Atanıcam

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
Kpssye hazırlanıyorum.Kpss günlüğü açmaya karar verdim :) Bundan sonra biraz daha fazla yogunlasıcam derslere.Face falan kapattım :)

Sadece b grubuna gircem yüksekte gözüm yok :) türkçeden bi anlatım bozukluğu kaldı. Matematikten problemlerin bir kısmı bitti geriyede pek bişey kalmadı
Tarihten hâlâ osmanlıdayım not çıkarmadan ilerleyemiyorum onu anladım not çıkaracam. 400 sayfalık bi kitaba çalışmaktansa elimde 50 sayfalık notun olması daha iyi çünkü gözümü korkutmaz en azından
Coğrafyadan da iklim bitti
Yeterli soru çözmediğim için bazı konularım tam oturmadı. Dün sıfırdan başladım tekrar elimdeki tüm soruları çözerek ilerleyeceğim. Biraz çok yazdım :)

Kızlar ben haftaya işten ayrılcm sınava kadar caliscam yazın ales icin türkçe çalışmıştım. Tarih Coğrafyam iyiydi temelim var. Mat gelistirebilir miyim sınava kadar ? Bu yil olmazsa 2020 ye kadar b ye mi hazırlansam çok kararsızim siz ne yapacaksınız bu yıl olmazsa?

Benim de atanmam lazim :) evde tek oldugum halde cok cabuk dagiliyorum. Bir ara iyi baslamistim. Ama yatili misafirim geldi bir haftaligina ve ben yine dagildim. Ustunden iki hafta gecti tekrar toparlayamadim. Oturamadim dersin basina tekrardan bir turku. Cok canim sıkılıyor bu konu yuzunden.

Kızlar ben haftaya işten ayrılcm sınava kadar caliscam yazın ales icin türkçe çalışmıştım. Tarih Coğrafyam iyiydi temelim var. Mat gelistirebilir miyim sınava kadar ? Bu yil olmazsa 2020 ye kadar b ye mi hazırlansam çok kararsızim siz ne yapacaksınız bu yıl olmazsa?
2020 ye uzatıp öyle bi hata yapma. Elinden geldiği kadar fazlasıyla şu 6 ayı değerlendir

X