• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atama İçin, Şehir Tercihi

metro güzegrahına baktım. batıkentte kiralar biraz daha uygun sanki. mesafesi nekadar kızılayla

sonuç itibariyle ankarayı yazabilirim onu anladım. kısmet olur olmaz ne hayırlısı ise o olsun. 1 saatlik yolu göze alıcam.

Batıkent'in neresi olduğuna göre değişiyor. Batıkent'in Çakırlar tarafında ev tutarsanız metroya ulaşmak için de servislere biniyorsunuz 15 dakika 20 dakika otobüsle metroya gitmeniz gerekebilir. Metroya bindikten sonra kızılay 25-30 dakika sürer

yorum yapan arkaumdaşlara teşekkür ederim. bakanlık istiyorum kiralarından dolayı korkuyorum. hakkımda ne hayırlısı ise o olur inşALLAH

lojmanlar genelde dolmuş diyorlar. tabi çıkarmı çıkmazmı bilmiyorum. kiralar korkutuyor beni. tek kalıcağım için

bende sakarya görev yapıyorum şimdi.
yurtlar nasıl. odalar kaç kişilik şartları nelerdir. banyo mutfak ortakmı?
Benim işyerine 6 7 dk yürüme mesafesinde. Sabah ve akşam yemeği var 2 kişilik odada kalıyorum lavabo duş her katta 3 tane var ortak malesef. Ama işe yakın olmak o kadar büyük rahatlık ki

Benim işyerine 6 7 dk yürüme mesafesinde. Sabah ve akşam yemeği var 2 kişilik odada kalıyorum lavabo duş her katta 3 tane var ortak malesef. Ama işe yakın olmak o kadar büyük rahatlık ki

anladım ücreti nekadar. yemek olayı iyiymiş. ama yazın çıkarmayabilirler öğrenci olmadığı için.

gitiğim yerde 5 sene kalmak zorunda kalıcam.
bakanlıkta 5sne zorunluluğu yok. tayinimi sonra aldırırım.
Ama sürekli taşınacak mısın?

Su sıralar ortalık karışık, sürekli bi fişleme durumu söz konusu. Ben senin yerinde olsa kücük oynardım.

Ama sürekli taşınacak mısın?

Su sıralar ortalık karışık, sürekli bi fişleme durumu söz konusu. Ben senin yerinde olsa kücük oynardım.
zaman ne gösterir ona göre hareket edicem. taşınır taşınmam bilemem tabiki. hakkımda hayırlısı olsun.
sınava girdim. puanımda iyi. bende bu fırsatı kaçırmak istemiyorum o yüzden biryerleri yazıcam. çünkü şuandada ailemle yaşamıyorum. beni buraya bağlayan bir şey yok.

Selam kızlar. Şuan memur olarak çalışıyorum. Yükselme sınavına girdim. Şehir değiştirmek zorunda kalıcam. Bu yüzden şehirler hakkında sormak istediklerim var. Bana yardımcı olurmusunuz. Bekar olduğum ve yanlız yaşadığım için biraz dikkatli olmak istiyorum.

1) Bakanlıkta kadro var. Buranın olmasını çok istiyorum hayırlısı ise inşALLAH. Milli Eğitim Bakanlığı. Atatürk Bulvarı No98 3. Kat C Blok Bakanlıklar/ANKARA adresi bu. tam bu konumda ev tutamam sanırım. bütçeme uygun 500 TL falan ev bulabilirmiyim otobüsle metro gidip geleceğim semtler neler olabilir. 20 dk yol vs. (özellikle burasını istiyorum. onun için semt bilgileri önemli)

2) Bolu Mengen ve Mudurnuda boş kadro var. Merkeze nekadar uzaklar. çok küçük ilçelermi? kardeşim boluda üniversite okuyor. evi merkezde tutup git gel yapabilirmiyim. çokmu uzaklar.

3) Bilecik MERKEZ, BOZÜYÜK, GÖLPAZARI kadrolar var. kiralar yaşama şartları falan nedir.

4) Bursa MERKEZ, YILDIRIM, İNEGÖL, KELES ,ORHANELİ,ORHANGAZİ, OSMANGAZİ. kiralar yaşama şartları falan nedir.

5) ÇANAKKALE MERKEZ, GELİBOLU,GÖKÇEADA, LAPSEKİ,YENİCE

6) ZONGULDAK MERKEZ

7) BALIKKESİR DURSUNBEY, ERDEK, MARMARA, SINDIRGI, SUSURLUK

8) ANKARA ALTINDAĞ, BALA, ÇAMLIDERE, ÇUBUK, GÜDÜL, HAYMANA, NALLIHAN, POLATLI
MERKEZ(MEB Beşevler Kampüsü I Blok Yenimahalle) ,AKYURT,EVREN

Şuan aklımda olanlar bunlar. Çok kadro var ama biraz yakın olsun istiyorum. Kopyala Yapıştır yaptığım için harfler küçük ve büyük oldu kbakmayın.
Canım Balıkesirde öncelik Susurluk sonra Erdek i tavsiye ederim, Çanakkalede de merkez, gelibolu, lapseki iyidir. Gökçeada çok çok çok güzel bir yer ama kışın ulaşım zor oluyor, 2 saatlik vapur seferi var, kışın iptal olabiliyor. Şimdiden hayırlı olsun.

anladım ücreti nekadar. yemek olayı iyiymiş. ama yazın çıkarmayabilirler öğrenci olmadığı için.
750 veriyorum. Yazın subat tatilinde vs hep açık. Çünkü şuan öğrenci den çok memur var tam merkezde olduğu için sanırım. Suan 2 kişilik odada tek kalıyorum. Aşağı kata gecicektim int çekmiyor orası kalabalık iş için gerekli dedim sağolsunlar anlayışla karsıladılar koskoca katta tek kalıyorum

Back
X