- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Kpssye hazırlanıyorum.Kpss günlüğü açmaya karar verdim :) Bundan sonra biraz daha fazla yogunlasıcam derslere.Face falan kapattım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende instagramı kapadım face zaten kullanmıyorum :) sana destek olmaya geldim :)Kpssye hazırlanıyorum.Kpss günlüğü açmaya karar verdim :) Bundan sonra biraz daha fazla yogunlasıcam derslere.Face falan kapattım :)
Sagol canım.Günde kaç saat calısıyorsun.Bölümün ne :)Bende instagramı kapadım face zaten kullanmıyorum :) sana destek olmaya geldim :)
8 aylık oğlum var böyle saat başı çalışamıyorum çocuk uyudukça çalışıyorum. Bölümüm siyaset bilimi ve kamu yönetimi. Dershaneye gitmiyorum evde hazırlanıyorum :)Sagol canım.Günde kaç saat calısıyorsun.Bölümün ne :)
2020 ye uzatıp öyle bi hata yapma. Elinden geldiği kadar fazlasıyla şu 6 ayı değerlendirKızlar ben haftaya işten ayrılcm sınava kadar caliscam yazın ales icin türkçe çalışmıştım. Tarih Coğrafyam iyiydi temelim var. Mat gelistirebilir miyim sınava kadar ? Bu yil olmazsa 2020 ye kadar b ye mi hazırlansam çok kararsızim siz ne yapacaksınız bu yıl olmazsa?
Bunu herkes istiyor sanirim :)1 yasında oglum var hıc calısasım gelmıyo ama atanasım var