- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
benimde olmadi nitsek acaba
vintaje koycanmi resimleri bekliyoz bak
Benzer dert bende de var.
Geçenlerde 2012 model bir Aston Martin aldım Köybaşı Caddesindeki yalımın garajında arabayı koyacak yer yok.
Ne yapsam bilmiyorum.
cnm bızım paramız o orantıyı kurmaya yetmezkı
ben sahsen hıc uzulmuyorum 350 tllık gomlek almadıgıma asıl cok uzulurdum kazıklandım eyvah dıye heraldecunku emınımkı o gomlrekten kat kat guzel cok uzua gomlekler vardır bı ara harbı merak etttım dıssarı cıktıgımda bakıcam su 350 tllık gomlek nasıl bısey acep
anladım canım zaten
inşallah kaynanaın atacağı çöp kutusunun markası Beymen veya Pierre cardin falandır
zira aksi halde o da başka bir başlık konu açılmasını icap eder
şok şok şokk!
asgari ücret fiyatındaki gömleğimi kayınvalidem pazardan aldığı plastik çöpe attı
bu acı geçer mis
ssöyleyin dostlar
vay başıma başıma
Chanell marka ekmek attım aşıma
önemli olan yakışması şekerim
ben bahçeşehir sosyete pazarından bi sürü tişört almıştım. adını bile duymadığım markalar,bi yığın para
ceza alcam hissediyorum :18:
Valla benim için alışveriş = outlet bazen sezondan birşey almak zorunda kalıyorum da içime oturuyor.
Çünkü biliyorum ki iki ay sonra yarı fiyatına düşecek,ben halimden çok memnunum.
Hem evlenirkende böyle sorunlarım olmadı max 30 liralık gömleklerim ferah ferah sığdı dolaplara
Tabii insanın parasının çok olması pahalı giyinmesi vs de beni etkilemez bunu eleştirme hakkımızda yok.
Ama "görgü" dediğimiz birşey varya hani neyse ban ban ban geliyor gibi gibi konuyu dağıtmaktan :18:
Hmm. Herkes buradaymış..Ne kadar çok konu dışı / geyik mesajı var.. İşim de çok ama KK da da sorumluluklarım var değil mi?.. Biraz bu konu ile ilgileneyim bakalım
Yahu iki tane gömlek almayıversen 700 liraya yeni bir dolap alırsın ?
Dert mi bu yani günlerce ayy sığmayacak ayyhh delireceğim falan..
kızlar ben sayısını bile belirtmediğim halde çöpe at lafını cok duydum. ve moralim bozuluyor duydukça
en son gzüne girsin diye ole fiyat soyledim. zengin felan değilim orta halli bir ailenin kızıyım.
biz evlenirken oğluna boşver koltuk alma bu eski koltukları koy.
yada bu 3.4 milyara butun ev eşyalarını satan yerlerden alın eşyalarınızı cıkarken cıkıp gidersiniz eşyalar kardeşine kalır vs birşeyler soyluyor surekli.
mesela nişan alışverişinde de cok sorun cıkardı diyebilirim.
herşeyin en ucuzunun bulunduğunu onlardan almak gerektiğini vurguladı.
hiç birşeyde maddi olarak durumları cok cok iyi olmalarına rağmen nişanlıma yardım etmiyorlar.
ama diğer oğullarını everdiler evini dizdiler.
beni sürekli öbür görümcemle kıyaslamaya calısıyor.
beni eşime karşı kötülüyor
ben 50 liralık halıda oturmazmışım
50 liralık halımı kaldı allah aşkına!
mesela yatak odam geldi kızlar. inegölden aldık.
geldi içlerini açtı baktı ''bunun malı ne dedi bende mdf dedim.
bu mdf değil zannetmem .nişanlıma diyroki abininki daha kaliteli!
yok yok bu mdf olamaz.
bende aradım firmayı sordum onaylattırdım.
halbuki yatak odama herkez bayıldı.
mdf ve mor ayna uzun süre kullanılacak şeyleri kaliteli almak lazım. abimlerle ailemle gitmiştik abim asla kötü bişi almaz.
sırf bizi sinir etmek ıcın yapıyor.
nişan ciceğimdede 18 liraya cicek olduğunu bole cicek satan yerlere bakmamız gerektıgını solemişti.
ama tabi istediği olmadı. 130 liralık cicek alındı ama tabiki yardım etmiorlar işte. herşeyi nişanlım alıyor.
perde alınacak şimdi nişanlıma ve bana diyordu öbür geline 100 liraya perde almıştım ama sizinki ole olmaz kimbilir kaç lira gibisinden!
evet haklısınız zoruma giden şey birşey almadıkları gibi eşiminde evimize alacağı şeylere pahalı gözüyle bakmaları. herşeyin en cuzunualmamızı istiyorlar sankieşimin ailesi yardımcı olmuyor sözü artık kk.da pek karşılık bulmuyor.
çünkü o devirler eskide kaldı.
çünkü artık evlenecek çiftler hayatlarını kendi başlarına kuruyorlar
zaten olması gereken de bu..
annemiz babamız bizi baktı büyüttü okuttu vs.
elinize mesleğinizi almak, işinizi gücünüzü bulmak size düşüyor..
paranızı kazanıp hayatınızı kurmak da..
size tavsiyem, bu beklentiden kurtulun öncelikle.
eşyalarınızın sığmayacağını düşünüyorsanız çözüm bulmaya çalışın.
sadece yatakodasındaki gardrop yetmeyecek ise evin uygun yerlerini köşelerini değerlendirmeye çalışın.
yazlık kışlık diye ayakkabıları kıyafetleri ayırıp nasıl organize edebileceğinizi düşünün
vardır mutlaka bir çözümü..
çözümü kayınvalideniz bulacak değil.. ona sitem etmeniz bir işe yaramayacak..
Allah tamamına erdirsin, mutluluklar..
önemli olan 350 tl'lik gömleğe sahip olmak değil ki
kaçırmışsın oradaki detayı
önemli olan 350 tl'lik gömleği outletten almak
zira konu sahibi çoğı konusunu outlet ve sezon sonu ürünler için açıyor
yani 350 tl verdiği gömlek sezonda 750-800 civarı olmalı
bilmem anlatabildim mi
350 tllık gomlegı cok merak ettım dogrusu hıx gormedım de
harbı ya hıc gormedım ben ole bı gomlek :26:
vala benımkızılaydan aldıgım bı yer var bı de ankaradakı meshur sosyate pazarı tas catlasa bı gomlek oralarda20 tl falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?