Bebeğiniz küçük mü? Bu sıralar ben de bunu çok düşünüyorum. Ama yaştan dolayı tedirginim. Şu saatten sonrada başlasam olur mu?Artık bir işim olsun istiyorum felsefe mezunuyum formasyonum var ama koca istanbulda 5 senedir özel sektörde iş bulamadım tabii sonra sonra vazgeçtim bende. Çünkü köreldim mezun olur olmaz ki hevesim kalmadı. şevkim kırıldı. Atanmaya çalıştım o da olmadı. Şimdi kendimi bir baltaya sap olamamış gibi hissediyorum. Elimde bir şey yok gibi geliyor. Atanmış olsam hayatımla ilgili çok daha radikal kararlar alabilme cesaretim olacaktı. Ücretli öğretmenlik yaptım bebek olduktan sonra ona da devam edemedim zaten üç kuruş para şartlar berbat. Aranızda felfese mezunu olup atababilen var mı bebekle kpss çalışıp atanabilir miyim
Tebrik ediyorum38 yaşında coğrafya öğretmenliğe atanmış komşumuz var. Üç çocukla yaptı. İnş başarırsınız
Evet 1 yaşında. Kpss olayi derya deniz 1 yıl çok çalıştım tekrar o kafaya girme cesaretim de yok kendime inancim da yok. Olursa olur olmazsa olmaz deyip başlamam lazım galiba çok beklentiye girmeden ama azimleBebeğiniz küçük mü? Bu sıralar ben de bunu çok düşünüyorum. Ama yaştan dolayı tedirginim. Şu saatten sonrada başlasam olur mu?
Bu şekilde hiçbir şey değişmez ki illa ki başlamanız lazımEvet 1 yaşında. Kpss olayi derya deniz 1 yıl çok çalıştım tekrar o kafaya girme cesaretim de yok kendime inancim da yok. Olursa olur olmazsa olmaz deyip başlamam lazım galiba çok beklentiye girmeden ama azimle
Artık bir işim olsun istiyorum felsefe mezunuyum formasyonum var ama koca istanbulda 5 senedir özel sektörde iş bulamadım tabii sonra sonra vazgeçtim bende. Çünkü köreldim mezun olur olmaz ki hevesim kalmadı. şevkim kırıldı. Atanmaya çalıştım o da olmadı. Şimdi kendimi bir baltaya sap olamamış gibi hissediyorum. Elimde bir şey yok gibi geliyor. Atanmış olsam hayatımla ilgili çok daha radikal kararlar alabilme cesaretim olacaktı. Ücretli öğretmenlik yaptım bebek olduktan sonra ona da devam edemedim zaten üç kuruş para şartlar berbat. Aranızda felfese mezunu olup atababilen var mı bebekle kpss çalışıp atanabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?