düzenimi kurayım, kenara azıcık da olsa para atayım ne bileyim ufak tatiller için falan. Sonra ilerisi için erkek arkadaşımla evlilik yoluna girmek istiyoruz (o da benimle aynı meslekten ve 2 yıldır sevgiliyiz kendisiyle).

Çok heves ediyorum ayakları üzerinde tamamen durabilen kadınlara. Daha önce konu açmıştım aile evinde huzurum çok kötü. Kendi kendime yetebilmek, yanımda sevdiğim insanla yaşamak en büyük hayalim.

Sizden ricam birazcık moral, motivasyon. “Zamanında ben de çok karamsarlığa düştüm, yoruldum ama sonra atandım ve şöyle şöyle düzenimi kurdum, hayatımdan mutluyum, sen de yaparsın” şeklinde cümleler kurmanıza, kendi hikayenizi anlatmanıza ihtiyacım var.

Şimdiden çok teşekkürler 🙏🏻
Burada atandığını söyleyenlerin hepsinin hikayesi farklı. Kimi önlisanstan mezun olup atanmış, kimi sağlıkçı 70 alıp atanmış. Kpss'de derece yapıp atanamayanlar var mesela. Bence başkalarıyla kıyaslamak sizin moralinizi bozar. Daha önce ben de sizin gibi düşünüyordum ama konuşuyorsun, branşlar farklı o 70 alsa atanıyor sen 95 alsan atanamıyorsun (örnek verdim sadece).

Merhaba konu sahibi, ben tam umudu keseceğim sırada atandım. Öncesinde çok emek vermiştim. O günkü mutluluğumu anlatamam önce çığlık atıp ağlamıştım ailem yine kazanamadım sanarak (çok defa elendim)üzülme kızım diye beni teselli ederlerken birden masaya çıkıp oynamıştım sevinçten onlarda şok olmuşlardı😂 daha sonra nişan düğün hepsi peş peşe geldi. Eşimde benim gibi uzun uğraşlar sonucu atandı. Çok şükür kendi yağımızda kavruluyoruz, çalışmak kendi ayaklarının üzerinde durmak çok güzel bir şey. Umudunuzu kesmeyin, eninde sonunda rabbim emeğinizin karşılığını verecektir. Hayatta en çok istediğim şey atanmak sanıyordum, daha çok istediğim bir şey var şuanda. Rabbim onun sevincini yaşamayı da nasip etsin inşallah 🤲 size ve atanmak isteyen emek veren herkese de rabbim emeklerinin karşılığını tez zamanda görmeyi nasip etsin inşallah 🤲

Kpss B memuruyum. Sinava hazirlandigim donem ozel sektorde calisiyordum. Cok minimal bir hazirlik sureciyle yeterli puani aldim. Sana da cok cok basarilar.
Merhaba ne kadar süre çalışmıştınız temeliniz varmıydı.. Ben onlısansa hazırlanıyordum fakat bır haftadır bıraktım.. Çunkı yetısmeyecek konularım henuz bitmedı test cozmeye baslamadım.. Nasıl hazırlandınız ve ne kadar sürede

X