Artık bir işim olsun istiyorum felsefe mezunuyum formasyonum var ama koca istanbulda 5 senedir özel sektörde iş bulamadım tabii sonra sonra vazgeçtim bende. Çünkü köreldim mezun olur olmaz ki hevesim kalmadı. şevkim kırıldı. Atanmaya çalıştım o da olmadı. Şimdi kendimi bir baltaya sap olamamış gibi hissediyorum. Elimde bir şey yok gibi geliyor. Atanmış olsam hayatımla ilgili çok daha radikal kararlar alabilme cesaretim olacaktı. Ücretli öğretmenlik yaptım bebek olduktan sonra ona da devam edemedim zaten üç kuruş para şartlar berbat. Aranızda felfese mezunu olup atababilen var mı bebekle kpss çalışıp atanabilir miyim
Ben senin gibiydim aynı. 6-7 yıl iş bulamadım. Ücretli öğretmenlik yaptım, özelde de iş bulamadım. Pes etmeden kpss çalıştım, alım da olmuyordu. Ben öğretmendim, bizden de 1-2 kişi alınıyordu. Tüm alımlara başvurdum hemen hemen, mülakatlı mülakatsız vs. Benim zerre inancım yoktu ama bi anda oldu, pat diye atandım.
sana gaz vereyim biraz
herkes bana, olmuyor artık git evlen diyordu, birini bulalım fabrikadan falan evlenirsin diyordu
Yani epey bi küçümsüyorlardı. Bana çalış çalış hep aynı değişmiyor diyorlardı. Sonra ben pat diye bi atandım. Bunlar şok
Ama çok kırmışlardı, ağlatmışlardı. Akrabalar özellikle sevineceklerine fesatlandılar. Bu bayramda da yurtdışı için tatil planlıyorum, instagrama boy boy atıcam biraz daha fesatlandırmak için.
kısaca kolay olsa herkes yapardı. Vazgeçseydim ben de yapamazdım. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış. Zorluklar, elde ettiğin şeyi daha değerli kılıyor. Ne yollardan geçtim de geldim diyeceksin. 3 çocuklu bi abla derece yapmış, youtube da vardı... izle derim. Plan yap. Az çalış ama verimli çalış.