• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atama İçin, Şehir Tercihi

Ankata olursa hemen hemen her semtte oturabilirsin tam merkez çünkü. Her yerden direk oraya otobüs var neredeyse

kiralar açısından heryerde oturabilirmiyim? adres: . Milli Eğitim Bakanlığı. Atatürk Bulvarı No98 3. Kat C Blok Bakanlıklar/ANKARA

bu adrese yakın 30 20 dklık mesafede 500 tl falan kiralar mevcutmudur

Buyuk sehır dersen Ankara tam memur kentı, adres olarak bakanlıklar deıgınız yer Kızılay ın gobegı ulasım her turlu saglanıyor cunku sehrın merkezı orası evıde kurtulustan falan tutabılırsınız uygun fıyata yuruyerek bıle gıder gelırsınız.
Bursa da hayat pahalı (ben su an Bursada yasıyorum) ve saydıgın ilçeler Yıldırım ve Osmangazi harıc il dışında kalıyor. Ayrıca burası genel anlamda muhafazakar cogunlugun oldugu bır sehır en modern ılçesı Nilüfer gerisini kaldır at çöpe :KK66:
Çanakkale ufak bir şehir ama denizi seviyorsan ıdeal bır sehır.
Balıkesır te en uygun yer Erdek yazları yazlık bır yer oldugundan baya kalabalıktır. Kısları sakındır ama bedavaya tatıl yapabılecegın bır yerde evın olur.
Ankara illa diyorsan ılk tercıhı sec gerisi hakkında yorum yapamayacagım cunku oralarda yasamadım ..
Not: Ben Erdekte yım tum yaz, Ankarada hem okudum hem çalıştım 8 yılım gectı, beş yıldır Bursada yasıyorum. Çanakkaleye de cok gıttım o nedenle ıyı bılıyorum.

Yenice Çanakkale'nin en gelişmemiş ilçelerinden birisi
merkeze de çok yakın değil
Gökçeada güzel ama sadece yazları kışın çok sıkılırsın
Gelibolu güzel merkeze çok yakın değil
Merkezde bekar olarak 1+1 ev tutarsın 400 e rahatta edersin
Gerçi bazı yazdığın yerler benim bu yazdıklarımdan çok daha kötü örnek Sındırgı ve Gölpazarı

tşk ederim not alıyorum.

Buyuk sehır dersen Ankara tam memur kentı, adres olarak bakanlıklar deıgınız yer Kızılay ın gobegı ulasım her turlu saglanıyor cunku sehrın merkezı orası evıde kurtulustan falan tutabılırsınız uygun fıyata yuruyerek bıle gıder gelırsınız.
Bursa da hayat pahalı (ben su an Bursada yasıyorum) ve saydıgın ilçeler Yıldırım ve Osmangazi harıc il dışında kalıyor. Ayrıca burası genel anlamda muhafazakar cogunlugun oldugu bır sehır en modern ılçesı Nilüfer gerisini kaldır at çöpe :KK66:
Çanakkale ufak bir şehir ama denizi seviyorsan ıdeal bır sehır.
Balıkesır te en uygun yer Erdek yazları yazlık bır yer oldugundan baya kalabalıktır. Kısları sakındır ama bedavaya tatıl yapabılecegın bır yerde evın olur.
Ankara illa diyorsan ılk tercıhı sec gerisi hakkında yorum yapamayacagım cunku oralarda yasamadım ..

dediğim gibi ankarayı çok istiyorum. bu kurtuluş dediğiniz "Ankara, Çankaya, Topraklık/Kurtuluş " burasımı ?

tşk ederim not alıyorum.

dediğim gibi ankarayı çok istiyorum. bu kurtuluş dediğiniz "Ankara, Çankaya, Topraklık/Kurtuluş " burasımı ?
iş yerinize Bakanlıklar olursa yürüme mesafesi 20 dk lık bir yer metroda gidiyor Kızılaydan bınıyorsunuz ıkı durak sonra ınıyorsunuz.Evet orası öğrenci yerleşimi fazla orada çünkü Ank. Üniv. Hukuk ve Siyasal Fak. o bölgede yer alıyor

ankara merkezdemi kalıyordunuz? kiralar nasıl acaba
batıkentte oturuyordum okulun sıhhıyedeydı. 5 yıl oyle gectı. 3 yıla yakında kızılay da calıstım yanı bakanlıklar denen yerde batıkentten metro ıle gıt gel yaptım.kıralar semte gore degısmekle bırlıkte Bakanlıklara her yerden ulaşım var metro yada otobus ıle...

ankarada meb kızılay bakanlıklarda burda ev yok tabi, çayyolu, sincan, yenimahalleye metro var şu an.
beşevlerde de meb var ama kiralar yüksektir yine civar semtlerden bakarsın.
boluda kardeşim var küçük bi il muhtemelen uygun fiyata ev bulursun.
bilecik de kardeşim vardı gölpazarı küçük bi yer ulaşım sıkıntısı olabilir orada.

karabağlar ilçe meb yeni binaya taşındı bozyaka hastanesi önü iller bankası arkası oluyo.Eğer İzmir meb ise konak merkezde kemeraltı çarşısının tam dibi oluyor Hükümet konağı ve emniyet müdürlüğününde dibi...Yine karabğlar ilçe meb ise ev fiyatları uygun

karabağlar nasıl bir yer? ilçe olarak çok küçükmü?

