Ben de hep salı diye düşünmüştüm, çarşambaymış yaa.. Puuff!! İnşallah istediğin zamana bulursun sen de.Ben hala randevu almadım, ne kadar doluymuş öyle yaaa, yarın aramam lazım..
Amin iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. sizi de tebrik ederim sağlıklı sıhhatli güzel bir hamilelik geçirip bebişinizi kucaklarsınız inşallah. :) Mesut Bey den hala çok memnunum bütün hamilelik takibimi kendisi yapıyor kısmet olursa doğuma da onunla devam edeceğim. sgk geçiyor muayene ücreti sgk lı 75 tl, doğumda da normal 3500 tl sezeryan 4500 tl şeklinde fiyat almıştım en son. umarım az da olsa yardımım dokunmuştur.Merhaba,
Benim de hastane ve dolayısıyla doktor değiştirmem gerekiyor. Mesut Bey'den hala memnun musunuz? Onunla mı devam ediyorsunuz? Bildiğim kadarıyla Mesut Bey'in muayenesinde sgk geçiyor di mi? Peki sgk' lı doğum ücretleri hakkında bilginiz var mı? Çok soru sordum galiba ama yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Dogumunuza da az kalmış. Umarım sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucaginiza
Amin amiinn :) Çok teşekkürleerr...Amin iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. sizi de tebrik ederim sağlıklı sıhhatli güzel bir hamilelik geçirip bebişinizi kucaklarsınız inşallah. :) Mesut Bey den hala çok memnunum bütün hamilelik takibimi kendisi yapıyor kısmet olursa doğuma da onunla devam edeceğim. sgk geçiyor muayene ücreti sgk lı 75 tl, doğumda da normal 3500 tl sezeryan 4500 tl şeklinde fiyat almıştım en son. umarım az da olsa yardımım dokunmuştur.
Merhaba,Merhabalar,
Suan hamileligimin 17+6 donemindeyim. Acibadem Maslak Canan Hn'a gidiyordum. Hastane bana uzak ve biraz pahali oldugu icin artik gitmeyecegim. Medicana Beylikduzu ve Atakent Acibadem dusunuyorum. Doktor oneriniz varmidir? hangisine gitmeliyim? Ayrica fiyatlari ne seviyede?
Merhaba,
Ben hala Acıbadem Atakent'te Mesut Kayman'a devam ediyorum. Memnunum. Muayene ücreti sgk'lı isen 90 TL. 2li teste fazladan 85 lira vermiştim, 4lü teste 115 lira. Önümüzdeki hafta perinatoloji uzmanında detaylı ultrasona giricem. O biraz pahalı, 540 lira.. ama zaten diğer hastanelerde de çok ucuz değil. Yani diğer özel hastanelerle karşılaştırıldığında ve Acıbadem olduğunu düşünecek olursak fiyatlar çok pahalı değil. Uygun bile denebilir.
Evet sgk'lıyım.tesekkurler,
Peki dogum icin ne kadar alacaklar? SGK lisiniz galiba.
Fiyatlar diger hastanelere gore yuksek tabiki, bende sgkliyim ek olarak sirketin sagladigi ozel saglik sigortamda var. belli bir kısmını karsilayabiliyor. Ancak Ozel sigorta ile giris yaptigimda 10000 tl fiyat soylediler bana. Acaba SGK ile giris yapip kestikleri faturayi Ozel sigortaya gondersem teminat tutari kadar karsilarmi? bilginiz varmi bu konuda.
Bu arada Mesut bey icin ilk randevumu aldim. Mesut beyin programi cok yogun.
cocuklarimiz nerdeyse ayni zamanda dunyaya gelecek :) cinsiyeti ne ?
Benim senin gibi bir durumum olsa, yine Acıbadem tercih ederdim canım. Medicana Bahçelievler'e gitmiştim. Hastaneyi pek beğenmemiştim. Çok sıkışık, kalabalık.. o kadar para verince daha iyi bir hizmet bekliyor insan. Tabi bilmiyorum, belki Beylikdüzü daha iyidir. Size de daha yakın oluyor sanırım Beylikdüzü.benim teminatim 7500 tl ye kadar %70 karsiliyor. Nerdeyse SGK ile ayni oluyor. Sigorta benim dedigim sekilde kabul ederse cok iyi olacak. daha once Maslak Acibademe devam ediyordum. normal sezeryan 11000 tl, Tabi sgk gecmiyor. direkt ozel sigortamdan faydalanmayi dusunuyordum. ama artik cok uzak olduguna karar verdim. Bahcesehirde oturuyorum. iki alternatif uzerinde duruyorum suan. Medicana Beylikduzu yada Acibadem Atakent ikisinden birini sececegim.
bugun 18. haftadam doldu. 28 Ekimde 40. haftam, benim bebisde erkek. :)
Benim senin gibi bir durumum olsa, yine Acıbadem tercih ederdim canım. Medicana Bahçelievler'e gitmiştim. Hastaneyi pek beğenmemiştim. Çok sıkışık, kalabalık.. o kadar para verince daha iyi bir hizmet bekliyor insan. Tabi bilmiyorum, belki Beylikdüzü daha iyidir. Size de daha yakın oluyor sanırım Beylikdüzü.
