• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atakent acıbadem hastanesi kadın doğuma giden var mı?

Arkadaşlar atakent acıbadem için mesut bey'i duydum forumdan yumurta takibi yaptırmak istiyorum.Tavsiye eder misiniz ?birde Elif Ganime Aydeniz diye bir dr var yeni sayılır bu hastanede giden var mı?kararsız kaldım

Mesut Bey iyi ama, hamilelik öncesini bilmiyorum. Ben.kontrollere ona gidiyorum.

Arkadaşlar atakent acıbadem için mesut bey'i duydum forumdan yumurta takibi yaptırmak istiyorum.Tavsiye eder misiniz ?birde Elif Ganime Aydeniz diye bir dr var yeni sayılır bu hastanede giden var mı?kararsız kaldım
ben Elif Hanımın hastasıyım. Sakin, ılımlı, sorduğunuz her soruyu güleryüzle cevaplayan ve sizi bilgilendiren bir doktor. Diğer doktorlara göre tecrübesini bilmiyorum ama ben memnunum tavsiye ederim.
Ben sezeryanla doğum yapmak zorundayım. fiyatlarını araştırıyordum, bilen var mı acaba son fiyatları? SGKlıyım.

ben Elif Hanımın hastasıyım. Sakin, ılımlı, sorduğunuz her soruyu güleryüzle cevaplayan ve sizi bilgilendiren bir doktor. Diğer doktorlara göre tecrübesini bilmiyorum ama ben memnunum tavsiye ederim.
Ben sezeryanla doğum yapmak zorundayım. fiyatlarını araştırıyordum, bilen var mı acaba son fiyatları? SGKlıyım.
Her doğum şekline 1000'er lira zam geldi. Ben 6 aydır bu hastaneye geldiğim halde ve ben başladığımda eski fiyatlar geçerli olduğu halde, bizim için de bu fiyatlarin geçerli olduğunu ısrarla söylediler ve çook ayıp ettiler. 500 lira indirim lutfettiler ama zam üzerinden. Umurlarinda değiliz yani. Biz de bu şartlarda ve bu saatten sonra, doktorumuzdan o kadar memnun olmamıza rağmen hastane değiştirmeyi düşünüyoruz. Çok mağdur ettiler cookk! Genel anestezili sezaryen 5500 sanıyorum, 5000 de olabilir. Epidural sezaryenden eminim, o 6000.

Her doğum şekline 1000'er lira zam geldi. Ben 6 aydır bu hastaneye geldiğim halde ve ben başladığımda eski fiyatlar geçerli olduğu halde, bizim için de bu fiyatlarin geçerli olduğunu ısrarla söylediler ve çook ayıp ettiler. 500 lira indirim lutfettiler ama zam üzerinden. Umurlarinda değiliz yani. Biz de bu şartlarda ve bu saatten sonra, doktorumuzdan o kadar memnun olmamıza rağmen hastane değiştirmeyi düşünüyoruz. Çok mağdur ettiler cookk! Genel anestezili sezaryen 5500 sanıyorum, 5000 de olabilir. Epidural sezaryenden eminim, o 6000.
Teşekkür eserim aydınlattınız.sizin çok az bi zamanınız kalmış. Hangi hastaneyi düşünüyorsunuz peki? Ben sağlık problemlerimden dolayı üniversite hastanelerini tercih etmek zorundayım. Önerebileceğiniz başka bir hastane var mı avrupa yakasında Ücretleri daha makul olan

Teşekkür eserim aydınlattınız.sizin çok az bi zamanınız kalmış. Hangi hastaneyi düşünüyorsunuz peki? Ben sağlık problemlerimden dolayı üniversite hastanelerini tercih etmek zorundayım. Önerebileceğiniz başka bir hastane var mı avrupa yakasında Ücretleri daha makul olan
Rica ederim.
Ben de bilmiyorum pek hastane. Şimdi Vital Hastanesi'nde bir doktor bulduk. Doktor iyiymiş ama hastane nasıl bilmiyorum. Pazartesi oraya gidicez bakalım. Bu saatten sonra nasıl guvenicem, nasıl karar vericem bilmiyorum ama.. Hayırlısı olsun inşallah.. Bağcılar Medipole gidenler var, uygun sanırım. Orası da üniversite hastanesi. Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi de yeni ve temiz sanırım. Üniversiteye bağlandı orası da. Sanırım aşırı pahalı değil.. ama bunlarda doktor bilmiyorum hiç.
Geçmiş olsun size. İnşallah çok ciddi bir şey yoktur.

Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için,1 seneyi geçti hamile kalamadım,artık takibe başlamayı düşünüyorum.Elif Hanımdan randevu aldım bakalım nasıl bir görüşme olacak

1yıldır gebe kalamıyorum,eşimde%2morfoloji dedim hemen tüp bebek dediler,bu nasıl iş.Oluruna bırakmaya karar verdim artık yoruldum:KK43:
Canım, ilaç falan kullandınız mı? Düzenli takip ediyor musunuz? Ona rağmen mi olmadı? Eğer öyleyse tüp bebek düşünebilirsiniz, neden düşünmüyorsunuz?

Canım mesajını yeni gördüm,benim ikinci bebeğim olacak eşim tüp bebeğe yanaşmıyor açıkcası,ilki normal oldu buda öyle olsun istiyor.ben oluruna bıraktım bu ay bakalım kısmet.

Canım mesajını yeni gördüm,benim ikinci bebeğim olacak eşim tüp bebeğe yanaşmıyor açıkcası,ilki normal oldu buda öyle olsun istiyor.ben oluruna bıraktım bu ay bakalım kısmet.
Hayırlısı olsun canım.. Allah sağlıkla kavuştursun. Kısmetinizde vardır inşallah hayırlısıyla..

Merhaba bayanlar bende acibademe gidecegim atakente ama hala kimi secmem konusunda kararsizim.muayneden sonra kan idrar testi isterse ucretaiz demis bazi arkadaslarimiz hala gecerlimi o.bide avrupa konutlarinda oturan varsa kart gosterildiginde extra 20 tl indirim oluyormus.varsa orada oturan isine yarar diye dusundum.

Canım merhaba, ben de Acıbadem'e gideceğim, Avrupa Konutlarında oturuyorum hemen yanında yani. Sen gittin mi, fiyatlar ne kadar ve hangi doktoru tavsiye edersin? Yardımcı olur musun lütfen ?

Canım merhaba, ben de Acıbadem'e gideceğim, Avrupa Konutlarında oturuyorum hemen yanında yani. Sen gittin mi, fiyatlar ne kadar ve hangi doktoru tavsiye edersin? Yardımcı olur musun lütfen ?
Atakent acıbademde normal doktor muayene ücreti 90tl. Yaptıracağınız tahliller de ücretli. Sgk nız veya özel sigortanız varsa ücretler biraz düşüyor ama yine de ücret alınıyor. Mesut Bey vardı sanırım, herkes onu tavsiye ediyor. Ben Elif Hanıma gidiyorum o da gayet iyi ve ilgili bir doktor.

Ç
Atakent acıbademde normal doktor muayene ücreti 90tl. Yaptıracağınız tahliller de ücretli. Sgk nız veya özel sigortanız varsa ücretler biraz düşüyor ama yine de ücret alınıyor. Mesut Bey vardı sanırım, herkes onu tavsiye ediyor. Ben Elif Hanıma gidiyorum o da gayet iyi ve ilgili bir doktor.

Çok teşekkür ederim, ben de Elif hanımı düşünüyorum ama benim biraz tereddüt ettiğim bir konu var, normal doğum istiyorum ve özel hastaneler ne yazık ki çoğunlukla sezaryeni tercih ediyorlar. Rumeli Hospital varmış orada Nilgün hanım diye bir doktor hep normal doğumdan yana olduğunu dile getiriyormuş, doğumuma üç var artık düzenli gideceğim, düzgün bir doktor arıyorum. Acıbadem de eve çok yakın. Kararsız kaldım. Tekrar çooook teşekkür ederim.

Bende acibadem atakent te elif hanima gidiyorum ama benim muayene ücretim 120 tl haftaya perşembe yine gidicem o zaman da doğum fiyatları hakkında bilgi almayı düşünüyorum yolun başında karar verirsem daha iyi olur hamilelik sürecimi hep aynı doktorla geçiriyim istiyorum

Kizlar merhaba bende evime yakin diye acibademe gidiyordum mesut beye gidiyorum.fakat dogum ucretini duyunca sasirdim yikbasindan once sezeryan 5500-6000 arasiydi.simdi 6500-7500 arasi olmus normal dogumdan 5500 olmus nuayne ucreti ben siteden dolayi 90 veriyorum ama normalde 120 kisacasi cok fazla.bu saattej sonrada degistirmem zor ana veridgim paraya uzuluyorum.bide dogum paketlerinden nerdeyse hic bi ozellik yok.

Fiyatlar hakkında bilgi aldım hiç bi özellik yok aslında ama baya yüksek geldi

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    100 KB · Görüntüleme: 361
Ben de bilgi aldım ve doğum paketleri gerçekten boş. 3 kuruşluk şerbeti ve kapı süsünü de ayrı bi paket yapmış, fotografçı ekleyip 890 lira ekstra fiyat çıkarmışlar.
Hemen evimin yanındaki Medicana ya fiyat sordum, Acıbadem den daha pahalı fiyat verdi bana.
Aşağı sakal yukarı bıyık..

Back