Atakent acıbadem hastanesi kadın doğuma giden var mı?

Merhaba Derya Hanım a gittim hiç memnun kalmadım çok ilgisiz bi doktor. Sıkıntılı durumlar yaşadım hiç gerektiği gibi takip yapmadı. Mesut Bey' e gidiyorum artık ve çok memnunum.

Merhaba Derya Hanım a gittim hiç memnun kalmadım çok ilgisiz bi doktor. Sıkıntılı durumlar yaşadım hiç gerektiği gibi takip yapmadı. Mesut Bey' e gidiyorum artık ve çok memnunum.
Merhaba,
Benim de hastane ve dolayısıyla doktor değiştirmem gerekiyor. Mesut Bey'den hala memnun musunuz? Onunla mı devam ediyorsunuz? Bildiğim kadarıyla Mesut Bey'in muayenesinde sgk geçiyor di mi? Peki sgk' lı doğum ücretleri hakkında bilginiz var mı? Çok soru sordum galiba ama yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Dogumunuza da az kalmış. Umarım sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucaginiza

merhaba canım bende kontrollerim için mesut beye gidiyorum, hiç düşünmeden gidebilirsin çok ilgili bir doktor. cok memnunum kendisinden. muayene ucretı 70 tl idi ama son gittiğimde zam gelmişti 90 olmuş ( sgk lılar için) normal doğum son sorduğumda 3500 du yanılmıyorsam ama onada zam gelmiş olabilir

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim canım. Bazısı telefon numarasını vermedi, hemen ulaşılamıyor falan demiş. Ama genelde herkes memnun görünüyor. İnşallah ben de memnun olurum.
Ben sgk geçerli olmasına rağmen 135 veriyordum bir hastaneye. 2. gittiğim hastane de çok güzel ama yeri bana uzak ve pahalı. Doğum için de doktor ayrı, hastane ayrı para alıyormuş. Orası 90 da olsa iyi yani, çünkü hastane iyi. Normal doğuma da pek cesaretim yok. Sanırım epidural de olunca +1000 de onun için alıyorlarmış. 5000'i bulur o zaman sanırım. Bize yakın. Gidip bizzat bilgi alsam yardımcı olurlar herhalde di mi?

Peki bir şey daha soracağım. Benim şimdiki doktorumda 5+4'te keseyi gördük. Bebişi henüz göremedik. Bebeği görmek ve kalp atışını duymak için 8. haftanın sonunda çağırdı beni tekrar. Bana çok geç geldi. Meraklanıyorum da haliyle. Tabi ki o da kesin görelim diye çağırmıştır herhalde ama.. Şimdiki doktor çağırdığı zaman gidip, Allah izin verirse kalp atışını duyup, sonra mı Mesut Bey'e başlasam; yoksa kalp atışı için 7. haftanın başında Mesut Bey'den randevu alıp direk ona mı başlasam..? Buna karar veremedim.

Bence direk yeni doktoruna gitmelisin, erkenden devam etmeyi düşündüğün doktora başlamak en iyisi.. Senle tam olarak aynı durumdayız, 5+5 de keseyi gördük medicana ya gittim, doktor 1 hafta sonra kalp atışı için çağırdı.. Ben haftaya Mesut beye gitmeyi düşünüyorum..

Çok teşekkürler canım. Ne güzel seni ertesi hafta çağırmış. Acaba başka şeyleri de kontrol etmek için, bir kaç şeye aynı anda bakmak için mi beni geç çağırdı, mutlaka ki kendine göre haklidir diyorum ama.. Görmeden bu kadar beklemek de çok geliyor. Doktoru aniden bırakmak da ters geliyor ama.. Bir daha gidersem birakacagimi söylemeyi düşünüyordum. Neyse.. Ben de haftaya Mesut Bey'den randevu aliyim o zaman. Randevu almak rahat oluyor mu? Bazısı çok dolu oluyor.

Canım, henüz çok erken donemlerdeyiz, doktora bırakacagim demek şart değil bence, çok ince düşünmüşsün.. Belki haklısın ama mesela bnm aklıma bile gelmemişti..

H. İçi için randevu alabiliyorsancok rahat alırsın sanırım ben 4 ay önce bi defa gitmiştim..

Evet, biraz fazla düşünüyorum. Gereksiz fazla :) Detay düşünmekten strese giriyorum zaten boşu boşuna. Saol canım.
Haftaya cuma için soriyim bakalım ben. Allah nasip ederse 7 hafta bitmiş olacak. İnşallah duyabiliriz kalp atışlarını.. Sağlıkla kucagimiza alalım bebeklerimizi inşallah.. Yardımlarına çok teşekkür ederim canım

Inşallah kalp atışlarını duyarsın canım, sağlıkla alalım da kucağımıza başka bişeyin önemi yok..

canım bızde keseyı gorunce onıkı gun sonra gıdıp kalp atışını dınledık bence o cıvarlardakı gunler ıcın randevu alabilirsın. şayet duymak için erkense onbeş gun içinde tekrar gıttıgınde muayene ucretı vermıyorsun kontrol olarak gecıyor. randevular bazen yoğun oluyor istediğin saatte bulamayabiliyorsun o yuzden önceden almakta fayda var ayrıca bu hastanede normal kan ve ıdrar tahlıllerıne extra ücret odenmıyor. ıkılı ve uclu testler harıc tabıkı :) ben doktorumdan cok memnunum. sana gözüm kapalı tavsıye edebılırım. bırcok arkadasıma onerdım herkes cok memnun.

Çok teşekkür ederiiimmm :)) Randevu sisteminde bir problem varmış, alamadım henüz randevu, ama alıcam bu cuma için inşallah.. Tahlillere de ücret yok muymuş. Ne güzel.. doktordan da memnun olmanıza çok sevindim. İnşallah biz de anlaşabiliriz, memnun oluruz da bir daha doktor aramam artık.. Sizin bebişin maşallahı varmış Allah sağlıkla aldırsın kucağına inşallaahhh Çok saol

Şu anda randevu aldım ama 4 Mart çarşambaya Nasıl beklicem bilmem.. O zamana kadar 7+5 oluyorum. Keseyi görmüştük ama bebeği de daha görememiştik. Napalım beklicez

tam bu sıralarda beklemek cok streslı oluyor senı anlıyorum merak etme inşallah herşey yolunda olcak gıttığinde nokta olarak gorceksın bebişini ama kalbı cok hızlı atıyor olcak :) daha oncekı gunler dolumuymuş doktor ?

Evet canım yaa.. Maalesef.. bir de pazartesi öğlen, bana hiç uymayan bir zamanda boşmuş. Salı sabahı olsun bari dedim. Beklemişken 1 gün daha beklerim. Yoksa o zamana kadar full.. Ay o noktayı görüp de kalp atışını da duysak hayırlısıylaa.. Çok saooll.. İnşallah duyarız inşallaahh...

Ben hala randevu almadım, ne kadar doluymuş öyle yaaa, yarın aramam lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…