Ben olsam şehir olarak Ankara'yı yazmam tabi ki ama bakanlık veya merkez yazılabilir, Beşevler güzel bence. Ev fiyatları da tabii yaklaşık 4 sene öncesine göre konuşuyorum, 500 liraya bulunabilir. Biraz ücra yerler olabilir tabii ki. Aslında sahibinden.com' dan baksan kira açısından? En ucuz Eryaman zannediyorum ev konusunda. Yenimahalle' de de bulunabilir, hem de aile yerleridir oralar. Ankara' da evi en alakasız yerden de tutsan yol en fazla 1 saat tutar, trafik gerçekten iyi diğer şehirlere göre. Yani toplu taşımanın gitmediği bir yere ben tanık olmadım orda. Genelde gideceğin yerin kapısında veya çok yakınında inersin.

kriz benimde kafam karışık. ankara ilçeler düşünmüyorum. ankara bakanlık olabilir.
sahibinden.com dan bakıyorum ama semt mahalle gibi şeyleri bilmediğim için nasıl bakacağımı bilmiyorum. mesela adres bakanlıklar/ankara diyor. sahibinden.com neye göre bakabileceğimi bilmediğim için zorlanıyorum.
yeni mahalle, eryaman bakarsam, bakanlık dediğiniz yere yakın ozaman? ulaşım sıkıntısı olsun istemiyorum. bekar halimle 700 TL kira vermekte istemiyorum. tek kişi kalıcam çünkü

iş yerinize Bakanlıklar olursa yürüme mesafesi 20 dk lık bir yer metroda gidiyor Kızılaydan bınıyorsunuz ıkı durak sonra ınıyorsunuz.Evet orası öğrenci yerleşimi fazla orada çünkü Ank. Üniv. Hukuk ve Siyasal Fak. o bölgede yer alıyor
o yere göre bakarım ev tşk ederim

karabağlar nasıl bir yer? ilçe olarak çok küçükmü?

kriz benimde kafam karışık. ankara ilçeler düşünmüyorum. ankara bakanlık olabilir.
sahibinden.com dan bakıyorum ama semt mahalle gibi şeyleri bilmediğim için nasıl bakacağımı bilmiyorum. mesela adres bakanlıklar/ankara diyor. sahibinden.com neye göre bakabileceğimi bilmediğim için zorlanıyorum.
yeni mahalle, eryaman bakarsam, bakanlık dediğiniz yere yakın ozaman? ulaşım sıkıntısı olsun istemiyorum. bekar halimle 700 TL kira vermekte istemiyorum. tek kişi kalıcam çünkü

o yere göre bakarım ev tşk ederim
ayrıca kolej-cebeci-kucukesat-tunalı buraları hep yurume mesafesı.

not: eglenceyı ıckılı ortamları seversenız tunalı da bestekar sokak favorımdır ;) evı yakınından tutun ankaranın kalbı oralarda atıyor ;)

ayrıca kolej-cebeci-kucukesat-tunalı buraları hep yurume mesafesı.

not: eglenceyı ıckılı ortamları seversenız tunalı da bestekar sokak favorımdır :KK66: evı yakınından tutun ankaranın kalbı oralarda atıyor :KK66:
kalbi bensiz atsın :) tşk ederim sağolun

Ankara da yaşıyorum ben olsaydım kesinlikle Çanakkale derdim süper bir şehir
ankara bakanlık olduğu için orayı istiyorum.

hayırlı olsun. unvan değişikliği sınavı... face topikleri takip ederseniz tercihlerin puanınıza uyup uymadığını kontrol edebilirsiniz.

maşallah. istediğiniz ili yazabilmeniz büyük bir nimet.

bende Ankara bakanlık olmasını isterdim. duyduğuma göre bazı artıları var. yol ücreti veriliyormuş, öğle yemeği de çok uygunmuş.

Selam kızlar. Şuan memur olarak çalışıyorum. Yükselme sınavına girdim. Şehir değiştirmek zorunda kalıcam. Bu yüzden şehirler hakkında sormak istediklerim var. Bana yardımcı olurmusunuz. Bekar olduğum ve yanlız yaşadığım için biraz dikkatli olmak istiyorum.

1) Bakanlıkta kadro var. Buranın olmasını çok istiyorum hayırlısı ise inşALLAH. Milli Eğitim Bakanlığı. Atatürk Bulvarı No98 3. Kat C Blok Bakanlıklar/ANKARA adresi bu. tam bu konumda ev tutamam sanırım. bütçeme uygun 500 TL falan ev bulabilirmiyim otobüsle metro gidip geleceğim semtler neler olabilir. 20 dk yol vs. (özellikle burasını istiyorum. onun için semt bilgileri önemli)

2) Bolu Mengen ve Mudurnuda boş kadro var. Merkeze nekadar uzaklar. çok küçük ilçelermi? kardeşim boluda üniversite okuyor. evi merkezde tutup git gel yapabilirmiyim. çokmu uzaklar.

