Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar var mı hemşire olup atanmayı bekleyen, sizce alımlar , puanlar nasıl olur ?
bende oyle ne mezunusun canım puanin nasılUmarim düşük puanli ve fazlaca bi atama olur. Daha fazla özelde çalışmak istemiyorum ben
Lise mezunuyum 73 puanım var. 2012 mezunuyum. 2012 de 70 puanim vardi ama olmadı o sene malum. Umarım bu sene olur. 2 senedir çalışıyorum özelde.bende oyle ne mezunusun canım puanin nasıl
Eldiven en önemli unsur maske de takıyoruz duruma göre, el için uygun losyonlarımızda var steril... hamilelik yaşamadım henüz ama hamile olmasakda biraz dikkat gerekiyor gerçekten zaten hepatit için aşı yaptırırız aklıma ilk bunlar geldiHerkese bol sans dılemek ıcın tıkladım topıkınızı.ınsallah herkesın gonlunce olur.alakasız ama merak ettıgım bısey var.sız hemsıreler onca hastalık ıcınde kendınızı nasıl koruyorsunuz?ınsan hamıle falan olunca nasıl olur dıye aklıma geldı bır an.
Aslında hala cok bılıncsız ınssnlar cıkıyor.gecen hastanede tahlıl ıcın.kan verecegım stajyeler labta kan alıyor.cok.kucuk bır cocuk oturdu once bır kac dk damarımı aradı.neyse ıgneyı sapladı ne oldu bılmıyorum sırıngadan koluma kanlar akmaya basladı ama baya akıyor damla damla degıl.cocugun elınde eldıveb yok.elı kan oldu tabı.dedım kı ya bende hastalık varsa nolcak sana gectı bıle nedej eldıven takmıyorsun sen?Eldiven en önemli unsur maske de takıyoruz duruma göre, el için uygun losyonlarımızda var steril... hamilelik yaşamadım henüz ama hamile olmasakda biraz dikkat gerekiyor gerçekten zaten hepatit için aşı yaptırırız aklıma ilk bunlar geldi
Evet malesef acemiliğin den bi hata yapmış bu hata kendisine çok büyük sonuçlar doğura bilirdi... siz çok güzel bişey yapıp uyarmışsınız bu ona bi ders olacaktırAslında hala cok bılıncsız ınssnlar cıkıyor.gecen hastanede tahlıl ıcın.kan verecegım stajyeler labta kan alıyor.cok.kucuk bır cocuk oturdu once bır kac dk damarımı aradı.neyse ıgneyı sapladı ne oldu bılmıyorum sırıngadan koluma kanlar akmaya basladı ama baya akıyor damla damla degıl.cocugun elınde eldıveb yok.elı kan oldu tabı.dedım kı ya bende hastalık varsa nolcak sana gectı bıle nedej eldıven takmıyorsun sen?
Aslında hala cok bılıncsız ınssnlar cıkıyor.gecen hastanede tahlıl ıcın.kan verecegım stajyeler labta kan alıyor.cok.kucuk bır cocuk oturdu once bır kac dk damarımı aradı.neyse ıgneyı sapladı ne oldu bılmıyorum sırıngadan koluma kanlar akmaya basladı ama baya akıyor damla damla degıl.cocugun elınde eldıveb yok.elı kan oldu tabı.dedım kı ya bende hastalık varsa nolcak sana gectı bıle nedej eldıven takmıyorsun sen?
Lise mezunuyum 73 puanım var. 2012 mezunuyum. 2012 de 70 puanim vardi ama olmadı o sene malum. Umarım bu sene olur. 2 senedir çalışıyorum özelde.
sen nasıl ?
76 puan atanmak için yeterli değil mi ? benim kuzen de sizle aynı puanı aldı da kesin atanırım diyodubende lise canim 76. ah diyorum keske calissaydim ama son pismanlik fayda etmiyo... lisans öğrencisiyim suan
76 puan atanmak için yeterli değil mi ? benim kuzen de sizle aynı puanı aldı da kesin atanırım diyodu
peki üniversite mezunları onlarda da mı durum aynımalesed canım son atamada 78le kapatti.. cok cok kotu bi puan olmasa da iyi de degil. .bu yil cok fazla 80 81ler duydum tabiki sirlamada çok önemli bu 4bin 5bin de olmak şart ki bu bile fazla
universite mezunuysalar durum degisir...atanirlar.. :)peki üniversite mezunları onlarda da mı durum aynı
kuzenlerimin bir çoğu hemşire hepsi atama bekliyorda hepsinin puanı birbirine yakın kimi 76 kimi 75 felan hepsi çok emin atanırız diyorlardı
Aynen keşke bende çalışsaydm diyorum. Hic kitap yüzü acmadm çalışsam gerçekten yapardim. Çalışıyo musun ? Bende önlisans öğrencisiyimbende lise canim 76. ah diyorum keske calissaydim ama son pismanlik fayda etmiyo... lisans öğrencisiyim suan
Galiba atandin canm kac puanla nereye atandin ?İnşallah atanırsınız kızlar... Allah yardımcınız olsun ben çok şükür kısa bi dönem çalıştım özelde özel gerçekten zor