Atama İçin, Şehir Tercihi

Batıkent'in neresi olduğuna göre değişiyor. Batıkent'in Çakırlar tarafında ev tutarsanız metroya ulaşmak için de servislere biniyorsunuz 15 dakika 20 dakika otobüsle metroya gitmeniz gerekebilir. Metroya bindikten sonra kızılay 25-30 dakika sürer

Benim işyerine 6 7 dk yürüme mesafesinde. Sabah ve akşam yemeği var 2 kişilik odada kalıyorum lavabo duş her katta 3 tane var ortak malesef. Ama işe yakın olmak o kadar büyük rahatlık ki

Benim işyerine 6 7 dk yürüme mesafesinde. Sabah ve akşam yemeği var 2 kişilik odada kalıyorum lavabo duş her katta 3 tane var ortak malesef. Ama işe yakın olmak o kadar büyük rahatlık ki

anladım ücreti nekadar. yemek olayı iyiymiş. ama yazın çıkarmayabilirler öğrenci olmadığı için.

Naptiniz bilmiyorum ama
Canakkale kadar minnos bir sehir daha belki yoktur.
Hem insanlari hem sehri sicak.
Tercih edebilirsiniz.
Umarim sizin icin hayirlisi olur.

çanakkaleyi de yazıcam.
ama dediğim gibi bolu merkez ve ankara bakanlık ilk tercihlerim olacak

çanakkaleyi de yazıcam.
ama dediğim gibi bolu merkez ve ankara bakanlık ilk tercihlerim olacak
Eğer alternatifler icinde varsa ne işin var ankarada boluda asmu. Git mis gibi yaşa. Eğer cakılı kadro olmasam bir dakika bi kalmam bu şehirde.

Eğer alternatifler icinde varsa ne işin var ankarada boluda asmu. Git mis gibi yaşa. Eğer cakılı kadro olmasam bir dakika bi kalmam bu şehirde.
gitiğim yerde 5 sene kalmak zorunda kalıcam.
bakanlıkta 5sne zorunluluğu yok. tayinimi sonra aldırırım.

gitiğim yerde 5 sene kalmak zorunda kalıcam.
bakanlıkta 5sne zorunluluğu yok. tayinimi sonra aldırırım.
Ama sürekli taşınacak mısın?

Su sıralar ortalık karışık, sürekli bi fişleme durumu söz konusu. Ben senin yerinde olsa kücük oynardım.

Ama sürekli taşınacak mısın?

Su sıralar ortalık karışık, sürekli bi fişleme durumu söz konusu. Ben senin yerinde olsa kücük oynardım.
zaman ne gösterir ona göre hareket edicem. taşınır taşınmam bilemem tabiki. hakkımda hayırlısı olsun.
sınava girdim. puanımda iyi. bende bu fırsatı kaçırmak istemiyorum o yüzden biryerleri yazıcam. çünkü şuandada ailemle yaşamıyorum. beni buraya bağlayan bir şey yok.

Canım Balıkesirde öncelik Susurluk sonra Erdek i tavsiye ederim, Çanakkalede de merkez, gelibolu, lapseki iyidir. Gökçeada çok çok çok güzel bir yer ama kışın ulaşım zor oluyor, 2 saatlik vapur seferi var, kışın iptal olabiliyor. Şimdiden hayırlı olsun.

anladım ücreti nekadar. yemek olayı iyiymiş. ama yazın çıkarmayabilirler öğrenci olmadığı için.
750 veriyorum. Yazın subat tatilinde vs hep açık. Çünkü şuan öğrenci den çok memur var tam merkezde olduğu için sanırım. Suan 2 kişilik odada tek kalıyorum. Aşağı kata gecicektim int çekmiyor orası kalabalık iş için gerekli dedim sağolsunlar anlayışla karsıladılar koskoca katta tek kalıyorum

Bende milli eģitimde calisiyorum.besevlerde demetevler batikent etimesgut sincan elvankent mamak kecioren uygun yerler ve tek vesayet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…