3) Bilecik MERKEZ, BOZÜYÜK, GÖLPAZARI kadrolar var. kiralar yaşama şartları falan nedir.

4) Bursa MERKEZ, YILDIRIM, İNEGÖL, KELES ,ORHANELİ,ORHANGAZİ, OSMANGAZİ. kiralar yaşama şartları falan nedir.

5) ÇANAKKALE MERKEZ, GELİBOLU,GÖKÇEADA, LAPSEKİ,YENİCE

6) ZONGULDAK MERKEZ

7) BALIKKESİR DURSUNBEY, ERDEK, MARMARA, SINDIRGI, SUSURLUK

8) ANKARA ALTINDAĞ, BALA, ÇAMLIDERE, ÇUBUK, GÜDÜL, HAYMANA, NALLIHAN, POLATLI
MERKEZ(MEB Beşevler Kampüsü I Blok Yenimahalle) ,AKYURT,EVREN

Şuan aklımda olanlar bunlar. Çok kadro var ama biraz yakın olsun istiyorum. Kopyala Yapıştır yaptığım için harfler küçük ve büyük oldu kbakmayın.
Canım bildiklerimden yardımcı olmaya çalışayım sana.
1)bursa kira yönünde pahalı bir şehir ama çok güzeldir.
2)çanakkale de çok güzel bir şehir tarih kokuyor. lapseki de evler çok ucuz arkadaşımdan duymuştum ama merkeze yarım saat uzak.
3)zonguldağa yeğenim üniversite okumaya gitti ama havasından dolayı duramadı geri geldi çok boğucu bir havası varmış
4) balıkesir erdek tatil merkezi pahalıdır. kiralık ev 400-500 de bulursun ama nekadar güvenilir olur bilemem. susurluk merkeze oldukça uzak 50 dk falan. evler uygundur.
5) ankarada akyurt polatlı çubuk bala haymana altındağ evren merkeze çok uzak yerler. hele akyurt yaşanacak biryer değil ben gittim hep yazlıkçıların mekanı. ben olsam sadece yenimahalleyi seçerdim. kiralar pahalı ama şehrin merkezi.

ben olsam bu illerden
BALIKESİR-ERDEK
ANKARA-YENİMAHALLE
BURSA-MERKEZ
ÇANAKKALE OLARAK SIRALARDIM SEÇİMLERİMİ.
BOLU ANKARAYA 2 SAAT
BALIKESİR 5 SAAT
ÇANAKKALE 6,5 SAAT
BURSAYA 4 SAAT

Büyükşehire adapte olabilecek misiniz ? Birikim yapmak istiyorsanız küçük illeri tercih edin derim.Gençseniz trafik vb tempoya ayak uydurabilecekseniz büyükşehirin imkanları daha çok olduğu için daha güzel olur.Sadece şehirlere bakarak cevap vermek biraz zor oldu önemli olan şu an içinde bulunduğunuz durum

Büyükşehire adapte olabilecek misiniz ? Birikim yapmak istiyorsanız küçük illeri tercih edin derim.Gençseniz trafik vb tempoya ayak uydurabilecekseniz büyükşehirin imkanları daha çok olduğu için daha güzel olur.Sadece şehirlere bakarak cevap vermek biraz zor oldu önemli olan şu an içinde bulunduğunuz durum
1senedir sakayada yaşıyorum. onun öncesinde kocaelide yaşıyorum. büyükşehire uzak biri değilim yani. bakanlık olması benim için çok iyi olur. ankaranın diğer ilçeleri banada sıcak gelmiyor. ama bakanlıkta çalışılabilir

Ankara'da merkezde çalışırsanız işe servisle gidip gelebilirsiniz. Bildiğim kadarı ile servisleri var artık bütün bakanlıkların.

O zaman işyerine yakın olup olmaması önemli olmaz.

Benim işyerim de Kızılay'da. İş arkadaşlarım Eryaman'dan (uzak biraz) servisle gidip geliyorlar.

Ankara'da merkezde çalışırsanız işe servisle gidip gelebilirsiniz. Bildiğim kadarı ile servisleri var artık bütün bakanlıkların.

O zaman işyerine yakın olup olmaması önemli olmaz.

Benim işyerim de Kızılay'da. İş arkadaşlarım Eryaman'dan (uzak biraz) servisle gidip geliyorlar.

eryamana bakarım ozaman
etimesgut, kocatepe, kolej cebeci dedi bir arkadaş. oralara bakıcam diye.
hakkımda hayırlısı olsun.
yarpacık varmış. kiralar ucuz ama uzak biraz sanırım. nekadar uzaklıkta?

Back
X