Allah bağışlasın bebeğiniziiSağlıkla gelsin inşallah.. Bu sene erkek bebişler atakta :))
Eğer paylaşmak konuşmak istersen 2015 Ekim anneleri buradayız: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-ekim-anneleri.788476/page-2607#post-41208914 Birbirimizden çok şey öğreniyoruzHeyecanımızı mutluluğumuzu sıkıntılarımızı paylaşıyoruz :) alışverişler başladı bile Bitirenler bile var..
Fiyat o kadar fark ediyorsa tabi ona göre davran. Madem doktoru da beğendin. Benim özel sigorta gibi bir avantajım olmadığı için başka bir yer düşünmedim. Özel sigorta işleri biraz saçma olmuş Atakent'te dediğin gibi. Daha çok sgk'lılar tercih etsin diye yapılmış büyük ihtimalle, çünkü diğer Acıbademler'de sgk geçmiyor ve çok daha pahalı onlar normalde. Baksana 11000 demişsin. Yine bir görüşürsün dediğin gibi, kararını verirsin.tesekkur ederim. insallah hepimiz bebislerimiz saglik bir sekilde kucagimiza aliriz. :)
Benimde ilk tercihim acibadem yonunde ama Acibadem sgk ve Ozel saglik sigortasini ayni anda kullandirtmiyor. Medicana'da kullanabiliyorum. Oyle olunca fiyat farki cok oluyor. Cok can sıkıcı bir durum. Medicana Beylikduzude guzel bir hastane. Medicana'da Mehtap hanim ile randevum vardi haftasonu. ilk izlemimim iyi yonde. 2 hafta sonra detayli ultrasona girecegim. Acibademden randevu aldim. Yine Acibademle tekrar gorusup orda son kararimi verecegim.
Merhaba,Kizlar merhabalar benim merak ettigim bi konu var Acıbadem Atakent derya hnm gitmek istiyorjm malum pahali bu hamilelik döneminde yapılan tahliller cokmu pahalı acaba yaptiran cevap verebilirmi
Sgk var iki düşük yaptim derya hanima basladim kan pıhtılaşma si var ilaç kullaniyorum suan hamilele oldugunu ogrendiginde direk gel dedi o yuzden sordum ben bikere gitmiştim normal ozel bihastaneye ilk hamile oldugumde kan ddeğerleri felan bakıldı iste rutin testler 2sene once 150 lira vermiştim orada oyle fiyatsa acıbadem fiyatları nasıldır bilemiyorum diye hazırlıklı olayımdelyst: 42175570 .!.:Merhaba,
Derya Hanım sgk'ya bakıyor mu bilmiyorum. Bakmiyorsa ve senin de özel sigortan yoksa pahalı gelir; ama sgk ile bakiyorsa öyle çok da pahalı değil. Tahlillerde neye bakilacagina bağlı olarak artıyor tabi fiyat. Tam kan tahlilleri ve idrar tahlili falan 80 lira civarı sanıyorum. Daha az şey isterse doktor, daha uygun tabi. 30 lira da verdiğim oldu. İkili test üçlü test falan 100 lira civariydi sanıyorum. En pahalısı detaylı ultrason. O da tüm özel hastanelerde en az 300-400 lira. Biz 550 verdik Acıbadem' de ama çok ayrıntılı ve 1 saat falan bakıyor doktor. Çok ilgili bir profesör var onun için. Genel olarak fiyatları diğer Acıbademler ve Acıbadem ayarı hastanelerle karsilastirsan çok pahalı değil.
Bende bunu merak ediyorum ama bi açıklayıcı cümle duyamadim gidenlerden kesin olarak cevap alamıyorumMerhaba bayanlar bende acibademe gidecegim atakente ama hala kimi secmem konusunda kararsizim.muayneden sonra kan idrar testi isterse ucretaiz demis bazi arkadaslarimiz hala gecerlimi o.bide avrupa konutlarinda oturan varsa kart gosterildiginde extra 20 tl indirim oluyormus.varsa orada oturan isine yarar diye dusundum.
Insallah birisi bizi aydinlatacak cevap verir canim.eger ucretsiz olursa cok iyi olacak bizim icin.Be
Bende bunu merak ediyorum ama bi açıklayıcı cümle duyamadim gidenlerden kesin olarak cevap alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?