atama bekleyen hemşireler :(

samarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2014
505
206
kızlar var mı hemşire olup atanmayı bekleyen, sizce alımlar , puanlar nasıl olur ?

bende oyle:KK43: ne mezunusun canım puanin nasıl
Lise mezunuyum 73 puanım var. 2012 mezunuyum. 2012 de 70 puanim vardi ama olmadı o sene malum. Umarım bu sene olur. 2 senedir çalışıyorum özelde.

sen nasıl ?

İnşallah atanırsınız kızlar... Allah yardımcınız olsun:KK70: ben çok şükür kısa bi dönem çalıştım özelde özel gerçekten zor

Herkese bol sans dılemek ıcın tıkladım topıkınızı.ınsallah herkesın gonlunce olur.alakasız ama merak ettıgım bısey var.sız hemsıreler onca hastalık ıcınde kendınızı nasıl koruyorsunuz?ınsan hamıle falan olunca nasıl olur dıye aklıma geldı bır an.

Sağlık personeli ataması kadar çok atama olan başka bir bölüm var mı ki diyesim geldi.
Hangi kılavuzu açsak sayfalarca hemşire vs alımı. Yine de şansınız bol olsun, en azından atama oluyor. :KK53:

Dua edin atama çok oluyor + düşük puanla, hiç atama olmayanlar da var yüksek puan alsalar da :KK14:

Herkese bol sans dılemek ıcın tıkladım topıkınızı.ınsallah herkesın gonlunce olur.alakasız ama merak ettıgım bısey var.sız hemsıreler onca hastalık ıcınde kendınızı nasıl koruyorsunuz?ınsan hamıle falan olunca nasıl olur dıye aklıma geldı bır an.
Eldiven en önemli unsur maske de takıyoruz duruma göre, el için uygun losyonlarımızda var steril... hamilelik yaşamadım henüz ama hamile olmasakda biraz dikkat gerekiyor gerçekten zaten hepatit için aşı yaptırırız aklıma ilk bunlar geldi:KK51:

Eldiven en önemli unsur maske de takıyoruz duruma göre, el için uygun losyonlarımızda var steril... hamilelik yaşamadım henüz ama hamile olmasakda biraz dikkat gerekiyor gerçekten zaten hepatit için aşı yaptırırız aklıma ilk bunlar geldi:KK51:
Aslında hala cok bılıncsız ınssnlar cıkıyor.gecen hastanede tahlıl ıcın.kan verecegım stajyeler labta kan alıyor.cok.kucuk bır cocuk oturdu once bır kac dk damarımı aradı.neyse ıgneyı sapladı ne oldu bılmıyorum sırıngadan koluma kanlar akmaya basladı ama baya akıyor damla damla degıl.cocugun elınde eldıveb yok.elı kan oldu tabı.dedım kı ya bende hastalık varsa nolcak sana gectı bıle nedej eldıven takmıyorsun sen?

Aslında hala cok bılıncsız ınssnlar cıkıyor.gecen hastanede tahlıl ıcın.kan verecegım stajyeler labta kan alıyor.cok.kucuk bır cocuk oturdu once bır kac dk damarımı aradı.neyse ıgneyı sapladı ne oldu bılmıyorum sırıngadan koluma kanlar akmaya basladı ama baya akıyor damla damla degıl.cocugun elınde eldıveb yok.elı kan oldu tabı.dedım kı ya bende hastalık varsa nolcak sana gectı bıle nedej eldıven takmıyorsun sen?
Evet malesef acemiliğin den bi hata yapmış bu hata kendisine çok büyük sonuçlar doğura bilirdi... siz çok güzel bişey yapıp uyarmışsınız bu ona bi ders olacaktır

Ipek elinde acik yara falan yoksa bulasmaz zaten.. ama oyle bi risk almamasi lazim tabi

bende lise canim 76. ah diyorum keske calissaydim ama son pismanlik fayda etmiyo... lisans öğrencisiyim suan
Lise mezunuyum 73 puanım var. 2012 mezunuyum. 2012 de 70 puanim vardi ama olmadı o sene malum. Umarım bu sene olur. 2 senedir çalışıyorum özelde.

sen nasıl ?

malesef her zaman risk altindayiz.. ama her zaman once kendi guvenligimiz olmali ki hastaya doğru yaklasabilelim... arkadasin dedigi gbii eldiven, maske, onluk, aşı ve cok cok fazla dikkat...

malesed canım son atamada 78le kapatti.. cok cok kotu bi puan olmasa da iyi de degil. .bu yil cok fazla 80 81ler duydum :KK43: tabiki sirlamada çok önemli bu 4bin 5bin de olmak şart ki bu bile fazla:KK43:
76 puan atanmak için yeterli değil mi ? benim kuzen de sizle aynı puanı aldı da kesin atanırım diyodu

malesed canım son atamada 78le kapatti.. cok cok kotu bi puan olmasa da iyi de degil. .bu yil cok fazla 80 81ler duydum :KK43: tabiki sirlamada çok önemli bu 4bin 5bin de olmak şart ki bu bile fazla:KK43:
peki üniversite mezunları onlarda da mı durum aynı
kuzenlerimin bir çoğu hemşire hepsi atama bekliyorda hepsinin puanı birbirine yakın kimi 76 kimi 75 felan hepsi çok emin atanırız diyorlardı

bende lise canim 76. ah diyorum keske calissaydim ama son pismanlik fayda etmiyo... lisans öğrencisiyim suan
Aynen keşke bende çalışsaydm diyorum. Hic kitap yüzü acmadm çalışsam gerçekten yapardim. Çalışıyo musun ? Bende önlisans öğrencisiyim

İnşallah atanırsınız kızlar... Allah yardımcınız olsun:KK70: ben çok şükür kısa bi dönem çalıştım özelde özel gerçekten zor
Galiba atandin canm kac puanla nereye atandin ?

X