- 31 Ağustos 2015
- 4
- 1
- 1
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben Elif Hanımın hastasıyım. Sakin, ılımlı, sorduğunuz her soruyu güleryüzle cevaplayan ve sizi bilgilendiren bir doktor. Diğer doktorlara göre tecrübesini bilmiyorum ama ben memnunum tavsiye ederim.Arkadaşlar atakent acıbadem için mesut bey'i duydum forumdan yumurta takibi yaptırmak istiyorum.Tavsiye eder misiniz ?birde Elif Ganime Aydeniz diye bir dr var yeni sayılır bu hastanede giden var mı?kararsız kaldım
Her doğum şekline 1000'er lira zam geldi. Ben 6 aydır bu hastaneye geldiğim halde ve ben başladığımda eski fiyatlar geçerli olduğu halde, bizim için de bu fiyatlarin geçerli olduğunu ısrarla söylediler ve çook ayıp ettiler. 500 lira indirim lutfettiler ama zam üzerinden. Umurlarinda değiliz yani. Biz de bu şartlarda ve bu saatten sonra, doktorumuzdan o kadar memnun olmamıza rağmen hastane değiştirmeyi düşünüyoruz. Çok mağdur ettiler cookk! Genel anestezili sezaryen 5500 sanıyorum, 5000 de olabilir. Epidural sezaryenden eminim, o 6000.ben Elif Hanımın hastasıyım. Sakin, ılımlı, sorduğunuz her soruyu güleryüzle cevaplayan ve sizi bilgilendiren bir doktor. Diğer doktorlara göre tecrübesini bilmiyorum ama ben memnunum tavsiye ederim.
Ben sezeryanla doğum yapmak zorundayım. fiyatlarını araştırıyordum, bilen var mı acaba son fiyatları? SGKlıyım.
Teşekkür eserim aydınlattınız.sizin çok az bi zamanınız kalmış. Hangi hastaneyi düşünüyorsunuz peki? Ben sağlık problemlerimden dolayı üniversite hastanelerini tercih etmek zorundayım. Önerebileceğiniz başka bir hastane var mı avrupa yakasında Ücretleri daha makul olanHer doğum şekline 1000'er lira zam geldi. Ben 6 aydır bu hastaneye geldiğim halde ve ben başladığımda eski fiyatlar geçerli olduğu halde, bizim için de bu fiyatlarin geçerli olduğunu ısrarla söylediler ve çook ayıp ettiler. 500 lira indirim lutfettiler ama zam üzerinden. Umurlarinda değiliz yani. Biz de bu şartlarda ve bu saatten sonra, doktorumuzdan o kadar memnun olmamıza rağmen hastane değiştirmeyi düşünüyoruz. Çok mağdur ettiler cookk! Genel anestezili sezaryen 5500 sanıyorum, 5000 de olabilir. Epidural sezaryenden eminim, o 6000.
Rica ederim.Teşekkür eserim aydınlattınız.sizin çok az bi zamanınız kalmış. Hangi hastaneyi düşünüyorsunuz peki? Ben sağlık problemlerimden dolayı üniversite hastanelerini tercih etmek zorundayım. Önerebileceğiniz başka bir hastane var mı avrupa yakasında Ücretleri daha makul olan
Canım, ilaç falan kullandınız mı? Düzenli takip ediyor musunuz? Ona rağmen mi olmadı? Eğer öyleyse tüp bebek düşünebilirsiniz, neden düşünmüyorsunuz?1yıldır gebe kalamıyorum,eşimde%2morfoloji dedim hemen tüp bebek dediler,bu nasıl iş.Oluruna bırakmaya karar verdim artık yoruldum![]()
Hayırlısı olsun canım.. Allah sağlıkla kavuştursun. Kısmetinizde vardır inşallah hayırlısıyla..Canım mesajını yeni gördüm,benim ikinci bebeğim olacak eşim tüp bebeğe yanaşmıyor açıkcası,ilki normal oldu buda öyle olsun istiyor.ben oluruna bıraktım bu ay bakalım kısmet.
Merhaba bayanlar bende acibademe gidecegim atakente ama hala kimi secmem konusunda kararsizim.muayneden sonra kan idrar testi isterse ucretaiz demis bazi arkadaslarimiz hala gecerlimi o.bide avrupa konutlarinda oturan varsa kart gosterildiginde extra 20 tl indirim oluyormus.varsa orada oturan isine yarar diye dusundum.
Atakent acıbademde normal doktor muayene ücreti 90tl. Yaptıracağınız tahliller de ücretli. Sgk nız veya özel sigortanız varsa ücretler biraz düşüyor ama yine de ücret alınıyor. Mesut Bey vardı sanırım, herkes onu tavsiye ediyor. Ben Elif Hanıma gidiyorum o da gayet iyi ve ilgili bir doktor.Canım merhaba, ben de Acıbadem'e gideceğim, Avrupa Konutlarında oturuyorum hemen yanında yani. Sen gittin mi, fiyatlar ne kadar ve hangi doktoru tavsiye edersin? Yardımcı olur musun lütfen ?
Atakent acıbademde normal doktor muayene ücreti 90tl. Yaptıracağınız tahliller de ücretli. Sgk nız veya özel sigortanız varsa ücretler biraz düşüyor ama yine de ücret alınıyor. Mesut Bey vardı sanırım, herkes onu tavsiye ediyor. Ben Elif Hanıma gidiyorum o da gayet iyi ve ilgili bir doktor.