- 25 Mart 2014
- 4.536
- 2.585
Ayy ben de evde yemek yoksa okuldan gelirken restoranda sulu yemek pilav falan yerim. Doğru mantıklıValla canim soyle soyleleyim. Sulu yeneklerin icine yuzde 99.9 bocek fare falan giriyormus hatta kazanda pisiyormus gordukten sonra cikartiyorlarmis o yemegi veriyorlarmis musterilere. Iyy cok fena. Bizim dukkanda bu yuzden sulu yemek hic olmaz..
Bereket Et'in yerini özelden yazar misin? Yanlışlıkla denk gelip alışveriş yapmayalim.Valla ben Istanbulda ozellikle Fatihteki Bereket eti biliyordum. Bi kacini da duymustum. Nasil boyle at eti falan kullanirlar aklim almiyor. Zaten esim hayatta disarda bir sey yememe izin vermez. Kendi isimiz de yemek uzerine ama helal sertifikamiz var bizim. Cok onem veriyorlar.
Ozellikle sulu yemek yemeyin sakin. Iyy anlatmak dahi istemiyorum. .
neeeyy
şimdiye kadar yediklerimi gözden geçiriyorum
hiic disarda yemeyin sulu yemek. Cok igrenc.Ayy ben de evde yemek yoksa okuldan gelirken restoranda sulu yemek pilav falan yerim. Doğru mantıklı
tamam atiyorum hemen.Bereket Et'in yerini özelden yazar misin? Yanlışlıkla denk gelip alışveriş yapmayalim.
bende hiçbirini tanımıyorum kafasına esen marka çıkarmış bir şeyler satıyor , izin vermemeliler .
Nasil yani? Fare ve bocekler niye oZellikle sulu yemegi tercih ediyor? Dukkaninizda fare ve bocek olmamasi icin onlem alinmasi hic sulu yemek pisirmemekten daha mantikli degil mi?Valla canim soyle soyleleyim. Sulu yeneklerin icine yuzde 99.9 bocek fare falan giriyormus hatta kazanda pisiyormus gordukten sonra cikartiyorlarmis o yemegi veriyorlarmis musterilere. Iyy cok fena. Bizim dukkanda bu yuzden sulu yemek hic olmaz..
Nasil yani? Fare ve bocekler niye oZellikle sulu yemegi tercih ediyor? Dukkaninizda fare ve bocek olmamasi icin onlem alinmasi hic sulu yemek pisirmemekten daha mantikli degil mi?
Valla aynen oyle anlatmissin, bizim dukkanimizda "bu yuzden" asla sulu yemek olmaz deyince ben de dukkanda fare kayniyor icine girmesinler diye yapmiyorsunuz sandim.Tabiki onlemimiz var. Dukkanimizda bocek fare falan yok. Surekli ilaclaniyor. Soyle soyleyeyim sulu yemekler steril yerlerde yapilmiyor.
Bizimkilerin sulu yemek satmamasi bocekten falan değil ki yillardir kebap ciğer vs uzerine satis yapmalarından.. Orda sanki bocekten dolayi yapmiuorlarmis gibi anlatmisim ama tabiki alakasi yok
Valla aynen oyle anlatmissin, bizim dukkanimizda "bu yuzden" asla sulu yemek olmaz deyince ben de dukkanda fare kayniyor icine girmesinler diye yapmiyorsunuz sandim.
Bana da atar mısın Bilgece Fatih'te oturuyorum acaba aldim mi ki ben burdan düşünüyorum şimdihiic disarda yemeyin sulu yemek. Cok igrenc.
tamam atiyorum hemen.
Bana da atar mısın Bilgece Fatih'te oturuyorum acaba aldim mi ki ben burdan düşünüyorum şimdi
Tavuk doner niye asla ?ben bu ürünlerin hiç birini bilmiyorum sadece sanki büyükoba görmüş gibiyim :/ amin değilim ama
acaba bu bim -- a 101 gibi yerlerin bilindik markaları var peynir yoğurt yağ onlar ne durumda
yada diğer ürünler
elimizden geldiğince uğrasıyoruz zaten
israil ürünü olmasın, helal olsun, temiz olsun
pek bişey kalmıyo geriye alacak
dışarda zaten her yerde yemek yemem
sulu yemeğide zaten evde var diye yemem
canım çok döner çeker onuda çok az yerde yerim bilinen
zaten tavuk döner --- asla ---yediğim an çıkardı 2 senedir ağzıma sürmem desem yeridir
en güzeli herşeyi kendin yapccan bu sene salçamıda yapcm inşallah
onuda duymuştum bi ara sırf boya diye
kırmızı biberlerde de aynı durum ama o nasıl kurutulur ki
ıyyy fare böcekmiiValla canim soyle soyleleyim. Sulu yeneklerin icine yuzde 99.9 bocek fare falan giriyormus hatta kazanda pisiyormus gordukten sonra cikartiyorlarmis o yemegi veriyorlarmis musterilere. Iyy cok fena. Bizim dukkanda bu yuzden sulu yemek hic olmaz..