Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atakent acıbadem hastanesi kadın doğuma giden var mı?
Dilek Aksuya gıdıyordu halamın kızı canım gayet memnun bildiğim kadarıyla[/QU
Ayyy canımmmm çok hızlısın saol :)
35. Haftamda doktor değiştirmek zorunda kaldımda.
Derya Uyan hakkında bilgin var mı?
Dilek Aksuya gıdıyordu halamın kızı canım gayet memnun bildiğim kadarıyla[/QU
Ayyy canımmmm çok hızlısın saol :)
35. Haftamda doktor değiştirmek zorunda kaldımda.
Derya Uyan hakkında bilgin var mı?
sorarım cnm derya hanımı o da cok araştırıp gıtmıstı kesın bılır
Merhaba,Merhaba Derya Hanım a gittim hiç memnun kalmadım çok ilgisiz bi doktor. Sıkıntılı durumlar yaşadım hiç gerektiği gibi takip yapmadı. Mesut Bey' e gidiyorum artık ve çok memnunum.
Çok teşekkür ederim canım. Bazısı telefon numarasını vermedi, hemen ulaşılamıyor falan demiş. Ama genelde herkes memnun görünüyor. İnşallah ben de memnun olurum.merhaba canım bende kontrollerim için mesut beye gidiyorum, hiç düşünmeden gidebilirsin çok ilgili bir doktor. cok memnunum kendisinden. muayene ucretı 70 tl idi ama son gittiğimde zam gelmişti 90 olmuş ( sgk lılar için) normal doğum son sorduğumda 3500 du yanılmıyorsam ama onada zam gelmiş olabilir
Çok teşekkürler canım. Ne güzel seni ertesi hafta çağırmış. Acaba başka şeyleri de kontrol etmek için, bir kaç şeye aynı anda bakmak için mi beni geç çağırdı, mutlaka ki kendine göre haklidir diyorum ama.. Görmeden bu kadar beklemek de çok geliyor. Doktoru aniden bırakmak da ters geliyor ama.. Bir daha gidersem birakacagimi söylemeyi düşünüyordum. Neyse.. Ben de haftaya Mesut Bey'den randevu aliyim o zaman. Randevu almak rahat oluyor mu? Bazısı çok dolu oluyor.Bence direk yeni doktoruna gitmelisin, erkenden devam etmeyi düşündüğün doktora başlamak en iyisi.. Senle tam olarak aynı durumdayız, 5+5 de keseyi gördük medicana ya gittim, doktor 1 hafta sonra kalp atışı için çağırdı.. Ben haftaya Mesut beye gitmeyi düşünüyorum..
Evet, biraz fazla düşünüyorum. Gereksiz fazla :) Detay düşünmekten strese giriyorum zaten boşu boşuna. Saol canım.Canım, henüz çok erken donemlerdeyiz, doktora bırakacagim demek şart değil bence, çok ince düşünmüşsün.. Belki haklısın ama mesela bnm aklıma bile gelmemişti..
H. İçi için randevu alabiliyorsancok rahat alırsın sanırım ben 4 ay önce bi defa gitmiştim..
Evet, biraz fazla düşünüyorum. Gereksiz fazla :) Detay düşünmekten strese giriyorum zaten boşu boşuna. Saol canım.
Haftaya cuma için soriyim bakalım ben. Allah nasip ederse 7 hafta bitmiş olacak. İnşallah duyabiliriz kalp atışlarını.. Sağlıkla kucagimiza alalım bebeklerimizi inşallah.. Yardımlarına çok teşekkür ederim canım![]()
Evet canım.. Amin inşallahInşallah kalp atışlarını duyarsın canım, sağlıkla alalım da kucağımıza başka bişeyin önemi yok..
Çok teşekkür ederiiimmm :))canım bızde keseyı gorunce onıkı gun sonra gıdıp kalp atışını dınledık bence o cıvarlardakı gunler ıcın randevu alabilirsın. şayet duymak için erkense onbeş gun içinde tekrar gıttıgınde muayene ucretı vermıyorsun kontrol olarak gecıyor. randevular bazen yoğun oluyor istediğin saatte bulamayabiliyorsun o yuzden önceden almakta fayda var ayrıca bu hastanede normal kan ve ıdrar tahlıllerıne extra ücret odenmıyor. ıkılı ve uclu testler harıc tabıkı :) ben doktorumdan cok memnunum. sana gözüm kapalı tavsıye edebılırım. bırcok arkadasıma onerdım herkes cok memnun.
Evet canım yaa.. Maalesef.. bir de pazartesi öğlen, bana hiç uymayan bir zamanda boşmuş. Salı sabahı olsun bari dedim. Beklemişken 1 gün daha beklerim. Yoksa o zamana kadar full.. Ay o noktayı görüp de kalp atışını da duysak hayırlısıylaa.. Çok saooll.. İnşallah duyarız inşallaahh...tam bu sıralarda beklemek cok streslı oluyor senı anlıyorummerak etme inşallah herşey yolunda olcak gıttığinde nokta olarak gorceksın bebişini ama kalbı cok hızlı atıyor olcak :) daha oncekı gunler dolumuymuş doktor ?
Evet canım yaa.. Maalesef.. bir de pazartesi öğlen, bana hiç uymayan bir zamanda boşmuş. Salı sabahı olsun bari dedim. Beklemişken 1 gün daha beklerim. Yoksa o zamana kadar full.. Ay o noktayı görüp de kalp atışını da duysak hayırlısıylaa.. Çok saooll.. İnşallah duyarız inşallaahh...