At eti satan markalar açıklandı

Valla canim soyle soyleleyim. Sulu yeneklerin icine yuzde 99.9 bocek fare falan giriyormus hatta kazanda pisiyormus gordukten sonra cikartiyorlarmis o yemegi veriyorlarmis musterilere. Iyy cok fena. Bizim dukkanda bu yuzden sulu yemek hic olmaz..
Ayy ben de evde yemek yoksa okuldan gelirken restoranda sulu yemek pilav falan yerim. Doğru mantıklı

Bereket Et'in yerini özelden yazar misin? Yanlışlıkla denk gelip alışveriş yapmayalim.

Valla canim soyle soyleleyim. Sulu yeneklerin icine yuzde 99.9 bocek fare falan giriyormus hatta kazanda pisiyormus gordukten sonra cikartiyorlarmis o yemegi veriyorlarmis musterilere. Iyy cok fena. Bizim dukkanda bu yuzden sulu yemek hic olmaz..
Nasil yani? Fare ve bocekler niye oZellikle sulu yemegi tercih ediyor? Dukkaninizda fare ve bocek olmamasi icin onlem alinmasi hic sulu yemek pisirmemekten daha mantikli degil mi?

bildiğim kadarıyla verde yağları bi ara bimde yer alıyordu

diğer ürünleri hiç duymadım

ıyy içim kalktı sabah sabah dışarda ne isteyipte neler yiyoruz ki, bizz

Nasil yani? Fare ve bocekler niye oZellikle sulu yemegi tercih ediyor? Dukkaninizda fare ve bocek olmamasi icin onlem alinmasi hic sulu yemek pisirmemekten daha mantikli degil mi?

Tabiki onlemimiz var. Dukkanimizda bocek fare falan yok. Surekli ilaclaniyor. Soyle soyleyeyim sulu yemekler steril yerlerde yapilmiyor.
Bizimkilerin sulu yemek satmamasi bocekten falan değil ki yillardir kebap ciğer vs uzerine satis yapmalarından.. Orda sanki bocekten dolayi yapmiuorlarmis gibi anlatmisim ama tabiki alakasi yok

Valla aynen oyle anlatmissin, bizim dukkanimizda "bu yuzden" asla sulu yemek olmaz deyince ben de dukkanda fare kayniyor icine girmesinler diye yapmiyorsunuz sandim.

ben bu ürünlerin hiç birini bilmiyorum sadece sanki büyükoba görmüş gibiyim :/ amin değilim ama

acaba bu bim -- a 101 gibi yerlerin bilindik markaları var peynir yoğurt yağ onlar ne durumda
yada diğer ürünler

elimizden geldiğince uğrasıyoruz zaten

israil ürünü olmasın, helal olsun, temiz olsun

pek bişey kalmıyo geriye alacak

dışarda zaten her yerde yemek yemem

sulu yemeğide zaten evde var diye yemem

canım çok döner çeker onuda çok az yerde yerim bilinen

zaten tavuk döner --- asla ---yediğim an çıkardı 2 senedir ağzıma sürmem desem yeridir

en güzeli herşeyi kendin yapccan bu sene salçamıda yapcm inşallah

onuda duymuştum bi ara sırf boya diye

kırmızı biberlerde de aynı durum ama o nasıl kurutulur ki

Tavuk doner niye asla ?

Yaşadığım ülkede 'TUNA' markasi uzerine et tanımam.. Türkiyede ise sadece TOROS markasindan alirim..

ıyyy fare böcekmii gerçi ben dışarda sulu yemek yemem ama etler ne belli değil midem bulandı yaa

Hiçbirini tanımıyorum ama rezalet buna izin vermemeliler

yalnız beyan ettıgı ısımler fatura unvanları..
ürünlerindeki ısımler farklı olabılır..

edıt: cok pardon yanında yazıyormus gormedım!

konyalı hacı usta

Son düzenleme:
Şu 1OO1 den aldığım köfteyi köpeğim yemedi kokladı ,kokladı ne olduğunu çözemedi, o yemeğince bende yemedim çöpe attım , markettin bir daha köfte olayı kapandı benim için , sonra hasta olacağız doktora para dökeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…